Pánské a dámské náramkové hodinky, stolní budík

Pánské a dámské náramkové hodinky, stolní budík
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
1. Pánské náramkové hodinky MPM v původním stavu, koženkový pásek značně obnošen. Zajímavý ciferník, ručičky a číslice v barvě zlata. Značeno jako voděodolné, provoz na baterii, pro její vybití nebyla funkčnost ověřena. Sklíčko bez viditelného poškození, z boku je barva již setřena, zřejmě v důsledku lidského potu ... Průměr hodinek: 35mm, délka pásku vč. zapínání: 230mm, cena 75,-Kč. 2. Dámské, mechanické náramkové hodinky Cralia, Made in CCCP v původním stavu, pravý kožený pásek je záchován, z rubové strany zlatý nápis - GENUINE LEATHER. Pěkný ciferník, ručičky a číslice v barvě zlata. Sklíčko má vlásečnicovou prasklinku nebo škrábanec v délce asi 5mm, viditelné pod určitým úhlem. Barva z boku v pořádku, z rubové strany šroubovací kroužek drží víčko s nápisem пылевлагозащитные (ochrana proti prachu?). Uvnitř se nachází pěkný mechanický strojek, bohužel ač se zdá být natažen, ručičky neběží! Nabízen... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Top stav ..
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Top stav ..
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Hand Wound Kal 2614.2H s datem, funkční Ruské pánské náramkové hodinky Poljot ruční natahování s datumem. hodinový stroj: ruční navíjení Cal 2614,2H 17 šperků Pouzdro a náramek: šroubované dno krásný design pouzdra, velké ... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
1 600
 Kč
ZLATÉ18K KAPESNÍ HODINKY, PRVOTŘÍDNÍ STAV
ZLATÉ18K KAPESNÍ HODINKY, PRVOTŘÍDNÍ STAV
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Větší pánské zlaté kapesní hodinky, s vřetenovým krokem a šnekovým nátahem. Hodinky jsou v naprosto bezvadném stavu po provedeném servisu odborníkem. Byly vyrobeny v hodinářské dílně v Paříži, kolem roku 1800, tedy v období empíru. Na hodinkách je vše naprosto původní, nepoškozený je ciferník, bez prasklinek, originální vypouklé minerální sklo, ručičky jsou rovněž původní empírové. Vnitřní prachový plášť je br... (více v detailu)
Před 4 dny
Pardubický kraj
70 000
 Kč
ELGIN 1900 luxusní americké náramkové / kapesní hodinky
ELGIN 1900 luxusní americké náramkové / kapesní hodinky
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velká vzácnost a rarita ve sbírkovém provedení! Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu! Pouzdro hodinek z leštěné nerez oceli s prosklenou zádí a starožitný, americký, hodinový strojek značky ELGIN! Nabízím velké, XL, unikátní, starožitné, luxusní, kapesní / náramkové hodinky ELGIN 1900 o průměru pouzdra 43 mm. Americká produkce. Zakázková ruční výroba. Originální, kvalitní a spolehlivý, starožitný (více jak 120 let starý), americký, hodinový strojek značky ELGIN, původně z kapesních hodinek, byl zrestaurován hodinářským mistrem a vsazen do nového, ručně vyrobeného pouzdra z leštěné nerez oceli pro náramkové hodinky. Pouzdro má minerální sklíčka a je průhledné z obou stran, tudíž majitel se může kochat pohledem na precizní hodinový strojek. Číselník je vyroben nový z mosazi ve vysoké kvalitě a retro stylu. Nádherné, štíhlé, hodinové ručičky jsou původní, starožitné. Tyto hodinky mají nenapodobitelné kouzlo dávných časů, které žádné novodobé hodinky nemají. Hodinky byly vyrobeny ... (více v detailu)
Před 1 dny
Ústecký kraj
17 500
 Kč
Luxusní zdobené 2-PL. zlaté 18K dámské
Luxusní zdobené 2-PL. zlaté 18K dámské
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Luxusní zdobené 2-PL. zlaté 18K dámské kapesní hodiny z období začátku 20. století z Francie. Pouzdro je bohatě gravírované a zdobené květinami a ornamenty. Průměr pouzdra je 29mm a je vyrobené z 18K zlata. Ciferník je porcelánový, bílé barvy s velkmými černými římsk ými i malými červenými 24H arabskými čislicemi, má původní zdobené ručičky a je nádherně zdobený zlacením, luxusní zlatnická práce! Prachový plášť je vyrobeny z metalu a signovaný popisem stroje. ... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
9 990
 Kč
HAMPDEN 1903 americké luxusní náramkové / kapesní hodinky
HAMPDEN 1903 americké luxusní náramkové / kapesní hodinky
