Starožitná dřevěná knihovna / vitrína s komodou

Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám starožitnou knihovnu / vitrínu s komodou v původním stavu. Mosazné kování a madla, prosklená dvířka, konstrukčně v ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 490
 Kč

Podobné inzeráty

Starožitná anglická knihovna Chippendale na lvích tlapách
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Anglická knihovna z masivního mahagonu ve stylu Thomase Chippendala. Vrchní prosklená část s dělenými skly, police jsou výškově nastavitelné pomocí žebříčku – plynulé nastavení výšky. Středová část s trojicí šuplíků a spodní s plnými dvířky. Knihovna je na lvích nožkách, nožky mají kolečka – s knihovnou je možné popojet do strany. Lité kování. Zámečky jsou značené (patent)- funkční a klíče součástí. Původní skla. Stav: velmi dobrý bez červotoče. Datace: doba Jiřího III – druhá polovina 18. století. Provenience: Ang... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
89 900
 Kč
Gregoriánská knihovna Anglie
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Krásná anglická knihovna s vrchní prosklenou částí a spodní plnou částí vyrobená v Gregoriánském stylu 18. století. Tato knihovna s vrchní ( oddělitelnou ) nástavbou trojúhelníkového tvaru s vykrojeným středem, ve kterém je umístěna soustružená kuželka, je rozdělena na vrchní a spodní díl. Vrchní prosklená část je čtyřdveřová s vystouplou středovou částí, dvířka mají dělená skla. Spodní část s plnými dvířky. Police jsou výškově nastavitelné. Díky možnosti rozložení na vrchní a spodní není stěhování tak náročné. Stav: velmi dobrý, bez č... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
75 500
 Kč
komoda vysoká, prosklená knihovna
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
komoda vysoká - prosklená knihovna rozměry komody: výška 200 cm, hloubka 46 cm, šířka 135 cm, cena 9000,-Kč
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
vitrína biedermaier, 1840, restaurována
Před 8 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nbízíme originální vitríny z obdodbí II.čtvrtiny 19.století, jede o originální kus po celkovém odborném restaurování v letech 2015 a v letech 2019 doleděn a to na přírodní šelakovou polituru. Jde o celodřevěný korpus smrk - jedle odýhovaný ořechovou dýhou. Zrcadla jsou nové, byly vyměněna a skla zřejmě také vyměněna. Vnitřní police jsou na pevno bez možnosti posunu což je pevnější provedení s možností většího zatížení. Zámek je z konce 19.století a klíč je funkční, ale nejde o originál. Št... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49 000
 Kč
St. rohová vitrína komoda Biedermeier 19 st. 8379
Před 8 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Starožitná rohová intarzovaná vitrína komoda Biedermeier 19 st., dýhováno, originální zámky klíče, původní skla, stavitelné police, výška 208 cm, š... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
Retro knihovna B. Landsman a H. Nepožitek - Brusel
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám retro komodu s vitrínou / knihovnu v původním zachovalém stavu. Navrhl Bohumil Landsman a Hubert Nepožitek pro Jitona nábytek v 60. letech 20. století. Knihovna je včetně černého opaxitového skl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 990
 Kč
Retro komoda s knihovnou - Brusel 70. léta
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám retro komodu / skříňku s knihovnou v původním zachovalém stavu. Vyrobenou v 70. letech 20. století výrobním nábytkářským družstvem Doubí u Karlových Varů. Konstruk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 990
 Kč
Prodám starožitnou dřevěnou stoličku
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám masivní starožitnou dřevěnou stoličku se sedákem potaženým kůží. Určeno k re... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Starožitna vitrina knihovna
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
PRODAM vitrinu v 175cm
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
komoda vysoká, prosklená knihovna
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
komoda vysoká - prosklená knihovna rozměry komody: výška 200 cm, hloubka 46 cm, šířka 135 cm, cena 9000,-Kč
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Starý skleník / vitrína
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vitrína v původním stavu, fazetové sklo, vhodná na nenáročnou renovaci. Povrch byl přebroušen, je tedy připravená na nový nátěr. Po dohodě je možná i doprava (cena dopravy se určuje dle vzdálenosti). Rozměry: V ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500
 Kč
Starožitná dřevěná prosklená skříňka benátský styl,police, p
Před 12 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Starožitná dřevěná prosklená skříňka vitrína Benátského stylu ve vynikajícím stavu.Uvnitř samet.Krásná dřevořezba. Velmi pěkný romantický styl- shabby chic.Ke skříňce mohu nabíd... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
