Pouzdro na řeznické nože, vocílka

Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
pouzdro na řeznické nože kolem pasu, klasika z 80 let, vozílka, plochá za 400, kulatá za 300
Kraj Vysočina
900
 Kč

Podobné inzeráty

Pouzdro na řeznické nože, vocílka
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
pouzdro na řeznické nože kolem pasu, klasika z 80 let, vozílka, plochá za 400, kulatá za 300
Kraj Vysočina
400
 Kč
Brousek na nože, vocilka, sekáček značený
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
staré vocilky, brousky, czechoslovakia, sekáček značený, pouzdro na řeznické nože, dohoda
Kraj Vysočina
900
 Kč
Pouzdra na nože.
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
7 pouzder na nože
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Cigaretová šplčka s pouzdrem cca 1850
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Starodávná patrně slonovinová špička s náustkem z leštěného jantar. Dobře nakouřená. Bez otluků či prasklin. Polstrovaný dřevěný futrálem. Sběratelský skvost. Posílám po p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 449
 Kč
Skandinávský nůž 1
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám mnou vyrobený nuž stylizovaný do nožů stylu puukko ze Skandinávie. Na čepel je použita uhlíková čepel o délce cca 95mm a na ruko... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Skandinávský nůž 3
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám mnou vyrobený nuž stylizovaný do nožů stylu puukko ze Skandinávie. Čepel je Yrjo puronvarsi, 95mm, kdy je na ni lehká patina, ale ostrost ji pře... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Skandinávský nůž 2
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám mnou vyrobený nuž stylizovaný do nožů stylu puukko ze Skandinávie. Na čepel je použita uhlíková čepel o délce cca 85mm a na rukojeť nože je použita mosaz a proužky... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Perfektný porcelán a pěkný textil. Retro.
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Růžová a světle zelená. Perfektný anglický porcelán a pěkný textil. 1. Polévková míska s podšálkem. Adams Anglie. Miska 300 ml. Perfektní stav! Cena - 350 Kč 2. Nádherné velké talíře . Alfred Meakin Staffordshire Anglie. Průměr 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Kožené pouzdro Case na nůž z pravé hnědé kůže
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Na prodej nabízím nové krásné kožené pouzdro Case na nůž z pravé hnědé kůže ! Toto pouzdro Case na nůž z pravé kůže je nezbytným doplňkem každého středně velkého kapesního nože. Ideální pro ochranu a uložení kapesního nože. Barva: hnědá Logo Case XX vyražené do kůže 4 1/2 palce celkově, 0,1 unce Vyrobeno v USA Novinka od Case ! Toto kožené pouzdro nikde nekoupíte ! Pořizovací cena 460 Kč, nabízím za fajn cenu ! Pouzdro je originálně zabalené ! Rozměry pouzdra: celkově... (více v detailu)
Středočeský kraj
360
 Kč
HYDRAULICKY SKLOPNÝ PŘÍVĚS 2700 kg
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
SVAŘOVANÝ DVOUNÁPRAVOVÝ SKLÁPĚČ bržděný. MASIVNÍ, ROBUSTNÍ SVAŘOVANÁ KONSTRUKCE. ALU BOČNICE s pěvným obvodovým rámem. KVALITNÍ ITALSKÁ HYDRAULIKA. INTEGROVANÉ NÁJEZDY POD LOŽNOU PLOCHOU. NOVÝ MODEL !!!! SKLÁPĚČ HYDRAULICKÝ Rozměry vnitřní: 3040 x 1510 x 300 mm Celková hmotnost: 2700 Kg Brzdy: bržděný dvounápravový Uložení nápravy: kola pod ložnou plochou - ALU BOČNICE. - možnost integrovaných nájezdů pod ložnou plochou, možnos... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
92 900
 Kč
Mr. Garden travní směs UNIVERZÁL 1kg
