Narcisy masivní mosaz svícen

Před 429 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pěkný kvalitní svícen na dekoraci.Váží 676g výška je 21,5cm a rozpětí 18,5cm. Máte-li dotaz napište nebo zavolejte. Máte-li zájem pište rovnou adresu a svůj telefon ve spodní části na ,,POSLAT ZPRÁVU. U všech našich věcí j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 450
 Kč

Podobné inzeráty

Kříž niklovaná mosaz a ebenové dřevo masivní
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pěkný starý masivní kříž s Kristem. Materiál niklovaná mosaz a ebenové dřevo. Masivní kus! Rozměr 14,8 x 7,7cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. O... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 100
 Kč
Masivní svícen z mosazi 1,3kg
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím Vám tento pěkný velký mosazný svícen na 5 svíček. Je masivní má skoro 1,3 KG a díky tomu je pěkn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 290
 Kč
Panna Marie obraz mosaz a dřevo
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pěkný nástěnný obraz Panny Marie. Materiál dřevo a mosaz nebo pomosazněný kov. Rozměr 23,4 x 15,6cm V případě zájmu prosím pište v inzerátu do kolonky POSLAT ZPRÁVU nebo zavolejte na telefon uvedený v inzerátu. Odesíláme PPL nebo Zásilkovnou !!! Balíky které jsou odesílané kurýrní službou PPL je cena balíku od 150 Kč,doručení zpravidla druhý den po odeslání-kurýr Vás bude telefonicky informovat. Prosím zadejte Vaši adresu,j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 150
 Kč
Velký a těžký svícen z mosazi V 122,5 cm
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Velký svícen v renesančním stylu. Svícen je z masivní. Materiál: mosaz. Stav: výborný, pevný. Datace: kolem roku 1900. Provenience: Evropa. Rozměry: výška bez svíčky 122,5 cm, průměr 27 cm Doporučuji osobní prohlídku, která je možná po tel. dohodě na čísle 731 578 029, nebo přes e... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
Velký a těžký svícen z mosazi V 122,5 cm
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Velký svícen v renesančním stylu. Svícen je z masivní. Materiál: mosaz. Stav: výborný, pevný. Datace: kolem roku 1900. Provenience: Evropa. Rozměry: výška bez svíčky 122,5 cm, průměr 27 cm Doporučuji osobní prohlídku, která je možná po tel. dohodě na čísle 731 578 029, nebo přes... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
Mosazné zdobené zhasínadlo na svíčky masivní mosaz
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím zdobené mosazné masivní zhasínadlo na svíčky. Délka 16,2cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se stane,že nedojde e... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
6x masivní mosazné podtácky litá mosaz
Před 7 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím 6 ks masivních mosazných zdobených podtácků,vyrobeno z lité mosazi,opravdu kvalitní!! Váha celkem 686gramů!! Průměr 10,8cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po doml... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Krejčovské nůžky
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zachovalé (jako nové) po krejčím. Máte-li zájem pište prosím, prostřednictvím formuláře pod inzerátem. U všech našich věcí je možnost, osobního převzetí, zaslání dobírk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
600
 Kč
Menora mosazný svícen na malé svíčky
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím malý mosazný svícen menoru na malé svíčky vyrobený z masivní mosazi. Rozměr Výška 9cm Šířka 11cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se... (více v detailu)
Plzeňský kraj
590
 Kč
Krejčovské nůžky - profesionální
Před 10 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Zachovalé (jako nové) po krejčím. Máte-li zájem pište prosím, prostřednictvím formuláře pod inzerátem. U všech našich věcí je možnost, osobního převzetí, zaslání dobírk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
600
 Kč
Masivní cínový pohár - zdobeno veterány aut
Před 7 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím masivní cínový pohár zdobený motivem aut veteránů. Váha 148gr Rozměr Výška 8,5cm Vršek 6,1cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč
Svícen mosaz
Před 9 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
v dobrém stavu
Jihočeský kraj
400
 Kč
Starožitný mosazný svícen s držadlem držák svíčky
Před 8 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starožitný mosazný svícen s držadlem,držák na svíčku. Rozměr Délka 16cm Výška s držadlem 7,2cm Vršek cca 9,2cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. O... (více v detailu)
Plzeňský kraj
550
 Kč
Byt 3+1 s úchvatným výhledem a spoustou prostoru v centru Fu
