stará mosazná naběračka šufan 1 ks

stará mosazná naběračka šufan 1 ks
Před 59 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
spodní menší naběračka je prodaná,původní stav, velká naběračka má prasklinku, spíš na dekoraci, ... (více v detailu)
Před 59 dny
Olomoucký kraj
180
 Kč

Podobné inzeráty

Zajímavý a velmi starý starý hmoždíř s uchy a tloukem
Zajímavý a velmi starý starý hmoždíř s uchy a tloukem
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Zajímavý a velmi starý starý hmoždíř s uchy a číslem 4 + tloukem. Tloukem se mi zda ma jiný odstín kovu nevím zda není dodavany ja takto pospolu koupil okolo roku 2006. Výška hmoždíře je 14cm, vrchni průměr 12cm. Délka tlouku je 26cm. Váha s tloukem celkem 3,22kg. Dekorace do... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
1 450
 Kč
Pánská outdoorová bunda Stormberg (Norsko) v.M
Pánská outdoorová bunda Stormberg (Norsko) v.M
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Málo nošená, bez vad. Odolná proti větru i slabému dešti. Na stažení v pase i na spodním okraji. Má spoustu kapes. Vrchní mat. 65% polyester, 35 % bavlna. Šířka v průramcích 60cm Šířka v pase 58cm-lze stáhnout Šířka spodního okraje 58cm-lze stáhnout Délka od ramene 75cm-zadní díl prodlou... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
690
 Kč
Outdoorová voděodolná bunda Stormberg v.S
Outdoorová voděodolná bunda Stormberg v.S
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Luxusní funkční bunda se zatavenými švy. Silnější, velmi kvalitní materiál. ProreTex membrána. Kapuce s kšiltem a trojcestným utahováním. Pod rukávy větrání na zip. Reflexní prvky vepředu i vzadu. Top stav, nepatrně ušpiněná, jinak jako nová - vše viz. foto. Šířka v průramcích 51cm Šířka v pase 47cm Šířka spodního okraje 52c... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
890
 Kč
Stará pohlednice Cheb
Stará pohlednice Cheb
Před 1 dny - BAZOS
Prodám pohlednici Cheb. Vyměním nebo prodám staré pohledy pohlednice - Česká republika, nebo vyměnim za staré bankovky z území Československa - Slovenska-Čiech a Moravy,za staré pohlednice a odznaky Slovenska. (Môžete si vybrať o ktorú alebo ktoré máte záujem.Predám aj po jednom kuse.) Mo... (více v detailu)
Před 1 dny
50
 Kč
Velmi starý dánský telefon Jydsk - dekorace, sbírka
Velmi starý dánský telefon Jydsk - dekorace, sbírka
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Velmi starý originální dánský telefon Jydsk - krásný kus do sbírky starých telefonu, starých předmětu, muzea, k dekoraci do kanceláře atp. Má i připojovaci sˇňuru která často chybí, je na své stáři hezký zachovalý, kov.části nezašlé!, nezoxidované, lesklé. Žádna koroze, ze spod má kryt i všechny 4 opěrné nožky. Klikou jde otáčet. Nápisy velmi dobře dochované! Napisy a linky velice zachovalé! jen z jedne strany uprostred odrene viz.foto. Při dekoraci nicemu nevadi patri to k tomu(velmi ... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
5 900
 Kč
Staré mosazné kování - 4 ks - I. republika
Staré mosazné kování - 4 ks - I. republika
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Staré nábytkové mosazné kování z 20 tých let 20. století, rozměr 9,3 x 3,2 cm, poštovné od 69,-Kč.