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Mr. Garden travní směs univerzál je připravena ze směsi travních odrůd, určených k zatravnění ploch kolem budov, podél cest, na sídlištích a při úpravách travních ploch v parcích i jiných stávajících travních ploch. Trávník má vyšší odolnost vůči plevelům, nižší nároky na údržbu a dobře se zapoju... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Univerzální nůž 6E6 - víceúčelový nástroj ze sady vybavení R
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Univerzální nůž 6E6 - víceúčelový nástroj ze sady vybavení RATNIK - Нож многофункциональный 6Э6 Ратник bojové vybavení armády Ruské federace. 1. Nůž s čepelí v geometrii Tanto. Na hřbetu čepele se nacházejí vybrání, které slouží k odizolování drátů. Aretace čepele liner lock. 2. Čepel s pilou na dřevo a na železo, včetně pravítka a tkz. zubu, který používají tkz Sapéři při ženijních pracích. Čepel je posílena - při operaci, kde je nezbytné vyvinout tlak na překážku, se čepel opírá o kovový výstupek v centru rukojeti. Zubem se dá pohodlně otevírat i konzerva. Aretace čepele liner lock. 3. Kleště se speciálním úchytem rozbušky, na hřbetu otvor pro stříhání drátů. Kleště jsou aretovány pojistkou - kleště se otevírají automaticky jednoduchým stisknutím v dlani. Zpětná aretace se provádí manuálně. 4. Křížový šroubovák - otevírá se za pomoci kleští - rukojeť kleští vysunete do maximální polohy, čímž se automaticky vysune šroubovák z rukojeti. 5. Ší... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 000
 Kč
Prodám retro věci
Před 7 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Telefon 350 Kč, foťák 300 Kč, fén 200 Kč. Posílám přes zasilkovnu za 80 Kč po zaplacení předem nebo osobně v Přerově
Olomoucký kraj
350
 Kč
Original Bohemia ZWIEBELMUSTER porcelán
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám rodinnou sbírku porcelánu Original Bohemia ZWIEBELMUSTER. Stav: nepoužívaný Cena za kompletní set: 44 000,-Kč Možnost koupit jednotlivé sety. 1. set hrnky: Vařák 0,65 ml 6 ks, Joe 0,480 ml 3 ks, Porcelán 370 ml 6 ks, Porcelán 300 ml 4 ks. Cena: 8000,- Kč 2. set příbory: nůž 5 ks, vidlička 6 ks, lžíce 6 ks, lžička 6 ks Cena: 5 000,- Kč 3. set talíře: dortový talíř ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
44 000
 Kč
Ocílka
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám: Již nepoužívanou řeznickou Ocílku na broušení nožů za 250,- Kč
Jihomoravský kraj
250
 Kč
STAROŽITNÁ SECESNÍ PETROLEJOVÁ LAMPA EHRICH & GRAETZ 19.STOL
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nádhernou funkční starožitnou francouzskou značkovou secesní petrolejovou lampu z konce 19. století vyjímečně vysokou. Lampa má kvalitní hořák typu MATADOR BRENNER od německého výrobce Ehrich & Graetz Berlin, který dodával komponenty do Francie. Hořák je značen "MATADORBRENNER" na vnější straně závitu (viz foto). Hořák Matadorbrenner je inovovaný kulatý hořák Cosmos, který má širší kulatý knot kruhově tvarovaný "ohnivou trubicí" dosahující podstatně vyšší světelné intenzity a je navíc ještě osazen plochým diskem (hořícím kotoučem) nad plamenem, který nutí plamen se mírně rozšiřovat do šířky (viz foto), tedy ještě více navyšovat světelný efekt. Petrolejová lampa je osazena hořákem Matadorbrenner velikosti "15" s průměrem závitu 39,5 mm. Kolečko ovládání trysky také nese jméno výrobce hořáku a velikost hořáku (viz foto). Nádobka na petrolej je z ručně vyrobeného skla, noha... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 990
 Kč
STAROŽITNÁ SECESNÍ PETROLEJOVÁ LAMPA EHRICH & GRAETZ 19.STOL
