Sbor národní bezpečnosti,VB-kalhoty a sako

Prodáno
Jihočeský kraj
Nabízím uniformu SNB,VB,používanou v 60 letech minulého století,originál dochovaný ve velice slušném stavu-chybí knoflíky,velikost cca na 170cm vys
Jihočeský kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Retro šuplíková komoda UP Závody - 60. léta Brusel
Prodám retro šuplíkovou komodu vyrobenou v 60. letech 20. století podnikem UP Závody Bučovice. Komoda je v původním velice zachovalém stavu, konstrukčně naprosto v pořádku, dřevo zdravé, pouze drobné od... (více v detailu)
2 590
 Kč
PRIM hodinky " kalibr 50" Rok 1959
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám použité ale plně funkční (ve stavu nové věci) mechanické náramkové retro hodinky Prim kal.50 ,made in Czechoslovakia. Vyrobeny v 60 letech minulého století. Chromované pouzdro,vteřinová ručička, původní kožený řemínek, velikost hodinek je 34 x 37mm. Strojek s manuálním nátahem, 15 rubínů. Hodinky jsou mechanické a proto se musí nata... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
SNB,VB,SDH-sako a kalhoty
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím uniformu SNB,VB,SDH používanou v 60 letech minulého století,originál dochovaný ve velice slušném stavu-chybí knoflíky,velikost cca na 170cm vysokou postavu,barva ve skutečnosti více... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Retro vysoká váza
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám nádhernou, vysokou retro vázu, výroba ČSSR 60. léta minulého století, silné bublinkové sklo, výška 27 cm, původní stav bez vad. Cena 800,-Kč, možnost zaslání ---PODÍVEJTE SE NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY--- Tag:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Retro stolní lampa, Německo, japonský patent
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Velmi vzácná rozkládací stolní lampa z 60 let minulého století. Je značená viz fotky. Žárovka na 12 V, vestavěný transformátor 220/12 V, takže lampička má obyčejné připojení do běžné zásuvky. Dvoustupňové nastavení jasu osvětlení. Hlavičku lampy se žárovkou lze otočit o 3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
Prodám Horské MTB kolo rám M - KONA Lanai 2023 - Grey
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám Horské MTB kolo - KONA Lanai 2023 - šedé barvy, jedná se o kolo kupované v květnu minulého roku, kolo ma najeto cca 500km, takže se jedná o nové kolo. Ke kolu je záruka a příslušenství, jako je nove sedlo ( pohodlnější a ergonomičtější - jak pro pány tak dámy), držák na láhev, ledvinka, světla atd. KONA Lonai 2023 je stejně jako předchozí rok postaveno na pevném rámu ze slitiny hliníku 6061. Rám je navíc zeslabován metodou "butted", která přináší nižší hmotnost při zachování vysoké pevnosti. Rám je osazen 27,5" koly. O tlumení se zde stará odpružená vidlice Suntour XCM30 se zdvihem 100 mm. Pohon obstarávají komponenty Shimano, konkrétně modelová řada Altus (2x8). Dostatečný brzdný účinek přináší mechanické kotoučové brzdy Tektro s kotouči 180 a 160 mm. Mnohé jistě zaujmou také dvoustěnné ráfky a pláště MAXXIS Recon s šířkou 2,25". KONA Lanai 2023 nabízí velice slušný poměr cena / kvalita. Hledáte-li XC kolo, ať už ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Polička
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím starožitnou poličku,dochovaný originál ve velice slušném stavu,materiál dřevo,rozměry 64-58-10cm,,lze doručit ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
odznak 60 let městského sboru dobrovolných hasičů
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
odznak 60 let městského sboru dobrovolných hasičů v Košířích 28.29.V. 1878-1938
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sako dustojnik csla 60 leta
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam velice pekne sako dustojnika csla 60 leta na postavu 180 cm
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Retro váza
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám nádhernou, elegantní retro vysokou vázu, výroba polovina minulého století, čiré sklo, netradičně zdobené hrdlo, kulatý podstavec, původní stav bez vad, výška cca 35 cm, cena 480,-Kč, možnost zaslání ---PODÍVEJTE SE NA MÉ D... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480
 Kč
Retro váza broušené sklo
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám nádhernou, elegantní retro vysokou vázu, výroba polovina minulého století, čiré broušené sklo, kulatý podstavec, původní stav bez vad, výška cca 40cm, cena 580,-Kč, možnost zaslání ---PODÍVEJTE SE NA MÉ DALŠÍ INZE... (více v detailu)
Hlavní město Praha
580
 Kč
Retro tenisová raketa Yonex
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám retro tenisovou raketu Yonex. Model R-5 Velice slušný stav. Předání v Praze.
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Keramické formy na pečení.
