Bicí hodiny.

Před 170 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dřevěné mechanické bicí hodiny. Rozměry 30 x 85 cm. Číslo 12642. Osob... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 400
 Kč

Podobné inzeráty

Starožitné tříplaštové stříbrné zdobené hodiny.
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Starožitné tříplaštové stříbrné zdobené kapesní hodiny. TŘÍPLÁŠŤOVÉ STŘÍBRNÉ ZDOBENÉ KAPESNÍ HODINKY Materiál: Stříbro. Prostřední plášť metal. Váha: 88,7g Průměr bez korunky: 50mm. Hodinky se po několika nataženich rozešly a tikaji, sekundovka se posouvá. Chod, přesnost a rezerva nátahu nesledována. Pěkné ručičky i pláště. Obramováni-stred hodinek je na dvou mistech vmackly na to vetsi "vmacknuti" ukazuji na foto prstem hodinky jsou jinak na sve stari krásně zachovalé, plaste dobre dov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 850
 Kč
Dámské hodinky Prim Čárky
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dámské náramkové hodinky Prim z 60. let minulého století. Mechanický strojek cal. 50 je plně funkční, po servisu se zárukou na chod. Prům... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Dámské hodinky Prim Čísla
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dámské náramkové hodinky Prim z 60. let minulého století. Mechanický strojek cal. 50 je plně funkční, po servisu se zárukou na chod. Prům... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Pronájem kanceláře 30 m² Jiráskovo náměstí, Praha 2 - Nové M
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi ! Nabízíme k pronájmu luxusní kanceláře 30 m2 v Tančícím domě, Jiráskovo náměstí, Praha 2 - Nové Město. Jedná se o kancelář, která se nachází v 6. patře. V budově je 24 hod. recepce, výtah, možnost pronájmu zasedací místnosti. Dům nabízí možnost využití terasy s krásným výhledem na Pražský hrad a Vltavu, dále také restauraci či bar v posledním patře s s jedinečným výhledem. Poloha zaručuje efektivní dopravní spojení na hlavní silnice a dálnice ve všech směrech - Pražský městský okruh, D1, D5 a D8 a současně přístup k městské hromadné dopravě jako je metro B Karlovo ná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Retro rozkládací pohovka gauč Interiér Praha
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Původní zachovalý stav, odpovídá fotografiím. Výrobce Interiér Praha 60.léta minulého století. Gauč je rozkládací. Ve stejném setu máme také židle a křesla - viz poslední fotografie.Rozměry: šířka 85 cm, délka 195 cm, výška 42 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Tapiserie / gobelín výhled s ptactvem 160 X 147 cm
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Krásná výhledová tapiserie s motivem zámeckého parku s ptáky a zámeckém v pozadí. Originál byl uvázan v ateliérech v Beauvais v 17. století. Na zadní straně je původní výrobní certifikát belgického výrobce Metrax. Materiály: 54% juta, 30 % vlna, 16 % len. Datace: 20. století. Provenience: Belgie. Rozměry: výška 147 cm, šířka 160 c... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
24 900
 Kč
Hodinky Festina Chrono Bike
Hodinky Festina Chrono Bike Tour de France. Po servisu a výměně baterie.
2 100
 Kč
3 000
 Kč
Staré hodiny Kienzle - kov / fazetové sklo - Budík
Před 9 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Funkční . Fazetové sklo . Kov . Mechanický stroj . Rozměry : Výška 17 cm Šířka 13 cm Hloubka 10 cm Osobní odběr : Louny , možno... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 999
 Kč
Stolní mosazný svícen
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 32 x 30 x 30 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " vaši adresu a tel.číslo. Odesíláme zásilkovnou za 85 Kč po platbě na účet předem nebo Českou poštou na dobírku za 170 Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby Vás... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Socialistická stavebnice SEKO 3, Alfa, Konstruktor, Fyzika
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Retro polytechnická stavebnice kovozávody Semily - SEKO-3 Použité. 440kč *** Plastová polytechnická stavebnice Alfa (Kovozávody Semily) z 80tých let. S předlohou v originální krabici. Viz foto. 350kč. *** Albi Fyzika edice Edison - fyzikální pokusy Experimentální sada pro malé fyzikáře je vybavena pomůckami a přehlednými návody k provádění celkem 14 pokusů z oblasti mechanické fyziky. !Pozor sada není kompletní. Chybí papírové výseky - spotřebovány, 380kč *** Rarita: Dětské dřevěné kostky TOFA s předlohami.Prodám retro socialistické dřevěné kostky s motivem různých pohádek z TOFA Semily 1977. Pěkné ilustrace Stav: dle foto Viz foto. 580kč. Mrkněte na další věci, co nabízím. *** Dětské kostky s ptáky. OBRAZOVÝ KUBUS 1977. Pěkné ilustrace. Jedna z kostek je poškozená. 500kč *** Tatra Paříž-Dakar: nekompletní 600, kompletní 1000. *** Ornamenty Tofa Semily: komunistická dřevěná skládačka 500 *** Retro desková hra TOFA Semily: Stopař z roku 1984. Vzácná desková hra z konce socialismu v ČSS... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hodiny.
Před 14 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám nástěnné hodiny. Rozměry 27 x 30 cm. Číslo 12890.
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Hodiny.
Před 14 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám hodiny. Rozměry 29 x 64 cm. Číslo 12894.
Středočeský kraj
1 400
 Kč
STAROŽITNÝ DŘEVĚNÝ KŘÍŽ S CÍNOVÝM KRISTEM NA KŘÍŽI FRANCIE
