RYTÍŘSKÝ KŘÍŽ KRÁLOVSKÝ UHERSKÝ ŘÁD sv. ŠTĚPÁNA

Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Jedná se o rytířský kříž tohoto řádu, který se v prodeji vyskytuje opravdu minimálně. Krásný sbírkový stav - nečištěn. Značen hvězdičkou. Rozměr: cca.: 33 x 33 mm "Až do konce monarchie byly oficiálně udělované exempláře řádu zhotovovány výhradně ze zlata, nositel si však mohl na vlastní náklady nechat zhotovit pro denní nošení tzv. nositelské kopie z pozlaceného stříbra nebo pozlaceného bronzu." Výroba 50 - 60 léta zřejmě ROTHE. C. F. Rothe & Neffe byla šperk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 500
 Kč

Podobné inzeráty

KOMANDÉRSKÝ KŘÍŽ KRÁLOVSKÝ UHERSKÝ ŘÁD sv. ŠTĚPÁNA - RR
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Jedná se o komandérský kříž tohoto řádu, který se v prodeji vyskytuje opravdu minimálně. Krásný sbírkový stav - nečištěn. Značen hvězdičkou. Rozměr: cca.: 42 x 42 mm "Až do konce monarchie byly oficiálně udělované exempláře řádu zhotovovány výhradně ze zlata, nositel si však mohl na vlastní náklady nechat zhotovit pro denní nošení tzv. nositelské kopie z pozlaceného stříbra nebo pozlaceného bronzu." Výroba 50 - 60 léta zřejmě ROTH... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč
VELKOKŘÍŽ KRÁLOVSKÝ UHERSKÝ ŘÁD sv. ŠTĚPÁNA RR
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Jedná se o velkokříž tohoto řádu, který se v prodeji vyskytuje opravdu minimálně. Krásný sbírkový stav - nečištěn. Značen hvězdičkou. Rozměr: cca.: 48 x 48 mm "Až do konce monarchie byly oficiálně udělované exempláře řádu zhotovovány výhradně ze zlata, nositel si však mohl na vlastní náklady nechat zhotovit pro denní nošení tzv. nositelské kopie z pozlaceného stříbra nebo pozlaceného bronzu." Výroba 50 - 60 léta zřejmě ROTHE. C. F. Rothe & Neffe byla šperkař... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
ŘÁD MARIE TEREZIE RYTÍŘSKÝ KŘÍŽ MMThO 33 x 33 mm
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Vojenský řád Marie Terezie (Militär-Maria-Theresien-Orden) byl nejvyšší rakouský vojenský řád, který byl založen v roce 1757 Udělen poprvé v roce 1758, nejprve v habsburské monarchii, po rozpadu Svaté říše římské národa německého v Rakouském císařství a následně v Rakousku-Uhersku. Rytířský kříž - pozlacená mosaz - značen hvězdičkou - výroba 50 ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sběratelství a starožitnosti