Slovácko sa súdí aj nesúdí - Z. Galuška, k nákupu

Slovácko sa súdí aj nesúdí - Z. Galuška, k nákupu
Před 124 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
V dobrém stavu, 2.vydání z r. 1987, samostatně 9 Kč, k nákupu zdarma
Královéhradecký kraj
9
 Kč

Podobné inzeráty

Legitimace církve československé/husitské 1933
Legitimace církve československé/husitské 1933
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Legitimace církve československé, dnes husitské. Vystaveno 19.3.1933, příspěvkové známky do r. 1938. V dobrém stavu, nepotrhaná, neodřené hrany, vhodná do sbírky. Pochází z pozůstalosti. Objednávky prosím po e-mailu v odpovědi na inzerát, tel. dotazy mezi 16-19 hod. Na sms nereaguji. Zaslání pošta od 94 Kč, Zásilkovna 84 Kč. Na dobírku zasílám proti záloze 100 Kč. Podívejte se na další věci v mých inzerátech. Při nákupu nad 1500 Kč doprava zd... (více v detailu)
Středočeský kraj
249
 Kč
Slovácko sa súdí aj nesúdí
Slovácko sa súdí aj nesúdí
Před 8 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Kniha je v pěkném stavu.
Zlínský kraj
29
 Kč
Katalog mince Rakouského císařství 1806-1918
Katalog mince Rakouského císařství 1806-1918
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Katalog mince Rakouského císařství 1806-1918. 1. vydání 2011, brožované, 276 stran, 21 x 10 cm. Velmi dobrý stav, v podstatě zánovní, pouze přední strana obálky má přehnuté rohy. Pochází z pozůstalosti. Objednávky prosím po e-mailu v odpovědi na inzerát, tel. dotazy mezi 16-19 hod. Na sms nereaguji. Zaslání pošta od 94 Kč, Zásilkovna 84 Kč. Na dobírku zasílám proti záloze 100 Kč. Podívejte se na další věci v mých inzerátech. Při nákupu nad 1500 Kč do... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč
Přenosná rus. televize VL100 funkční pro sběratele
Přenosná rus. televize VL100 funkční pro sběratele
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ruský přenosný televizor v dobrém stavu (viz foto), po zapojení funguje, bez signálu. Prodej z pozůstalostí. Objednávky prosím po e-mailu v odpovědi na inzerát, tel. dotazy mezi 16-19 hod. Na sms nereaguji. Zaslání pošta 109 Kč, Zásilkovna od 84 Kč.Na dobírku zasílám proti záloze 100 Kč. Podívejte se na další věci v mých inzerátech. Při nákupu nad 1500 Kč doprava zd... (více v detailu)
Středočeský kraj
887
 Kč
Podprsenky 80 C
Podprsenky 80 C
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím podprsenky ve velmi dobrém stavu, vel.80 C, značka triumf... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Baagl značková Aktovka pro 1.-3. třídu za 190 Kč
Baagl značková Aktovka pro 1.-3. třídu za 190 Kč
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám používánou aktovku, je to ergonomická školní aktovka s vyztuženým tělem, vhodná od 1. třídy ZŠ., stála 2000 Kč, je 3 roky používaná, a stále v dobrém stavu, dcera uz nechce jednorožce a ruzovou barvu, uz je proste v puberte. Značka Baagl, s odnímatelnými odznáčky. Posuvný zádový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM umožňuje nastavení optimální polohy popruhů vzhledem k výšce dítěte. Ergonomicky tvarovaná záda, plně nastavitelné ramenní, prsní a boční kompresní popruhy pro optimální přizpůsobení postavě. Aktovka disponuje novým vyklápěcím systémem otevírání, díky kterému se školák snadněji dos... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
190
 Kč
Zdarma k nakupu přezůvky .sandále č 32 Geos
Zdarma k nakupu přezůvky .sandále č 32 Geos
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sandále č.32 dobrý stav.K nákupu zdarma přezůvky.