Před 4 dny
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Stará pohlednice Kasárna Jaroměř
Stará pohlednice Kasárna Jaroměř
Před 1 dny - BAZOS
Prodám pohlednici Kasárna Jaroměř z roku 1922. Biele nápisy na fotke: JAROMĚŘ,KASÁRNA, R.PAVLÁT JAROMĚŘ J.11.1921. Vyměním nebo prodám staré pohledy pohlednice - Česká republika, nebo vyměnim za staré bankovky z území Československa - Slovenska-Čiech a Moravy,za staré pohlednice a odznaky Slovenska. (Môžete si vybrať o ktorú alebo kto... (více v detailu)
Před 1 dny
Neuvedeno
Stará pohlednice Masarykovy kasárny Mladá Boleslav
Stará pohlednice Masarykovy kasárny Mladá Boleslav
Před 1 dny - BAZOS
Prodám pohlednici Masarykovy kasárny Mladá Boleslav. Pohľadnica - záber je posunutý. Vyměním nebo prodám staré pohledy pohlednice - Česká republika, nebo vyměnim za staré bankovky z území Československa - Slovenska-Čiech a Moravy,za staré pohlednice a odznaky Slovenska. (Môžete si vybrať o ktorú alebo ktoré máte ... (více v detailu)
Před 1 dny
Neuvedeno
Stará pohlednice Kaaden a. Eger  Kadaň
Stará pohlednice Kaaden a. Eger Kadaň
Před 1 dny - BAZOS
Prodám pohlednici Kaaden a. Eger Kadaň (více zaběru) z obdobia Protektorátu (na veži vidieť 2 x fašistický hákový kríž). Vyměním nebo prodám staré pohledy pohlednice - Česká republika, nebo vyměnim za staré bankovky z území Československa - Slovenska-Čiech a Moravy,za staré pohlednice,bankovky,mince,odznaky Slovenska. (Môžete si vybrať o kto... (více v detailu)
Před 1 dny
250
 Kč
mince stříbro staré Čechy
mince stříbro staré Čechy
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
prodám ze sbírky stříbrnou originální minci r. 1636 vzácnější staré Čechy císař Ferdinand II. 3 Krejcary m. Praha Ag, 21 mm patina pěkný stav viz. detailní foto platba na účet zaslání doporučeně poštou v rámci ČR poštov... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
490
 Kč
Staré bimbací hodiny Metron TYP ZK 17/b
Staré bimbací hodiny Metron TYP ZK 17/b
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám staré bimbací/bicí hodiny Metron Zegar Kominkowy TYP ZK 17/B (Torunska Fabryka Wodomierzy). Jsou včetn... (více v detailu)
Před 6 dny
Jihočeský kraj
999
 Kč
Mosazný stojan na deštníky
Mosazný stojan na deštníky
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím starožitný vintage leštěný mosazný stojan na deštníky s rukojetí ve tvaru deštníku, v retro stylu hollywood regency z poloviny století. Rozměry cca 70x30cm. Má nějaké drobné oděrky na kráse, jeden vnitřní článek kostry uvolněný od torza. Na spodní hraně měděnka. Byť na všech fotkách není patrné... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihočeský kraj
1 499
 Kč
Staré pohlednice  4 -  vyměním nebo prodám
Staré pohlednice 4 - vyměním nebo prodám
Před 1 dny - BAZOS
Vyměním nebo prodám staré pohledy pohlednice - Česká republika, nebo vyměnim za staré bankovky z území Československa - Slovenska-Čiech a Moravy,za staré pohlednice a odznaky Slovenska. (Môžete si vybrať o ktorú alebo ktoré máte záujem.Predám aj po jednom kuse.) Možná výmena za bankovky - papierové peniaze. Ponuky mailom,nie sms,na smsky nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty. Pošlem poštou ako obyčajný list do 50 gramov 1,20 €,alebo ako doporučený list do 50 gramov 4,60 € do Českej republiky. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. REPRODUKCE POHLEDNIC 7 kusov Doksany (15 Kč), Ostrov (... (více v detailu)
Před 1 dny
Neuvedeno
Staré pohlednice 1 - vyměním nebo prodám
Staré pohlednice 1 - vyměním nebo prodám
Před 1 dny - BAZOS
Vyměním nebo prodám staré pohledy pohlednice - Česká republika, nebo vyměnim za staré bankovky z území Československa - Slovenska-Čiech a Moravy,za staré pohlednice,bankovky,mince,odznaky Slovenska. (Môžete si vybrať o ktorú alebo ktoré máte záujem.Predám aj po jednom kuse.) Ponuky mailom,nie sms,na smsky nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty. Pri kúpe viac kusov cena dohodou. Pošlem poštou ako obyčajný list do 50 gramov 1,20 € alebo ako doporučený list do 50 gramov 4,60 € do Českej republiky. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Troppau Opava 1906,dlouhá adresa(150 Kč), Leipnik Lipnik n.Beč.(75), Lázně Železnice:Hotel Zátiší,Antonín Pivoňka hotelier(250), Hrad Kokořín 1920(100), Eichwald Dubí 1924(PREDANÁ), Světlá n.Sáz. 1927(60), Červený Kostelec(250), Leitmeritz Litoměřice(100), Staré Hamry 1915( PREDANÁ ), Odemberg Bobumín 1925(200), Reichenberg Jablonec n.N. Chata na Černé studnici(250), Kladno(75), Hrad Lipnice( PREDANÁ ), Pürglitz Hrad Křiv... (více v detailu)
