Špindlovky 1763

Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Starožitné kapesní hodinky z roku 1763 se stříbrným párem pouzdra Verge fusee v provozuschopném stavu. Strojek je řetězem poháněný s krajním únikem, ohnivé zlacené desky se čtvercovými sloupky, zdobený kohout nad hladkou ocelovou vahou se stříbrným regulátorem. Strojek je označen H Richards London. Hodinky a jejich párové pouzdro jsou z vnitřní strany označeny londýnskými stříbrnými puncovními značkami 1763 a značkou výrobce VP. Ciferník a sklo ciferníku jsou čisté a čiré a bez j... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000
 Kč

Podobné inzeráty

Německé hodinky GLASHÜTTE cal. 69.1
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám pánské náramkové hodinky Glashütte z konce 60. let minulého století. Mechanický strojek cal. 69.1 je plně funkční. Průměr hodinek bez k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Automaty značky Prim 960093, strojek Elton 96 s 21 jewels
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
z roku 1978 v naprosto výborném stavu. Hodinářem kompletně servisované s roční zárukou a novým koženým řemínkem. (face_book.com/share/p/t6NoejK7WN7HdcQi/) Původní pozlacené pouzdro z obecného kovu. Číselník je krémový se zlacenými indexy a ručičkami. Stav dle fotek, nejsou retušované ani upravované. Děkuji za zájem. POUZDRO A CIFERNÍK Průměr pouzdra 37 mm bez korunky Výška pouzdra 12,5 mm Délka pouzdra 39 mm Materi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Hodinky Raketa Jeans kal. 2609
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám mechanické hodinky Raketa Jeans, výroba USSR, 80-tá léta. Hodinky jsou ve velmi pěkném stavu, mechanicky ok, funk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Omega Speedmaster Moonwatch Profesional
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám hodinky Omega Speedmaster Moonwatch Profesional Nejvyšší možná kvalita zpracování ve verzi Superclon 1:1 Varianta se safírovým sklíčkem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dámské švýcarské náramkové hodinky Swarovski
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Luxusní hodinky s chronografem, které představují dokonalé spojení moderního stylu a tradice . Okázalý romantický design s moderním pouzdrem z nerezové oceli potaženým PVD v odstínu růžového zlata a růžovým perleťovým ciferníkem je doplněn čirými křišťály, k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Dámské švýcarské náramkové hodinky Adriatica
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dámské švýcarské hodinky Adriatica - hodinky s náramkem z ušlechtilé nerezové oceli v barvě růžového zlata. Vysoká odolnost proti korozi, agresivním podmínkám prostředí. vysoké teplotě, lesklý vzhled, řemínek - ocel ušlechtilá, sklíčko - minerální - s vysokou odolností... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Vojenské hodinky NOVICE - ETA 853
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám staré mechanické hodinky švýcarské výroby zn. Novice se strojkem ETA 853. Hodinky jsou po servisu, plně funkční. Silně opotřeben... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Hodinky Prim Diplomat 1967
Před 6 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Strojek Prim Elton 69.3/4 pod novym pouzdrem. K uprave bylo pouzito nahradni ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 000
 Kč
Luxusní vintage hodinky IWC Schaffhausen Automatic, 18k
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji exkluzivní vintage hodinky od prestižní švýcarské značky IWC Schaffhausen. Tento model je vybaven automatickým strojkem a pouzdrem z 18k zlata, což z něj dělá ideální volbu pro sběratele nebo milovníky klasických hodinek. Dýnko bohužel není originální, je nahrazeno (materiál obecný kov). - **Značka:** IWC Schaffhausen - **Model:** Automatic -**Stáří:** 1973 - **Materiál pouzdra:** 18k zlato - **Strojek:** Automatický - **Funkce:** Datumovka (na pozici 3) - **Průměr po... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 000
 Kč
Prim OK-A
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám své Prim OK-A v perfektním stavu- bez závad! Kompletní s originál krabičkou i řemínkem. Původní cena 45.000 Kč, kupované v PRIM Praha. Hodinky mají průměr pouzdra 40mm a jsou tak vhodné i pro ženské zápěstí. Úžasný kousek který může dělat radost dál! Průměr pouzdra bez korunky: 40 mm Sklo: Safírové konvexní Strojek: Kalibr 73 - automatický nátah (ETA 2824-2) - Hodinky prodávám, protože je již nenosím. - Možný osobní odběr v Praze Něco o hodinkách... Jak již napov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
36 000
 Kč
Prodám chytré hodinky značky LIGE
Před 5 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám chytré hodinky (nepoužité nevhodný dárek) Lige Smartwatch pro Muže - Elegantní Design s 3,53cm HD Displejem, Více Sportovních Režimů, Sledovačem Spánku, ciferníky & bezdrátovým voláním a mnoho dalších f... (více v detailu)
Liberecký kraj
650
 Kč
Raritní starožitné 8-mi denní kapesní hodinky "MANFREDI" / H
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
K prodeji 8 - mi denní kapesní hodinky "MANFREDI" - systém Hebdomas s plastickým pouzdrem s motivem jezdce na koňském povozu a letadla málokdy se objevujících na pláštích kapesních h... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 000
 Kč
PRODÁNO PRIM SPORT 1 černé s černou lunetou
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám hodinky PRIM SPORT 1 po celkové renovaci dle vzoru z roku 1968. Mechanické ruční nátah. Nové broušené nerezové pouzdro a ciferník vyrobený mimo PRIM. Originální... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