Hlavní město Praha
30
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Volary, ul. 5. května
Prodej bytu 3+1, 68 m², Volary, ul. 5. května
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 68 m² v příjemné lokalitě na okraji obce Volary. Tento cihlový byt se nachází v 1. nadzemním podlaží třípodlažního domu, což zajišťuje pohodlný a snadný přístup. Byt je ve velmi dobrém stavu, připravený k okamžitému nastěhování bez nutnosti větších rekonstrukcí. Dispozice nabízí prostorný obývací pokoj, kuchyni, dvě ložnice, koupelnu a samostatné WC. K bytu náleží i sklepní prostor. Díky umístění na okraji obce si můžete užívat klidné prostředí s výbornou občanskou vybaveností v dosa... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej bytu OV 4+1 s lodžií, 73 m², Hodonín
Prodej bytu OV 4+1 s lodžií, 73 m², Hodonín
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Máte jedinečnou příležitost bydlet v bytě OV 4+1. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě, kde najdete mateřskou školku, sportovní i dětské hřiště, na nákup můžete jít do blízkého obchodního centra Marína. Dominantou bytu je velká kuchyně ve tvaru L. Tři samostatné pokoje zajišťují dostatek soukromí. O relax v koupelně se Vám postará vana. WC je samostatné. Z lodžie můžete obdivovat výhled ze 6. patra do okolí. P... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 599 000
 Kč
Bojový nůž americké armády - U.S. Navy Mark I
Bojový nůž americké armády - U.S. Navy Mark I
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nůž U.S. Navy Mark I byl během 2.sv.v. jedním z nejrozšířenějších nožů používaných námořníky na palubách U.S. lodí. Tvarově vychází z tradice amerických loveckých nožů a byl určen k práci na palubě. Bývá nazýván Utility nebo Deck Knife (užitkový nebo palubní nůž), dále take Fighting či Combat (bojový). Tento nůž pochází z r. 1943, výrobce je americká firma PAL Blade & Tool Company. Nůž je v původním stavu, nerozebíraný. Čepel v původní délce i šířce – zachovalá, nebroušená, značená výrobcem/typem RH PAL-35 a jednotkou/typem U.S... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 600
 Kč
Prodej Rodinný dům, 200㎡
Prodej Rodinný dům, 200㎡
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rodinný dům s velkým potenciálem v žádané lokalitě – Svobodné Dvory, Hradec Králové Hledáte ideální místo pro rodinné bydlení s možností vlastních úprav? Tento rodinný dům o užitné ploše 200 m², nacházející se v klidné části obce Svobodné Dvory, nabízí nejen skvělou lokalitu, ale i obrovský potenciál. Dům je částečně podsklepený a disponuje prostorným přízemím. Po úpravách a vestavbě podkroví může dům pohodlně nabídnou dispozici až 8+2, což vytváří ideální podmínky pro větší rodinu či vícegenerační bydlení. Součástí domu je také garáž a prostorné přístavky, které poskytují široké možnosti využití. Nemovitost se nachází na pozemku o celkové výměře 939 m², což vám zajistí dostatek soukromí a prostoru pro venkovní aktivity. Dům je v dobrém stavu, avšak na dnešní standardy doporučujeme rekons... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 990 000
 Kč
Velký starý rodinný kalendář na rok 1920
Velký starý rodinný kalendář na rok 1920
Před 9 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám starý kalendář " Velký rKalendář sestavil Antonín Jun.odinný kalendář na rok 1920". Vydalo Ústřední sdružení českých zemědělců a republikánské strany československého venkova v roce 1919. na rok přestupný 1920. 1. stránka je věnovaná celostránkové fotografii T.G. Masarykovi i s jeho podpisem (tištěným). Kalendář obsahuje vše možné: měsíční kalendáře, politiku, povídky, předpovědi, dobové fotografie, reklamy, c... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Kočárek Gesslein S4 BUGGY Air+ s doplňky
Kočárek Gesslein S4 BUGGY Air+ s doplňky
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Lehoučký, dobře ovladatelný, stabilní sporťák Gesslein ve výborném stavu s množstvím doplňků. Špičkový německý sporťák Gesslein S4 Buggy Air+. Luxusní kombinace barev a materiálů - černá konstrukce, šedý potah, rukojeť koňaková - polohovatelná, černý košík, madlo pro dítě se sundávacím potahem, kola, která nepropíchnete, lehká konstrukce, stabilní a snadno ovladatelný. Ke kočárku přidám UV clonu, síťku proti hmyzu, černý rukávník Emitex, pláštěnku Gesslein s reflexními paspulemi a praktickým rozepínáním po stranách na zip a oboustrannou originální vložku do kočárku Gesslein. Vložka je z jedné strany teplá šedá, z druhé tencel s modrofialovými kvítky. Také věnuji lanolinový balzám pro ošetřování kožených/koženkových prvků a sprej na impregnaci a ochranu kočárku z prodejny Duha. Barevně kočárek vhodný jak pro chlapečka, tak pro holčičku, pro dítě od cca 6 měsíců. Lze polohovat - úplný leh až sed, po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Prodám Hobby 650: servis a příslušenství za 130tis Kč v ceně
