Historický revolver Harrincton & Richardson 1887 .38sw

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám uvedený revolver v perfektním stavu. Nulová vůle v kloubu a v zavírání. Naprosto přesně dotáčí a aretuje bubínek s nulovou vůlí. Kohout drží pevně natažený i odskok plně funkční. Pěkné hluboké drážky v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
34 000
 Kč

Podobné inzeráty

Evropský/Španělský Revolver typu Smith Wesson ráže 32 S&W
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím tento klasický revolver ráže 32 S&W, nejpravděpodobněji vyrobený ve Španělsku. Revolver je plně funkční, vše funguje jak má. Aretace na tomto revolveru je velmi přesná a spolehlivá. Stav revolveru je velmi pěkný, až na drobné oděrky je původní nikl jako nový. Drážky jsou h... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
21 000
 Kč
Americký Revolver Harrington Richardson 38 S&W
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme k prodeji kvalitní americké zbraně ve špičkovém technickém stavu, všechny zbraně jsou ve špičkovém technickém stavu a prošli naší kontrolou a testováním. Firma Wesson Harrington byla založena v roce 1859 a vyráběly pušky, brokovnice a malé kapesní revolvery s okrajovým zápalem. V roce 1875 byla založena firma Harrington & Richardson v roce 1888 se přejmenovala n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
30 000
 Kč
Historický revolver Smith & Wesson .32sw Hammerless
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám pěkný a plně funkční americký revolver v ráži .32sw. všechna péra silná neunavená. Perfektní aretace bubínku. Bez vaklu v klubu. Dlaňová pojistka plně funkční. Vyhazovač vyhazuje a pěkně pruží a správně ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
27 000
 Kč
Historický revolver American Bulldog .32swLong
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám pěkný a plně funkční revolver pracující v režimu SA i DA. Všechna péra silná neunavená. Pěkné drážky v hlavni. Kohout drží pev... (více v detailu)
Olomoucký kraj
19 000
 Kč
Harrington Richardson, Hopkins Allen, The American DA
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ze soukromé sbírky prodám originál US revolvery ve velmi dobrém střelbyschopném stavu: 1) Harrington Richardson ráže 38SW dvojčinný zlamovací revolver s centrálním vytahovačem nábojnic. Niklované provedení. Komplet sčíslovaný stejným číslem. Sbírkový plně funkční stav. Přeně aretuje a malé vůle na válci, čistá nula. Niklování zachovalé s částečnou patinou. Původní nepoškozené střenky. Hlaveň hluboké drážky. Cena 36000Kč. Poslední dole. 2) The American BULL DOG ráže 32SW long dvojčinný revolver. Niklované provedení. Komplet sčíslovaný stejným číslem. Sbírkový plně funkční stav. Přeně aretuje a bez vůlí na válci, čistá nula. Niklování zachovalé s částečnou patin... (více v detailu)
Středočeský kraj
27 500
 Kč
Francouzský Armádní Revolver M1874
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Mechanismus je plně funkční. Aretace má vůli. Hlaveň má hezky viditelnou drážku a je v hezkém stavu. Povrch revolveru není v hezkém stavu viz fot... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Historický revolver Smith&Wesson cal.38CFSA 1872 Hezký pův.
Před 15 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Americký historický revolver Smith Wesson cal.38CF (středový zápal) SA 1872 v hezkém původním sbírkovém stavu, zcela bezchybná aretace i mechanika naprosto přesně dotáčí a aretuje válec v okamžiku výstřelu pevně uzamčený, pěkný vývrt hlavně hluboké drážky lesklý viz foto, střenky originál nepoškozené POZOR náhrada perleti ,spolehlivě funguje v režimu SA, centrální vyhazovač nábojnic funkční, bicí pero silné neunavené, veškeré signatury hluboké dobře čitelné komplet sčíslovaný velmi nízké výrobní číslo první rok výroby ,střelivo běžně dostupné náboje jsou součástí prodeje lze přidám krabičku používat například střelivo 38 SW šort Zkontrolovaný puškařem dle jeho názoru perfektní (TOP) stav bez zásahu velmi dobrá mechanika(strojově přesná). V tomto hezkém původním sbírkovém stavu vhodný do sbírky ,na st... (více v detailu)
Liberecký kraj
45 000
 Kč
COLT 1861 NAVY konverze na 38 CF vzácný, super stav
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ze soukromé sbírky prodám originál US revolver COLT 1861 Navy (původně perkusní revolver ráže 36 vyrobený v roce 1863) konvertovaný kolem roku 1872-1878 v počtu pouhých 2200 kusů na centrální náboj ráže 38 CF. Důvod konverze byl ekonomický a z důvodu nedostatku CF revolverů v prvních letech výroby. Byl konvertovaný na 38LC, ale pasují do něj i náboje 38 spl short, 38 spl wad cutter, 380 corto a další. Náboje jsou dostupné, po dohodě mohu přidat. Obrovský 35cm robustní revolver s nezničitelnou mechanikou. Sčíslovaný stejným nízkým v... (více v detailu)
Středočeský kraj
79 000
 Kč
Americký Revolver Forehand Wadsworth 32 S&W
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Americký Revolver Forehand 32 S&W Dobrý den, nabízíme k prodeji kvalitní americké zbraně ve špičkovém technickém stavu, všechny zbraně jsou ve špičkovém technickém stavu a prošli naší kontrolou a testováním. Forehand & Wadsworth je jedním z nejznámějších výrobců zbraní 19 století. Tato firma byla založena roku 1871 ve Worcesteru ve státu Massachusetts. Vyráběli velké množství zbraní, převážně ale revolvery s okrajovým o středovým zápalem. V roce 1890 se přejmenovali na Forehand Arms Co. Tento revolver je v prakt... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
26 000
 Kč
Historický revolver American Bulldog .32swLong
Před 21 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám pěkný a plně funkční revolver pracující v režimu SA i DA. Všechna péra silná neunavená. Pěkné drážky v hlavni. Kohou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
19 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sběratelství a starožitnosti