Před 1 dny
Neuvedeno
Staré pohlednice  2 -  vyměním nebo prodám
Staré pohlednice 2 - vyměním nebo prodám
Před 1 dny - BAZOS
Vyměním nebo prodám staré pohledy pohlednice - Česká republika, nebo vyměnim za staré bankovky z území Československa - Slovenska-Čiech a Moravy,za staré pohlednice a odznaky Slovenska. (Môžete si vybrať o ktorú alebo ktoré máte záujem.Predám aj po jednom kuse.) Možná výmena za bankovky - papierové peniaze. Ponuky mailom,nie sms,na smsky nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty. Pošlem poštou ako obyčajný list do 50 gramov 1,20 €,alebo ako doporučený list do 50 gramov 4,60 € do Českej republiky. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Hořice Krakonoš 1918(100 Kč), Reichenberg Liberec 1937 (150), Česká Lípa Náměstí E.Beneše(100), Graslitz Kraslice (200), Stifterdenkmal Stifteruv pomník 1935(150), Zálesí(300), Leitmeritz Litoměřické vinice(100), Polná-Kateřinov(250), Pardubitz Pardubice(100), Vysoké Mýto Pražské prědměstí(100), Tábor panorama od Švehlova mostu(100), Unter Kralowitz Dolní ... (více v detailu)
Před 1 dny
Neuvedeno
Staré pohlednice  3 - vyměním nebo prodám
Staré pohlednice 3 - vyměním nebo prodám
Před 1 dny - BAZOS
Vyměním nebo prodám staré pohledy pohlednice - Česká republika, nebo vyměnim za staré bankovky z území Československa - Slovenska-Čiech a Moravy,za staré pohlednice a odznaky Slovenska. (Môžete si vybrať o ktorú alebo ktoré máte záujem.Predám aj po jednom kuse.) Možná výmena za bankovky - papierové peniaze. Ponuky mailom,nie sms,na smsky nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty. Pošlem poštou ako obyčajný list do 50 gramov 1,20 € alebo ako doporučený list do 50 gramov 4,60 € do Českej republiky. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Pri kúpe viac kusov pohľadníc je možná dohoda na cene - výhodnejšie ceny. Třinec(50 Kč), Ostrava(50), Frýdek - Místek(75), Karviná(75), Hostinné n.L.(100), Sanatorium v Jevíčku(100), Přerov(75), Nové Hrady u Vysokého Mýta(50), Kanitz Dolní Kounice(100), Cheb(50), Hradec Králové(75), Hradec králové(50), Cvalkovice - okr.Bučovice(100), Kosobudy okres Příbram(100 REZERVOVANÁ... (více v detailu)
Před 1 dny
Neuvedeno
Staré chalupy signace nečitelná
Staré chalupy signace nečitelná
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej , nabídka obrazu. Slušná malba , spíše profesionální na kartonu. Staré chalupy, sig. nečitelné. Pokud by někdo věděl, budu rád za každou informaci. Rozměry obrazu celkové s rámem 61 ... (více v detailu)
Před 5 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Starý psací stroj - dohodou
Starý psací stroj - dohodou
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Starý psací stroj Zeta, výrobce Zbrojovka Brno. Nálezový zachovalý stav, spíš asi jen k d... (více v detailu)
Před 7 dny
Středočeský kraj
399
 Kč
Velmi starý dánský telefon Jydsk - dekorace, sbírka
Velmi starý dánský telefon Jydsk - dekorace, sbírka
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Velmi starý originální dánský telefon Jydsk - krásný kus do sbírky starých telefonu, starých předmětu, muzea, k dekoraci do kanceláře atp. Má i připojovaci sˇňuru která často chybí, je na své stáři hezký zachovalý, kov.části nezašlé!, nezoxidované, lesklé. Žádna koroze, ze spod má kryt i všechny 4 opěrné nožky. Klikou jde otáčet. Nápisy velmi dobře dochované! Napisy a linky velice zachovalé! jen z jedne strany uprostred odrene viz.foto. Při dekoraci nicemu nevadi patri to k tomu(velmi ... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
5 900
 Kč
Exkluzívní starý větší mlýnek do vaší sbírky, muzea.
