LUSTR PARÁDNÍ MOSAZNÝ zdobený

Nabízím moc pěkný masivní lustr z mosazi.Je pěkně tvarovaný a má pěkný úchyt ke stropu-viz foto.Průměr má 67,5cm v.-38,5+45,5cm řetěz.Krásně osvítí i velkou místnost. V případě zájmu nebo pokud máte nějaký dotaz prosím pište v inzerátu do kolonky POSLAT ZPRÁVU nebo zavolejte na telefon uvedený v inzerátu. Odesíláme PPL nebo Zá... (více v detailu)
4 500
 Kč

Podobné inzeráty

Panna Marie obraz mosaz a dřevo
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pěkný nástěnný obraz Panny Marie. Materiál dřevo a mosaz nebo pomosazněný kov. Rozměr 23,4 x 15,6cm V případě zájmu prosím pište v inzerátu do kolonky POSLAT ZPRÁVU nebo zavolejte na telefon uvedený v inzerátu. Odesíláme PPL nebo Zásilkovnou !!! Balíky které jsou odesílané kurýrní službou PPL je cena balíku od 150 Kč,doručení zpravidla druhý den po odeslání-kurýr Vás bude telefonicky informovat. Prosím zadejte Vaši adresu,j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 150
 Kč
Starožitný mosazný stojánek na sirky zdobený
Před 4 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starožitný mosazný zdobený stojánek na sirky. Rozměr Výška 10cm Spodek 8,3cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se stane,že ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
650
 Kč
Zdobené skleničky (sada 6ks)
Přidáno včera - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám pěkné dekorativní skleničky (sada 6ks). Stav viz foto, bez poškození.
Pardubický kraj
500
 Kč
Zdobené smaltované číše
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Stará ČRS výroba, technika tzv. vysoký smalt. Sada skleniček - 6 ks, v pěkném stavu. Červené sklo, zlacení, smaltované ozdob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
899
 Kč
Mosazný kuchyňský věšák na utěrky dáma a pán
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím Vám tento velice pěkný mosazný kuchyňský věšák na utěrky s háčky. Je zdoben postavami pán a dáma. Délku má 55c... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 800
 Kč
Starožitná petrolejová lampa zdobená
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím funkční starožitnou petrolejovou zdobenou lampu. Rozměr Výška 45cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se stane,že nedoj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Retro lustr - talíř - Brusel 60. léta
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásný, plně funkční lustr z 60. let. Bez poškození. Bez žárovek. Viz foto - fotky jsou reálné fotky toho co prodávám. *Pokud máte k věci jakýkoliv dotaz, nebo b... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
Mosazné zdobené zhasínadlo na svíčky masivní mosaz
Před 5 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím zdobené mosazné masivní zhasínadlo na svíčky. Délka 16,2cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se stane,že nedojde e... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
Mosazné svítidlo lampa Brusel se stínidly ze skla
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starou mosaznou nástěnnou lampu / svítidlo Brusel se skleněnými stínidly. Období kolem 1960. Rozměr Výška celková 38,5cm Šířka se stínidly 24,5cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dob... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 100
 Kč
Starý krásný těžký mosazný lustr
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Starý krásný těžký mosazný lustr, rozměry 65 x 45 cm
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
socializmus ČSSR keramika retro 1970
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Na prodej pěkná retro ČSSR keramika, starší, 70-tá léta socializmus. Pěkný stav, asi 2 kusy malý oťuk. Některé kusy zespoda označeny. Vše je na foto. Cena za vš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Staré mosazné lustry 2 kusy a stolní lampa
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Staré mosazné lustry 2 kusy a stolní lampa Rozměry lustrů 74 x 60 cm a lampa 33 x 26 cm
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Porcelánová socha papouška malovaná značená
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím velmi pěknou porcelánovou značenou sochu papouška. Ručně malovaná. Velmi pěkný stav! Rozměr Výška 17,6cm Spodek 10,2 x 7cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po doml... (více v detailu)
Plzeňský kraj
800
 Kč
Porcelánová socha Tukan ručně malovaná značená
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím velmi pěknou porcelánovou značenou sochu Tukana. Ručně malovaná. Velmi pěkný stav! Rozměr Výška 17,5cm Spodek 9,5 x 7cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domlu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
800
 Kč
Porcelánová socha Ninja Japonsko malovaná
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím velmi pěknou porcelánovou sochu ,,Ninja původ Japonsko ručně malovaná. Velmi pěkný stav!! Rozměr Výška 14cm Šířka 12cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
900
 Kč
Starý mosazný hmoždíř s tloukem
Před 5 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Výška je 11,5a průměr nahoře také 12,8 cm, nepoškozený, používaný. Stav je dostatečně nafocen. Dotazy rád zodpovím na telefonu, který najdete pod popisem aukce v kolonce Zobrazit telefon, je to nejrychl... (více v detailu)
Pardubický kraj
699
 Kč
Dřevěné torzo Krista, veliké
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Torzo Krista je vysoké 64 cm, mohutné tělo se zbytky polychromie a barvy /minimum/, dírky od červotoče jsou spíše zezadu, již nepracuje, staří je min. 150-180 let, originální půdní nález, byl pouze oprášen a lehce umytý, čeká na generálku, Dotazy rád zodpovím na telefonu, který najdete pod popisem aukce v k... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 299
 Kč
Starý mosazný mlýnek na kávu
Před 5 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Celkově v pěkném stavu, funkční.
Jihočeský kraj
450
 Kč
Kratiknot mosazné nůžky na knoty
Před 5 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím kratiknot mosazné nůžky na knoty. Rozměr Délka 15,7cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se stane,že nedojde e-m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
Mosazné zdobené masivní zrcadlo 1,9 KG
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím Vám tuto velice pěkné zrcadlo. Je zdobené a masivní.Materiál je buď mosaz nebo bronz. Rozměr zrcadla je 4... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 800
 Kč
Menora mosazný svícen na malé svíčky
Před 5 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím malý mosazný svícen menoru na malé svíčky vyrobený z masivní mosazi. Rozměr Výška 9cm Šířka 11cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se... (více v detailu)
Plzeňský kraj
590
 Kč
Lustr ,art Deco ,kov chrom ,dřevo .
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pěkná dýha ,funkční .Pokojový stav bez jakéhokoliv stínu orezi.Výška 62 ,rozpětí 43 .Osobn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
850
 Kč
Starý retro lustr mosazný a dřevo
Před 6 dny - SBAZAR
Starý retro lustr mosazný a dřevo Výška 90 cm,průměr 60 cm. Krasný nepoškozený stav. Osobní vyzvednutí je možné v Nýřany. Poštovné 200 korun při platbě předem , Na dobírku zasí... (více v detailu)
2 500
 Kč
Mosazný lustr s el.svíčkami
Před 6 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
8-ramenný mosazný lustr Art Antique Collect, 60. léta 20. století, výrobce Fi. Sölken-Leuchten, Neheim-H.
Liberecký kraj
11 500
 Kč
Starožitná mosazná lopatka na drobky ze stolu
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starožitnou mosaznou lopatku na drobky ze stolu. Rozměr 22 x 17cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se stane,že nedoj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní sběratelství a starožitnosti