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00210 Extra prostorný byt 3+1, 78 m2 v centru Fulneku s úžasným přímým výhledem na majestátní zámek Fulnek. Jestli hledáte tři velké neprůchozí pokoje a spoustu místa, pak se Vám tu bude líbit. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami, prohlídkový den je ve středu 2.10. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín. Na co se tu můžete těšit: Začít musím samozřejmě úchvatným výhledem z ložnice. Umíte si představit, jak po probuzení začínáte den pohledem na nádherný zámek na kopci, za kterým postupně vychází slunce? Vy tohle ranní představení budete mít denně jako na dlani. Tahle ranní probuzení Vám budu trošku závidět. Stejný pohled budete mít i u ranní kávy v kuchyni, která je také orientovaná východním směrem. Ta je natolik velká, že sem pohodlně vejde i jídelní stůl pro čtyři osoby, myčka a klidně by tu mohla být i dvojkřídlá lednice. Obývák a dětský pokoj jsou pro změnu na západ, abyste měli na co koukat i k večeru. Oba jsou nad... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 492 000
 Kč
ROSENTHAL křišťálový masivní svícen signovaný.
Před 11 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Krásný těžký masivní křišťálový 24 Pob svícen. Je v top stavu. Výška 6 cm,... (více v detailu)
Karlovarský kraj
690
 Kč
Svatý František z Assisi bronzový obrázek masivní
Před 11 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starý masivní obrázek z litého bronzu Svatého Františka z Assisi. Váha 385gramů Rozměr 11,9 x 10,1cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 400
 Kč
lampa na zeď dřevo a mosaz
Před 11 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pěkná lampa velikost je 46,5x14,8cm. Můžete vyzvednout u nás Třemošné nebo mohu poslat máte li zájem napište děkuji
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Masivní mosazné ramínko na oděvy
Před 11 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 24 x 42 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " vaši adresu a tel.číslo. Odesíláme zásilkovnou za 85 Kč po platbě na účet předem nebo Českou poštou na dobírku za 170 Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby Vás po... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Dřevěný malý kůň koník zdobený mosazí a mědí
Před 11 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pěkného malého dřevěného koníka ozdobeného mědí a mosazí. Jedná se celé o ruční práci. Rozměr Délka 10,7cm Výška 10,2cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domlu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
450
 Kč
Kočka mosazná masivní dveřní zarážka
Před 11 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 56 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " vaši adresu a tel.číslo. Odesíláme zásilkovnou za 85 Kč po platbě na účet předem nebo Českou poštou na dobírku za 170 Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby Vás pošt... (více v detailu)
Středočeský kraj
950
 Kč
Dva luxusní masivní mosazné zámecké stolní svícny
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 21 x 24 x 10 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " vaši adresu a tel.číslo. Odesíláme zásilkovnou za 85 Kč po platbě na účet předem nebo Českou poštou na dobírku za 170 Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby Vás... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200
 Kč
Mohutný velký masivní mosazný lodní zvon
Před 11 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 21,5 x 14 x 13,5 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " vaši adresu a tel.číslo. Odesíláme zásilkovnou za 85 Kč po platbě na účet předem nebo Českou poštou na dobírku za 170 Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby V... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
Podvozek asi válečného vozu - půdní nález
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
30letá válka, kované části krásně zachovalé, dřevěné méně.Máte-li dotaz napište. Máte-li zájem pište prosím email přes kontaktní formulář pod inzerátem. U všech našich věcí je možnost osobního převz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
890
 Kč
Stolní mosazný svícen
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 32 x 30 x 30 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " vaši adresu a tel.číslo. Odesíláme zásilkovnou za 85 Kč po platbě na účet předem nebo Českou poštou na dobírku za 170 Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby Vás... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Podlahový masivní mosazný popelník
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 60 cm,průměr 18 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " vaši adresu a tel.číslo. Odesíláme zásilkovnou za 85 Kč po platbě na účet předem nebo Českou poštou na dobírku za 170 Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby Vá... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní sběratelství a starožitnosti