hodinky
Před 9 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím hodinky PRIM v pochromovaném pouzdru s pozlaceným rámečkem na sklíčko.Hodinky jsou v dobrém stavu a jso... (více v detailu)
Olomoucký kraj
700
 Kč
PRIM hodinky " kalibr 50" Rok 1959
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám použité ale plně funkční (ve stavu nové věci) mechanické náramkové retro hodinky Prim kal.50 ,made in Czechoslovakia. Vyrobeny v 60 letech minulého století. Chromované pouzdro,vteřinová ručička, původní kožený řemínek, velikost hodinek je 34 x 37mm. Strojek s manuálním nátahem, 15 rubínů. Hodinky jsou mechanické a proto se musí nata... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 890
 Kč
hodinky
Před 9 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím hodinky PRIM v pochromovaném pouzdru s pozlaceným kroužkem se sklíčkem.Hodinky jsou v dobrém stavu a j... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
hodinky
Před 9 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím hodinky PRIM v pochromovaném pouzdru s pozlaceným rámečkem na sklo.Hodinky jsou funkční a v dobrém ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
680
 Kč
hodinky
Před 10 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím hodinky PRIM v pozlaceném pouzdru o průměru 32 mm.Hodinky jsou funkční a... (více v detailu)
Olomoucký kraj
680
 Kč
hodinky
Před 10 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím hodinky PRIM v pozlaceném pouzdru o průměru 34 X 37 mm,označení strojku je 66,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
Prodám dámské hodinky Baume & Mercier Catwalk
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
používané, plně funkční model MV 045197 model ca 2000 Oblíbené dámské hodinky Baume Et Mercier Catwalk Materiál ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Jaeger-LeCoultre Geophysic True Second
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám elegantní hodinky se špičkovými komplikacemi. Kompletní balení, v záruce, odservisované. Prodám hodinky Jaeger-LeCoultre Geophysic True Second. Jaeger-LeCoultre (JLC) je švýcarský výrobce, ikonická značka, často nazývaná „hodinář hodinářů“. Důvodem pro toto označení je skoro 1300 strojků, které JLC za dobu své existence od roku 1833 vytvořil a často pro jiná zvučná jména nejvyšších příček hodinářského světa. Strojky JLC poháněly hodinky Audemars Piguet, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Cartier. Řada Geophysic vznikla v roce 1958. JLC slavilo 125 let od založení a rok 1958 byl vyhlášen „Mezinárodním geofyzikálním rokem“. Šlo o projekt podporující vědecké výzkumy v oblasti geofyziky. K těmto dvěma příležitostem vyrobil JLC nové moderní hodinky. Přesné, antimagnetické, odolné nárazům i změnám teplot, se snadnou regulací. Dle Jaeger-LeCoultre byly Geophysic nejodolnější a nejpřesnější hodinky na světě. Bylo vyrobeno 1068 kusů. V roce 2014 byla řada Geophysic znovu obnovena ... (více v detailu)
Středočeský kraj
159 000
 Kč
Dámské hodinky švýcarské výroby HANHART 101.
Před 13 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dámské hodinky švýcarské výroby HANHART 101. Je to rarita od tohoto výrobce,který původně vyráběl stopky.Dle stránek výrobce hodinky datovány 1935 na strojku značka HH (HANHART) na zadním výčku značky R/W BODEN Posti Peter Stahl ve spodní hraně h... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 400
 Kč
Poljot 17 kamen pozlacení. Dobry stav
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Poljot je známá ruská značka hodinek založená v roce 1961, která vyráběla mechanické hodinky. „17 drahokamů“ označuje počet syntetických rubínových ložisek používaných v hodinovém strojku ke snížení tření a opotřebení ve vysoce namáhaných oblastech, což je běžné u mechanických hodinek kvůli odolnosti a přesnosti. Hodinky Poljot, zejména ty vintage, jsou sběrateli často ceněny pro svou historii a řemeslnou zručnost. Zdá se, že hodinky na obrázku, mají pouzdro ve zlaté barvě a čistý minimalistický design s velkými arabskými číslicemi. Historie značky:hodinky maji nový řemen. • Poljot’s Origins: Poljot má své kořeny v První moskevské hodinářské továrně, která byla založena v roce 1930. Po druhé světové válce se značka stala jedním z předních výrobců sovětských hodinek. V roce 1961 se Poljot proslavil, když sovětský kosmonaut Jurij Gagarin nosil jedny z jejich hodinek během svého historicky prvního kosmického letu, což upevnilo místo značky v historii hodinářství. • Název Poljot: Náze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 400
 Kč
Poljot 17 kamen pozlacení. Dobry stav
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Poljot je známá ruská značka hodinek založená v roce 1961, která vyráběla mechanické hodinky. 17 drahokamů označuje počet syntetických rubínových ložisek používaných v hodinovém strojku ke snížení tření a opotřebení ve vysoce namáhaných oblastech, což je běžné u mechanických hodinek kvůli odolnosti a přesnosti. hodinky maji nový řemen. Poljots Origins: Poljot má své kořeny v První moskevské hodinářské továrně, která byla založena v roce 1930. Po druhé sv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 400
 Kč
Hodinky PRIM modrý plochý soudek
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám hodinky PRIM soudek s modrým ciferníkem a plochým sklem. Hodinky jsou plně funkční, stroje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Starožitný nábytek a doplňky