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velká vzácnost a rarita ve sbírkovém provedení! Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu! Pouzdro hodinek z leštěné nerez oceli s prosklenou zádí a starožitný, americký, hodinový strojek! Nabízím velké, XXL, unikátní, starožitné, luxusní, kapesní / náramkové hodinky HAMPDEN WATCH Co. 1903 o průměru pouzdra 48 mm (s korunkou pro natahování 52 mm). Americká produkce. Zakázková ruční výroba. Originální, kvalitní a spolehlivý, starožitný (víc jak 120 let starý), americký, zlatým písmem gravírovaný, hodinový strojek značky HAMPDEN s mikro regulací, plně osazen kameny - 17 rubínů ve zlatých, šroubovacích chatonech, původně z kapesních hodinek, byl zrestaurován hodinářským mistrem a vsazen do nového, ručně vyrobeného pouzdra z leštěné nerez oceli pro náramkové hodinky. Pouzdro má minerální sklíčka a je průhledné z obou stran, tudíž majitel se může kochat pohledem na precizní hodinový strojek. Číselník je původní - smaltovaný a byl vyčištěn do super kondice. Nádherné hodinové ručičky jsou... (více v detailu)
Před 7 dny
Ústecký kraj
18 000
 Kč
HOWARD 1935 americké luxusní náramkové / kapesní hodinky
HOWARD 1935 americké luxusní náramkové / kapesní hodinky
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velká vzácnost a rarita ve sbírkovém provedení! Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu! Pouzdro hodinek z leštěné nerez oceli s prosklenou zádí a starožitný, americký, hodinový strojek! Nabízím velké, XXL, unikátní, starožitné, luxusní, kapesní / náramkové hodinky HOWARD 1935 o průměru pouzdra 46 mm. Americká produkce. Zakázková ruční výroba. Originální, kvalitní a spolehlivý, starožitný (téměř 90 let starý), americký, hodinový strojek značky HOWARD s mikro regulací, plně osazen kameny - 17 rubínů, původně z kapesních hodinek, byl zrestaurován hodinářským mistrem a vsazen do nového, ručně vyrobeného pouzdra z leštěné nerez oceli pro náramkové hodinky. Pouzdro má minerální sklíčka a je průhledné z obou stran, tudíž majitel se může kochat pohledem na precizní hodinový strojek. Číselník je původní - smaltovaný v super stavu. Nádherné hodinové ručičky jsou také původní - starožitné, modřené žíháním v plameni. Tyto hodinky mají nenapodobitelné kouzlo dávných časů, které žádné novodob... (více v detailu)
Před 10 dny
Ústecký kraj
18 000
 Kč
HOWARD 1930 americké luxusní náramkové / kapesní hodinky
HOWARD 1930 americké luxusní náramkové / kapesní hodinky
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velká vzácnost a rarita ve sbírkovém provedení! Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu! Pouzdro hodinek z leštěné nerez oceli s prosklenou zádí a starožitný, americký, hodinový strojek! Nabízím velké, XXL, unikátní, starožitné, luxusní, kapesní / náramkové hodinky HOWARD 1930 o průměru pouzdra 50 mm. Americká produkce. Zakázková ruční výroba. Originální, kvalitní a spolehlivý, starožitný (víc jak 90 let starý), americký, hodinový strojek značky HOWARD s mikro regulací, plně osazen kameny - 17 rubínů, původně z kapesních hodinek, byl zrestaurován hodinářským mistrem a vsazen do nového, ručně vyrobeného pouzdra z leštěné nerez oceli pro náramkové hodinky. Pouzdro má minerální sklíčka a je průhledné z obou stran, tudíž majitel se může kochat pohledem na precizní hodinový strojek. Číselník je původní - plechový. Nádherné hodinové ručičky jsou také původní - starožitné, modřené žíháním v plameni. Tyto hodinky mají nenapodobitelné kouzlo dávných časů, které žádné novodobé hodinky nema... (více v detailu)
Před 11 dny
Ústecký kraj
18 000
 Kč
LONGINES 1940 švýcarské luxusní náramkové / kapesní hodinky
LONGINES 1940 švýcarské luxusní náramkové / kapesní hodinky
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velká vzácnost a rarita ve sbírkovém provedení! Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu! Pouzdro hodinek z leštěné nerez oceli s prosklenou zádí a starožitný, švýcarský, hodinový strojek značky LONGINES! Nabízím velké, XL, unikátní, starožitné, luxusní, kapesní / náramkové hodinky LONGINES 1940 o průměru pouzdra 43 mm (s korunkou pro natahování 48 mm). Švýcarská produkce. Zakázková ruční výroba. Originální, kvalitní a spolehlivý, starožitný (víc jak 80 let starý), švýcarský, hodinový strojek značky LONGINES je plně osazen kameny - 17 rubínů, původně z kapesních hodinek, byl zrestaurován hodinářským mistrem a vsazen do nového, ručně vyrobeného pouzdra z leštěné nerez oceli pro náramkové hodinky. Pouzdro má minerální sklíčka a je průhledné z obou stran, tudíž majitel se může kochat pohledem na precizní hodinový strojek. Číselník je vyroben nový z mosazi ve vysoké kvalitě s pozlacenými číslicemi a indexy. Nádherné hodinové ručičky jsou původní - starožitné, pozlacené. Tyto hodinky m... (více v detailu)