Starožitný sekretář
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Antik dřevěná vitrína Nabízím k prodeji stylovou antik dřevěnou vitrínu z masivního dřeva. Vitrína má v horní části dvě prosklené skříňky pro vystavení nádobí nebo dekorací, dále dva výsuvné šuplíky a dvě skříňky ve spodní části pro uložení věcí. Originální kování přidává vintage šarm a řezbářské dekor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Starožitná vitrína
Před 15 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím starožitnou vitrínu rozmery v 195cm a sirka 159cm. V dobrém stavu viz foto.
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Starož. Francouzská figurální vitrína skleník 8282
Před 17 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Starožitná Francouzská vitrína skleník, zdobená figurálními obrazci, tvarované skleněné výplně, rozměr výška 158 cm, šířka 110 cm, hloubka 36 cm, původní bonzové zd... (více v detailu)
Olomoucký kraj
18 900
 Kč
Starožitný skleník / vitrína / knihovna / skříň
Před 17 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám starožitný skleník / vitrínu / knihovnu. Pár dírek po červotoči - neaktivní. Byla v nekuřácké domácnosti, používaná do teď. V celkem pěkném stavu, horní police horší stav plus na vrchu zvedlá trochu dýha (jak je to vršek, tak... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Dřevěná soustružená noha ze smrku prům. 6 výš.7 cm
Před 17 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dřevěná soustružená noha ze smrkového masivu bez povrchové úpravy. Průměr 6 cm, výška bez čepu 7 cm, čep má průměr 2 cm a výšku 1,5 cm. Mám i jiné rozměry a tvary. Poštovné 79,-Kč (Balíkovna nebo Zás... (více v detailu)
Plzeňský kraj
69
 Kč
Starožitná rohová vitrína koutnice
Před 19 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rohovou vitrínu z masivního dřeva a skleněnými dveřmi (vitrínou) v horní části z přelomu 19. a 20. století, vhodná do interiérů inspirovaných secesním nebo historizujícím stylem. Vitrína je navržena pro umístění do rohu místnosti. Horní část je vybavena skleněnými dvířky s dekorativními pruhy, které vytvářejí jednoduché geometrické tvary a v horní části mí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Starožitná knihovna – vrcholné ArtDeco
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Knihovna v provedení ze světlé ořechové dýhy je typickou ukázkou vrcholného ArtDeco stylu. Dokonalé provedení hran v oblouky na všech pohledových plochách je výjimečné. Původní fazetová skla bez poškození, stejně tak vnitřní police ve vitríně i dolním s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 500
 Kč
komoda vysoká, prosklená knihovna
Před 20 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
komoda vysoká - prosklená knihovna rozměry komody: výška 200 cm, hloubka 46 cm, šířka 135 cm, cena 14000,-Kč
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
Starožitná knihovna vrcholné Art Deco
Před 20 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Knihovna v provedení ze světlé ořechové dýhy je typickou ukázkou vrcholného ArtDeco stylu. Dokonalé provedení hran v oblouky na všech pohledových plochách je výjimečné. Původní fazetová skla bez poškození, stejně tak vnitřní police ve vitríně i dol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 500
 Kč
MASIVNÍ DŘEVĚNÉ KNIHOVNY - KOMODY - SKŘÍNĚ
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji krásný smrkový masivní replikový nábytek na míru. Nábytek mohu různě povrchově upravit dle přání. Rozměry a modely nábytku můžeme vyrobit na přání zákaz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Starožitná knihovna leštěný ořech – vrcholné ArtDeco
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Starožitná dvoudílná knihovna ve stylu vrcholného ArtDeca. Konec třicátých let, těsně před válkou. Řemeslně dokonalý kus v provedení dvou barev dýhy – ebenová čerň s pohledovými plochami a hranami v leštěné ořechové kořenici. Dole úložné prostory s policemi, subtilní sekretář, polokruhové šuplíky a v horní části bar.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 600
 Kč
Starožitná Art Deco knihovna první republika
Před 21 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Knihovna dvoudílná - Art Deco z období druhé poloviny první republiky. Spodní uzavíratelná část se zrcadlovou dýhou vybavena původní policí z masivu rozměry 120x41x68 cm. Horní díl má obě původní skleněné police s originálními držáky. Rozměry 110x3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 400
 Kč
Starožitná komoda biedermeier krásné kování
Před 22 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím starožitnou komodu biedermeier. Původní předrenovační stav. Materiál dub masiv... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Starožitný nábytek a doplňky