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám velmi pěkný kvalitní starožitný dřevěný kříž s cínovým kristem na kříži. Kristus je velmi věrně zpracovaný a je značen číslem a ochrannou značkou. Tato pěkná starožitnost je ve velmi dobrém stavu a je určena k zavěšení na stěnu. Rozměry: 30 x 16 cm, kristu... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 490
 Kč
Vertikální panelová pila VPS4222 Holzmann 400V
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Vertikální formátovací pila umožňuje opracovávat velkoformátové desky 4200 mm dlouhé a 2200 mm široké Automatické nastavení lamelového roštu pro bezpečné zpracování ve vodorovném směru řezání. Dva mechanické dorazy pro spodní a střední opěru panelu. Středový doraz je vybaven digitálním odměřováním. Střední podpěra panelu je otočná. Výkonná pilová jednotka je vybavena předřezem, který můžete dle potřeby použít. Pohodlné ovládání s pomocí ergonomické rukojeti na pilovém agregátu. Díky digitálnímu odměřování lze na ovládacím panelu odečítat výškovou polohu pilové jednotky, což usnadňuje práci. Je tak zajištěno jednoduché a přesné řezání požadovaných p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350 000
 Kč
Velké starožitné nástěnné hodiny
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Krásné staré dřevěné starožitné nástěnné hodiny. Nádherně provedená ozdobná skleněná výplň. Půdní nález po dědečkovi - prodávám jak je tedy bez zár... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Pánské hodinky Seiko 5 Sports SRPH31K1, doklad
Před 14 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám pánské hodinky Seiko 5 Sports SRPH31K1 v top stavu v originálním balení s účtenkou a krabičkou. Byly pořízené za 6 900 Kč před 2 lety. Řada dostupných mechanických hodinek Seiko 5, která byla poprvé představena v roce 1968 se po více než padesáti letech dočkala nejen nového loga, ale i celé řady modelů, které si zachovávají její původní DNA. Číslo 5, které je obsaženo v názvu, značí pět klíčových vlastností, díky kterým se pětky staly oblíbené doslova na cel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 990
 Kč
Prodej dvoupodlažního RD 5+1 v Morkovice - Slížany
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Jedná se o řadový, rohový, dům s garáží a parkovacím místem přímo před domem. Zastavěná plocha domu činí 85 m2. Užitková plocha nemovitosti má velikost 240 m2 a celková plocha pozemku je 299 m2. Na zahradě se nachází zimní zahrada, která je součástí domu + venkovní zapuštěný bazén. Budova má původní dřevěná okna a je napojena na veškeré inženýrské sítě. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem a k... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 300 000
 Kč
Starožitné bicí krbové hodiny
Před 17 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám krásné starožitné bicí krbové hodiny. Velmi výborný stav, plně funkční, bez poškození v... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 790
 Kč
VELKÉ STAROŽITNÉ KOSMETICKÉ ´´´TOALETNÍ ZRCADLO
Před 16 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Rozměry výška 85 cm délka 70 cm hloubka 20 cm Zrcadlo má 3 šuplíky Máme pevné ceny !! Osobní převzetí - Toto zboží je v našem skladu v Dašicích u Pardubic. Po domluvě je možné zboží... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500
 Kč
Funkční bicí krbové hodiny
Před 17 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Funkční bicí krbové hodiny, pouze je potřeba seřídit, opožďují se. Osobní odběr zboží s platbou v hotovosti v Praze 3.
Hlavní město Praha
800
 Kč
Prodej, chata 3+1, 67 m2, Komorní Lhotka
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Úvod: Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení majitele nabízí zděnou chatu ve výborném stavu s hospodářskou budovou a oplocenou zahradou rovinatého rázu. Velmi žádaná a klidná lokalita v bezprostředním okolí lesa Moravskoslezských Beskyd. Stavba má číslo popisné a proto je vhodná, jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci. Chata je oficiálně evidována jako rodinný dům. Výhodná dostupnost obcí Ostrava (25 min.), Frýdek - Místek (13 min.), Český Těšín (14 min.). Přístup k nemovitosti z obecní komunikace. Součástí zahrady je zastřešená pergola (navedeno el. vedení) s ratanovým posezením a betonovým grillema. Dvoupatrová dřevěná hospodářská budova, do které je přivedeno el. vedení. Může posloužit jako skladovací prostor, popř. i na jiné účely. Přístřešek na skladování dřeva. Na zahradě rostou listnaté stromy a okrasné keře. Veškerý nábytek, el. spotřebiče a venkovní věci na zahradě jsou součástí nabídky. Dispozice: 1.NP - zádveří, předsíň, koupelna (sprchovací kout, WC Kombi, el. bo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490 000
 Kč
Holandské hodiny.
Před 19 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Velice pěkné, zachovalé, plně funkční Velikost 50 x 30 x 15 cm. čárky na boč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 900
 Kč
Sběratelská panenka značená želva
Před 18 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 30 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " vaši adresu a tel.číslo. Odesíláme zásilkovnou za 85 Kč po platbě na účet předem nebo Českou poštou na dobírku za 170Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby Vás pošta... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
HNĚDÉ KOŽENÉ KŘESLO - UŠÁK VE STYLU CHESTERFIELD
Před 20 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
HNĚDÉ KOŽENÉ KŘESLO - UŠÁK VE STYLU CHESTERFIELD - WING CHAIR Rozměry : délka 85 cm ,hloubka 80 cm,výška 110 cm ,výška sedu 50 cm Období 60.70. léta 20. století Drobná vada na pravém madle. Viz.foto Máme pevné ceny !! Osobn... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Starožitný nábytek a doplňky