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nádhernou funkční starožitnou francouzskou značkovou secesní petrolejovou lampu z konce 19. století. Lampa má kvalitní hořák typu MATADOR BRENNER od německého výrobce Ehrich & Graetz Berlin, který dodával komponenty do Francie. Hořák je značen "MATADORBRENNER" na vnější straně závitu (viz foto). Hořák Matadorbrenner je inovovaný kulatý hořák Cosmos, který má širší kulatý knot kruhově tvarovaný "ohnivou trubicí" dosahující podstatně vyšší světelné intenzity a je navíc ještě osazen plochým diskem (hořícím kotoučem) nad plamenem, který nutí plamen se mírně rozšiřovat do šířky (viz foto), tedy ještě více navyšovat světelný efekt. Na foto při pohledu z vrchu je kromě názvu Matador znatelné také logo (ochranná známka) dvou mořských koníků výrobce Ehrich & Graetz používané od roku 1890 společně s nápisem Matador. Petrolejová lampa je osazena hořákem Matadorbrenner největší velikosti "20", tedy s průměrem závitu 39,5 mm. Kolečko ovládání trysky také nese ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 990
 Kč
2x lovecký nůž extol. Nový.
Před 9 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Dobrý den prodám dva lovecké nože fy Nextol včetně nylonového pouzdra na opasek. .Nože jsou nové. Horší stav papírových krabiček. 1.Nůž lovecký nerez 290/170mm INOX EXTOL PREMIUM 8855304290/170mm celková délka 290mm délka čepele 170m... (více v detailu)
Pardubický kraj
399
 Kč
Sportovní pouzdro na mobil na ruku, černá
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Mobilní pouzdro na běhání pro upevnění na rameno. Dotykové plastové okénko pro snadné ovládání mobilu, reflexní proužek kolem okénka pro zvýšení bezpečnosti při běhu v noci. Pouzdro je vybaveno malou kapsičkou na klíč či jiné drobnosti. Vnitřní strana a pá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170
 Kč
Starořitné kožené pouzdro
Před 10 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Velmi pěkné kvalitní starožitné kožené pouzdro (na cigarety nebo na brýle?) s historizujícím motivem. Kůže lehce poškrábaná (oše... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pánská riflová retro bunda orig. Levis XL.
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pánská riflová retro bunda spíše pro pamětníky a dříve narozené original Levis XL.Stará pánská klasika 80 a 90 let prodáváno kdysi za bony jen v Tuzexu orig. kus. Jedná se ještě o pořádnou původní orig.pánskou džísku z pořádné stoprocentní rifloviny prodávanou kdysi nikoliv čínské a asijské bundy s umělinou nevalných střihů s malými horními kapsičkami. prodávané dnes.Tato džíska je původního pánského střihu a původního modrého odstínu, který se postupem času opere do zcela světlé, všechny ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 450
 Kč
lampa bez modulu v pouzdře pro projektory Optoma
lampa bez modulu v pouzdře pro projektory Optoma TW762/EH415/W415 BL-FP28... (více v detailu)
400
 Kč
11x POUZDRA NA NOŽE, nové Ontario, kožené, plastové
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NABÍZÍM K PRODEJI 11 POUZDER NA NOŽE - ORIGINÁLNÍ A NIKDY NEPOUŽITÉ OD ONTÁRIA, ručně ušité kožené nebo použité od MORY. CENA ZA VŠE Vše viz foto. DOPRAVA: 69 Kč - Balíkovna po platbě předem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Pouzdra na Samsung galaxy S6
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím obaly a pouzdra na Samsung S 6 galaxy g920F, modré "knizeckove" originál S... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Historické pohlednice z USA - pštrosí farma
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Historické pohlednice z USA, Jacksonville, Florida - pštrosí farma. Staří kolem 100 let, na těch co prošly poštou jsou razítka s datem. V případě zájmu mohu poslat ... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní sběratelství a starožitnosti