Před 12 dny
Ústecký kraj
18 000
 Kč
HOWARD 1940 americké luxusní náramkové / kapesní hodinky
HOWARD 1940 americké luxusní náramkové / kapesní hodinky
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velká vzácnost a rarita ve sbírkovém provedení! Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu! Pouzdro hodinek z leštěné nerez oceli s prosklenou zádí a starožitný, americký, hodinový strojek! Nabízím velké, XL, unikátní, starožitné, luxusní, kapesní / náramkové hodinky HOWARD 1940 o průměru pouzdra 43 mm. Americká produkce. Zakázková ruční výroba. Originální, kvalitní a spolehlivý, starožitný (víc jak 80 let starý), americký, hodinový strojek značky HOWARD, plně osazen kameny - 17 rubínů, původně z kapesních hodinek, byl zrestaurován hodinářským mistrem a vsazen do nového, ručně vyrobeného pouzdra z leštěné nerez oceli pro náramkové hodinky. Pouzdro má minerální sklíčka a je průhledné z obou stran, tudíž majitel se může kochat pohledem na precizní hodinový strojek. Číselník je původní - smaltovaný v super stavu. Nádherné hodinové ručičky jsou také původní - starožitné, modřené žíháním v plameni. Tyto hodinky mají nenapodobitelné kouzlo dávných časů, které žádné novodobé hodinky nemají... (více v detailu)
Před 12 dny
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Luxusní zdobené 2-PL. zlaté  18K dámské kapesní
Luxusní zdobené 2-PL. zlaté 18K dámské kapesní
Před 36 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Luxusní zdobené 2-PL. zlaté 18K dámské kapesní hodiny z období začátku 20. století z Francie.Pouzdro je bohatě gravírované a zdobené květinami a ornamenty.Průměr pouzdra je 29mm a je vyrobené z 18K zlata.Ciferník je porcelánový, bílé barvy s velkmými černými římsk ými i malými červenými 24H arabskými čislicemi, má původní zdobené ručičky a je nádherně zdobený zlacením, luxusní zlatnická práce!Prachový plášť je vyrobeny z metalu a signovaný popisem stro... (více v detailu)
Před 36 dny
Moravskoslezský kraj
11 490
 Kč
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Top stav ..
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Top stav ..
Před 54 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Hand Wound Kal 2614.2H s datem, funkční Ruské pánské náramkové hodinky Poljot ruční natahování s datumem. hodinový stroj:ruční navíjeníCal 2614,2H17 šperkůPouzdro a náramek:šroubované dnokrásný design pouzdra, velk... (více v detailu)
Před 54 dny
Jihomoravský kraj
1 700
 Kč
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Top stav ..
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Top stav ..
Před 59 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Hand Wound Kal 2614.2H s datem, funkční Ruské pánské náramkové hodinky Poljot ruční natahování s datumem. hodinový stroj:ruční navíjeníCal 2614,2H17 šperkůPouzdro a náramek:šroubované dnokrásný design pouzdra, velk... (více v detailu)
Před 59 dny
Jihomoravský kraj
1 700
 Kč
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Top stav ..
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Top stav ..
Před 61 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Ruské pánské náramkové hodinky Poljot Hand Wound Kal 2614.2H s datem, funkční Ruské pánské náramkové hodinky Poljot ruční natahování s datumem. hodinový stroj:ruční navíjeníCal 2614,2H17 šperků Pouzdro a náramek:šroubované dnokrásný design pouzdra, velké ,... (více v detailu)
Před 61 dny
Jihomoravský kraj
1 600
 Kč
Nové dámské náramkové hodinky Avon v orig. balení
Nové dámské náramkové hodinky Avon v orig. balení
Před 305 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám úplně nové dámské náramkové hodinky od značky Avon. Vhodné jako dárek.POPIS: kožený pásek do červené barvy s černým zdobením; zbytek hodinek do zlaté barvy; vnější průměr hodinek: 3 cm, vnitřní průměr hodinek (ciferník): 2 cm; 6 dírek na pásku; ciferník s vteřinovkou; nová baterie do hodinek vložena dne 11. 8. 2023... (více v detailu)
Před 305 dny
Moravskoslezský kraj
299
 Kč
Starožitné dámské hodinky
Starožitné dámské hodinky
Před 112 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám strarožitné dámské hodinky, cca z let 1890 - 1910. Hodinový strojek švýcarský, plně funkční, tělo hodinek je z 14 karátového zlata,... (více v detailu)
Před 112 dny
Jihočeský kraj
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sběratelství a starožitnosti