Prodám Hobby 650: servis a příslušenství za 130tis Kč v ceně
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Cena je uvedena bez DPH - napsáno na firmu - cena vč. DPH 290.400 Kč. Karavan vyšel v r. 2021 s příslušenstvím a následným servisem na 410.000 Kč. Je ve velmi dobrém stavu, ale RV 2004 je znát, zvlášť vně, uvnitř působí velice útulným a příjemným dojmem. Vše je 100% funkční. Platná STK do 2025. Dovoz 2021 z Belgie od soukromého majitele s ideálním rodinným půdorysem s palandami, v ČR 3 sezóny. Proveden kompletní servis a kontrola, nové brzdy a lanka, 5 x nové pneu (vč. rezervy), revize plynu, uzavíratelný před stan o rozměru 650 x 230 cm (neskutečný prostor – součet prostoru přívěs a předstan 29m2), sluneční střecha, nový MOVER a baterie 100Ah (pojezd na dálkové ovládání) za 40.000 Kč na 2t karavan zakoupen v 04/2021, nosič na 2 kola, přenosná KLIMATIZACE. Byl proveden servis a nakoupeno příslušenství v ceně 130.000 Kč. Podlahy pvc / koberce (na léto lepší lino, na zimu koberec). Pokud nejste připojeni na 220, lze ke svícení a provozu ledničky (taky na plyn) a čerpadla (voda dřez a sp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
240 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Nová skříň termostatu Škoda Felicia orig. Čr díl
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Nová samostatná skříň termostatu Škoda felicia 1.3Mpi 115052010. Originální díl, značeno, původní Čr výroba pro Škodu. Cena za 1 ks. V nabídce více kusů. Věci pochází ze zásob zrušené prodejny. Objednávky prosím po e-mailu v odpovědi na inzerát, tel. dotazy mezi 16-19 hod. Na sms nereaguji. Zaslání pošta od 109 Kč, Zásilkovna 84 Kč. Na dobírku zasílám proti záloze 100 Kč. Podívejte se na další věci na Škodovky 1000 - Favorit v mých inzerátech. Při nákupu na... (více v detailu)
15,6"Acer,FHD,SSD-Samsung,DVD,numer.kláv,Bat. OK.
15,6"Acer,FHD,SSD-Samsung,DVD,numer.kláv,Bat. OK.
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
BEZPEČNÝ NÁKUP - PLATÍ DO SMAZÁNÍ - ZASLÁNÍ MOŽNÉ Nabízím čtyřjádrový notebook Acer ES1 v super stavu za minimální peníz a to pro menší optickou vadu - horizontální tenký proužek na LCD (trvalý nezvětšující se již 3 roky - viditelný pod určitými úhly - je to opravdu decentní proužek - ideální pro toho kdo neřeší). - Srdcem je fyzicky čtyřjádrový procesor Intel Pentium N3710 o taktu 1,6-2,6 GHz (TurboBoost), grafická karta Intel HD Graphics, 4gb paměť RAM (mohu navýšit na 8gb tj.+ 500 Kč), výkonné SSD 128GB Samsung, 15,6" FHD display (1920x1080px).  - Baterie s vydrží okolo 2-3 hod dle užití. Laptop je precizně vyčištěn a desinfikován (chlazení, vnitřní prach, zevnějšek,dvd hlava), nyní přepastováno kvalitní teplovodivou pastou Noctua NT-H2 (poskytuji kompletní fotodokumentaci s datem čištění). Čistá nová orig. nejaktuálnější verze Windows 11 (23H2) s Antivirem, nejakt.... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 600
 Kč
2x Krejčovské nůžky délka 27 - 29 cm
2x Krejčovské nůžky délka 27 - 29 cm
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Krejčovské nůžky ve velmi dobrém stavu. č1: nůžky vyrobené soukromníkem - J.Novák Praha (značeno 2 čápi), délka 29 cm - 661 Kč č2: nůžky značka viz foto, délka 27 cm - 371 Kč Objednávky prosím po e-mailu v odpovědi na inzerát, tel. dotazy mezi 16-19 hod. Na sms nereaguji. Zaslání pošta 94 Kč, Zásilkovna 84 Kč. Na dobírku zasílám proti záloze 100 Kč. P... (více v detailu)
Středočeský kraj
371
 Kč
Starý dětský kočárek ve velmi dobrém stavu
Starý dětský kočárek ve velmi dobrém stavu
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Starý dětský kočárek ve velmi dobrém stavu. Natřená konstrukce na bílo, malé prasklinky na korbičce viz foto 4, jinak kočárek v bezvadném stavu. Délka kočárku cca 55 cm. Prodej z pozůstalostí. Objednávky prosím po e-mailu v odpovědi na inzerát, tel. dotazy mezi 16-19 hod. Na sms nereaguji. Zaslání pošta 180 Kč, kurýr 129 Kč. Na dobírku zasílám proti záloze 100 Kč. Podívejte ... (více v detailu)
Středočeský kraj
746
 Kč
Přívěsek na klíče Sázka - Sportka
Přívěsek na klíče Sázka - Sportka
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nález na půdě, ve velmi dobrém stavu, cena pouze 100 Kč, v případě zájmu prosím o sms, hned jak to půjde odpovím, automatické odpověďi nějak nefungují Nejlépe osobní předání v Praze 7 Letná Na dobírku vzhledem velmi špat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
5 ks Keramický souprava na kávu nebo čaj.