Před 21 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám retro keramické formy na pečení, nepoškozené (byly na drátkách zavěšené, není problém odstranit). 1) beránek - dlouhý 31 cm, vysoký 20 cm a hluboký 14 cm 2) bábovka čtyřl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320
 Kč
ČEPICE ADOLPH HITLER REICHSFUHRER
Před 27 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
PRODÁM !!!! ČEPICE ADOLPH HITLER REICHSFUHRER Služební čepice Adolfa Hitlera vyrobená z vysoce kvalitního materiálu Čepice důstojníka Allgemeine SS/SD Vyrobeno z gabardénu - přesně jako originál Barva zelená Zlaté kování skvělé kvality - ručně vyráběné zlatou nití (bajorek) Zlatá šňůra generála Zlaté knoflíky "puntíky" Kožený kšilt Potní pásek z měkké kůže Čepice je nová! Dokonalý odraz originálu!!! Je také ideální pro historick... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 199
 Kč
VOJENSKÁ UNIFORMA DŮSTOJNÍKA SAKO ,KALHOTY A KABÁT
Před 50 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám vycházkovou uniformu ČSLA vzor 63. Jedná se sako,kalhoty a kabát s opaskem. Jsou nep... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Retro velký medvěd se zvukem
Prodám tohoto již retro medvěda. Vysoký přes 60 cm. Lze mu hýbat s nohama. Může sedět ... (více v detailu)
299
 Kč
Sekáček s hakovym krizem a ve velmi slušném stavu
Před 53 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám tento pěkný sekáček s německou orlicí a hákovým křížem, koupil jsem ho na vojenské burze od sběratele. Rozměry má cca 27 cm do šířky a cca 7,5 cm do výšky. Koupil jsem ho jako originál - to uváděl prodejce - a osobně mám za to dle zkušeností, že to originál i je - už je trochu narezlý, zvrchu trochu ťuklý (viz fotka zezadu nahoře), přesto je ve velmi solidním stavu stále. Vím, že se objevují vel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 800
 Kč
Originální vlajka R.A.D. (Reichsarbeitsdienst)
Před 53 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám tuto originální vlajku Říšské pracovní služby R.A.D. (Reichsarbeitsdienst), koupil jsem ji na vojenské burze od sběratele. Rozměry má cca 95 cm do šířky a cca 61 cm do výšky. Koupil jsem ji jako originál - to uváděl prodejce - a osobně mám za to, že to originál i je - už je vidět míra používání, je tam řada malých díreček (po tolika letech se není čemu divit), taky je tam pár flíčků (viz fotky), ale pořád je vlajka ve velmi slušném stavu. Pokud by mi bylo oficiálně doloženo, že to origi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Kabát SNB, VB.
Před 72 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Retro kabát uniformy příslušníka SNB, VB..
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Retro stolní lampa, Německo, japonský patent
Před 74 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velmi vzácná rozkládací stolní lampa z 60 let minulého století. Je značená viz fotky. Žárovka na 12 V, vestavěný transformátor 220/12 V, takže lampička má obyčejné připojení do běžné zásuvky. Dvoustupňové nastavení jasu osvětlení. Hlavičku lampy se žárovkou lze otočit o 3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
Uniforma SOOŽ (Sbor ozbrojené ochrany železnic)
Před 76 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám originál uniformu SOOŽ( Sbor ozbrojené ochrany železnic 80 léta ) V per... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Ptáček porcelánový, zlato-bílý SLEVA 480Kč
Před 323 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Ptáček porcelánový, zlato-bílý Porcelánová figurka bílá, zdobená zlatem. Je to vzácný nález v původním stavu. Je nepoškozená, bez známek stáří nebo používání, značená výrobcem Porcellanfabrik Bayreuth, Sofienthal. Tento model č... (více v detailu)
Karlovarský kraj
500
 Kč
Kovové knoflíky na uniformu dopravního podniku
Před 305 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím retro kovové knoflíky na uniformu dopravního podniku. Velmi dobrý stav. Cenu nabídněte. osuo
Středočeský kraj
Neuvedeno
Německé vojen. kalhoty LW pilot Kanalhose z WW2 !!
Před 435 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Originální stará historická německá vojenská uniforma z 2. světové války v původním dochovaném stavu viz snímky. Kalhoty německého vojenského stíhacího pilota Luftwaffe tzv. Kanalhose. Druhoválečný originál do muzea, nebo sbírky !!! Garance... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900
 Kč
Polohovací křeslo Halabala a podnožník, taburet
Před 184 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Cena je dohromady za oba kusy. Výška na prvním fotu je 98 a výška sezení je 44 cm, celková šířka 71 a mezi madly 60 cm, hloubka sedáku je 58 cm, opěradlo jde dát do čtyřech poloh, podložka na nohy 61x44 a výška 40 cm, polstrování je také v dobrém stavu, na křesle originální látka v pořádku, na podnožce potrhaná, vše je nafocené, dřevěná část je bez jediné dírky od červa a dýha není nikde ani trochu poškozená, oboje je konstrukčně velice pevné, drobn... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Vojenské