Exkluzívní starý větší mlýnek do vaší sbírky, muzea.
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzívní starý větší mlýnek do vaší sbírky, muzea. Velice netradiční atypický kafemlýnek. Na foto se mi jeví menší než ve skutečnosti, řidte se mírama níže. Rozměr základny: 13x13cm Výška po základnu: 12,5cm Výška po rukojet kliky:21cm Celková výška po koncovku kliky: 24,5cm. Váha 2,81kg! Mletí nezkoušeno a neručím. Na svoje stáři cca 100let velice hezky zachovalý, jen šuplíček mi nejde vytáhnout uplně, pokud máte na dekoraci je to jedno. Kombinace kovu poniklovaný + mosaz sloupky. Moc krásný, ve sbírce bude ozdo... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
4 690
 Kč
STARÁ DŘEVĚNÁ SOŠKA...
STARÁ DŘEVĚNÁ SOŠKA...
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
STARÁ DŘEVĚNÁ SOŠKA... Nabízím tuto zajímavou dřevěnou sošku - kuželkář. Jedná se o větší dřevořezbu, která měří na výšku cca: 36 cm! Znázorňuje muže, který se chystá k vrhu koule. Muž je již v letech a v rysech je zachycen jeho život. Má kn... (více v detailu)
Před 5 dny
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
2x koloběžka Worker
2x koloběžka Worker
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím koloběžky po dvojčatech,jsou běžně používané,oděrky a škrábance mají,technické parametry níže.Obě potřebují menší servis,tj dofouknout kola,prostříknout olejem,dotáhnout šrouby u řídítek a seřídit brzdy.cena 3000 za obě,jinak za jedno 1700 kč Odběr v Hrubčicích,neposílám. Rám ocel Nosnost 100 kg Minimální doporučená výška jezdce 140 cm Vidlice ocel Hlavové složení ocel Řídítka ocel, BMX Madla gumový grip s vnějšími zarážkami Kola 16"/16" Ráfky hliník Náboje hli... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
3 000
 Kč
Velmi staré letecké věci ve vitríně - dekorace do muzea, klu
Velmi staré letecké věci ve vitríně - dekorace do muzea, klu
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Velmi staré leteckě věci ve vitríně (sklo, dřevo) vitrina má po obou stranách očka na zavěšení. Vitrína má rozměry: 85x65x10cm Vhodné např. do leteckého muzea, pro fandu starého letectví, do nějaké prodejny či restaurace, do letecké místnosti-klubovny atd.atd. Předměty ve vitríně drží dobře ale vzhledem k povaze předmětu(sklo) jen osobní převzetí obec Lučina okr: F-Místek Nezasílám. Pokud nejste z okolí můžete zd... (více v detailu)
Před 6 dny
Moravskoslezský kraj
5 700
 Kč
FURBY Boom + FURBY Crystal od HASBRO - různé druhy
FURBY Boom + FURBY Crystal od HASBRO - různé druhy
Před 3 dny - BAZOS
Barva - typ/druh FURBYHO pouze na dotaz.. FURBY BOOM / FURBY - ORIGINÁL HASBRO - různé druhy... Furby jsou používané, vzhledový stav 95%, funkčnost se kus od kusu liší (cena), prodej bez záruky, komunikace s mobilní aplikací neověřena (spíše ale ne) - nemá vliv na funkčnost Furbyho. Někteří nemají úplně čistý zvuk. Možno použít i jako kvalitní plyšovou hračku. Prodej bez origo balení a bez baterií... Původní cena 1999Kč/kus Ceny dle druhu/typu Furbyho a jeho stavu a i funkčnosti: Odz... (více v detailu)
Před 3 dny
Neuvedeno
Staré obrázky Paříž a květiny, 5 ks
Staré obrázky Paříž a květiny, 5 ks
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
5 starých obrázků ve vintage rámech se zasklením. Třeba jen na další použití rámů. Sacre Coeur, Montmartre, Moulin Rouge jsou tisky na strukturovaném papíře, rok 1980. Menš... (více v detailu)
Před 7 dny
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní sběratelství a starožitnosti