5 ks Keramický souprava na kávu nebo čaj.
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Jedná se o soukromý prodej použitého nebo starého zboží od spotřebitele ke spotřebiteli bez záruky. Souprava z keramiky s glazurou se skládá ze dvou šálků s podšálky, mléčenky, zásobníkem na med s víkem a otvorem pro lžíci a malou cukřenkou s víkem. Na spodní straně označeno výrobcem. V dobrém stavu, čisté, nepoužíváno. Stav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
Slánka, pepřenka aj. drobnosti zdarma k nákupu
Slánka, pepřenka aj. drobnosti zdarma k nákupu
Slánka, pepřenka, drobnosti a dětská keramika zdarma k nákupu jiných věcí. Hrnek s profilovaným zdobením 150 Kč Kapsa s knoflíky 150 Kč Hliněná miska hladká 120 Kč Svícen (kamenná malta - vhodné i jako těžítko 200 Kč Hrníček na kávu s pozlaceným pamětním nápise - volejbalový turnaj Spartak Vlašim 150 Kč Hrníčky různé: 400 Kč za všechny (tj. 66 Kč za kus) nebo jednotlivě dle hrnku dohodou. Štamprle alkohol a lázně 150 Kč Originální pijačka s motivem palírny R. Jelínek (Schn... (více v detailu)
Neuvedeno
Dětská keramika zdarma k nákupu jiné keramiky/skla
Dětská keramika zdarma k nákupu jiné keramiky/skla
Před 17 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Žáby, slánka a pepřenka aj. drobnosti věci zdarma k nákupu jiných věcí: Sklenice brandy, víno, sekt, whisky: víno vyšší tvarovaná noha 6 ks víno nižší tvarovaná noha 6 ks úzké vysoké tvarovaná noha 6 ks koňak nízké 6 ks aperitiv úzké nižší 6 ks skleničky koňak brus noha 6 ks Vše 1300 Kč (tj. jen 36 za kus) nebo dle sad. skleničky na whisky kouřové sklo 3 ks 400 Úplně vše (tj. 39 ks) jen 1400 Kč (tj. jen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Kytara Pasadena
Kytara Pasadena
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kytaru Pasadena CG1 určenou nejen pro začínající hráče, v dobrém ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Taška s velkým prostorem. Batohy. Od 150 Kč za kus
Taška s velkým prostorem. Batohy. Od 150 Kč za kus
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sleva v případě nákupu dalších věcí z profilu. 3 různé batohy na záda: Loap červený 180 Kč Bagmaster šedo-černý (s potiskem) 150 Kč Cropp černo-šedý, uvnitř zelený 290 Taška s velkým vnitřním prostorem, uvnitř členěná na více oddílů. Odepínací popruh přes rameno. 390 Kč. Taška modrá látková vyzt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Náhradní řemínky Fitbit Alta HR - 4 ks, různá barva
Náhradní řemínky Fitbit Alta HR - 4 ks, různá barva
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Náhradní řemínky Fitbit Alta HR v různých barvách (světle růžový, růžový, khaki a černý). Jsou nošené, ale ve velmi dobrém stavu, nepoškozené. Řemínky prodávám samostatně za 30 Kč, nebo po více ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Antikvariát, staré tisky