Modely 1:18 Rarity Sbírka Mercedesů CL 2-dveřové coupe

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Seznam rád zašlu na Váš mail, většina již nekoupitelných z doby 1955 až 2000.
Zlínský kraj
123
 Kč

Podobné inzeráty

Model 1:18 Rarita Mercedes W120 180D Ponton 1955 Police Reve
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nový nevybalen rarita Mercedes W120 180D Ponton 1955 Police Hambu... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 600
 Kč
Modely ABREX 1:43 - sbírka 97 kusů
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji většinu své sbírky modelů Abrex 1:43. V nabídce je celkem 97 modelů, které chci prodat ideálně všechny najednou, případně v setech viz další mé inzeráty (např. všechny 1203/ 110/ 120/ favorit/ octavia atp.). Přebaly jsou ve stavu viz foto modelů v obalech. Fabia II autoškola Wyrwolová, Superb II, Škoda 110L červená a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Modely 1:24 Rozprodám velkou sbírku různých značek 200ks
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nové nevybalené kusy 200 ks různé. Zašlu seznam s cenami a fotkou na váš mail
Zlínský kraj
111
 Kč
Modely 1:18 Rozprodám Aston Martin 18ks 20 až 21.století
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nové nevybalené kusy 18 ks Aston Martin. Zašlu seznam s cenami a fotkou na váš mail
Zlínský kraj
123
 Kč
Disponent mezinárodních přeprav
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, dynamicky se rozvíjející společnost, která se řadí mezi významné dopravní a logistické firmy v České republice, hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici Disponent mezinárodních přeprav. Vaše náplň práce: zodpovědnost za zajištění a optimalizaci přeprav, příprava cenových nabídek a kalkulací, zajištění přepravních dokladů, řešení provozních problémů, komunikace se zákazníky, realizace zakázek, spolupráce s ostatními odděleními, zodpovědnost za dodržování pracovních postupů. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
NOVÉ AUTODÍLY - doprodej skladu
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Z důvodu regulace starších skladových zásob nabízím prodej většího množství NOVÝCH náhradních dílů, výběr z cca 180 položek. Ve větší míře se jedná o druhovýrobu. Detailní seznam s originálními nebo referenčními kódy na požádání zašlu na email v excelu. Výstřižky viz. foto Bílé pole - dostupné, ihned k odeslání Žluté pole - v rezervaci, lze doobjednat další kusy Červené pole - momentálně vyprodáno, lze doobjednat Pokud máte zájem o komplet, nabízím dovoz kamkoliv po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Historie a současnost podnikání na ….. První ediční řada
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
První ediční řada zahrnuje kromě historické části, nové období od r.1998 až 2017. V první části každé knihy jsou k dispozici informace o vzniku a rozvoji podnikání v jednotlivých regionech ČR, ale i o vývoji různých odvětví. úzce s podnikáním spjatých, i o známých či méně známých firmách a podnicích , které sehrály v tomto vývoji důležitou úlohu a řada z nich má dlouhou rodinou tradici. Tato část je zpracována příslušným odborníkem na historii. Ve druhé části jsou představeny firmy a podnikatelé současnosti z daného regi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Přijmeme řidiče C+E Praha východ
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče C+E na vozidlo Scania a chladírenský návěs. Parkování Nehvizdy nebo Praha 10, jezdí se po vnitru ČR na pravidelných trasách nebo CZ-SK-CZ. Nabízíme: - Práci na plný úvazek na dobu neurčitou - Vozový park Scania - Pevný výplatní termín - Profesionální přístup - Jistotu zaměstnání u stabilní české společnost... (více v detailu)
Středočeský kraj
50 000
 Kč
Nabízím 3 vzácné Duesenberg od Franklin Mint 1:24
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Vzácná již značka i výrobce charakteristický velikostí 1:24.Ceny o... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 500
 Kč
Ford Transit, r.v.2008
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dodávku Ford Transit, rok výroby 2008, najeto 196 000 km, STK do 4/2025, původem z Německa, v ČR od roku 2010, v ČR jsem třetí majitelka. Dodávku jsme kupovali s úmyslem předělat jí na obytnou. Nějaké úpravy již proběhly, ale bohužel není čas a prostor na to to dotáhnout. Auto je spolehlivé, vše funguje bez problému, 10/2022 nové baterie, 1/2023 větší servis (můžu doložit fakturou), předchozí majitel dělal novou spojku, bude nutné udělat brzdy - pravděpodobně zkorodované kotouče. Karoserie je bez významnější koroze a má kosmetické vady. Výbava: el. okna, klimatizace, centrální zamykání, tempomat, vyhřívaná sedačka řidiče, tažné zařízení, rádio, 2 sady kol Úpravy: - zateplená podlaha (polystysr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
140 000
 Kč
Cararama/Hongwell - jedinečná sbírka 80 modelů aut 1:72
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cararama/Hongwell - jedinečná sbírka modelů aut ve velikosti 1:72 Tato sbírka modelů autíček v měřítku 1:72 od renomované společnosti Cararama/Hongwell je skutečným klenotem pro každého sběratele. Každý model je pečlivě uložen v původní průhledné plastové krabičce, což nejen chrání jejich bezvadný stav, ale také umožňuje obdivovat jejich detailní provedení. Celková sbírka obsahuje 80 modelů. Prodávám pouze jako celou sbírku. Co dělá tuto sbírku výjimečnou? Rozmanitost modelů: Sbírka zahrnuje širokou škálu modelů, od klasických vozů až po moderní automobily. Každý model je věrnou replikou skutečného vozu, což zaručuje vysokou míru autenticity. Barevná pestrost: Modely jsou dostupné v různých barvá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 980
 Kč
Prodej pozemku, 1030 m2, Živanice, Lázně Bohdaneč
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji stavební pozemek v obci Živanice v části Nerad. Pozemek o celkové výměře 1.030 m² se nachází v klidné části na okraji obce v místě, kde došlo v rámci nově vzniklého projektu k rozparcelování pozemků určených dle platného územního plánu obce k zastavění rodinnými domy. Začínáme s prodejem pozemků, kde v současné době majitel nabízí 4 pozemky podobných výměr (možnost výběru). Pozemky jsou rovinaté, ideální obdélníky v jedné řadě s jedinečným, kouzelným výhledem do okolní přírody. Vzhledem k optimální rozloze pozemku je možné zvolit umístění Vašeho RD přesně dle Vašich požadavků. Pozemek se nachází cca 15 minut do centra Pardubic, 10 minut na dálnici D11 (exit 76) a 5 minut do Lázní Bohdane... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 296 000
 Kč
Stříbrná mince Na kolech - Motorové vozidlo Velorex proof
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Tříkolka Velorex 16/350, která vznikla jako jednoduchý a dostupný dopravní prostředek kombinující výhody motocyklu a automobilu, se stala doslova kultem. Hold jí vzdává sedmnáctá stříbrná mince České mincovny z cyklu Na kolech.. Ve 40. letech 20. století začali bratři František a Mojmír Stránští pracovat na projektu jednoduchého vozítka, které by na rozdíl od motocyklu chránilo posádku před rozmary počasí. Prototyp motorové tříkolky s krytou kabinou vznikal například ze součástek jízdních kol, která František opravoval ve své živnosti. Plechová karoserie dělala velký hluk, což se konstruktérům nelíbilo, a tak přišli s neotřelým řešením – trubkový rám potáhli koženkou z PVC. V nelehkých poválečných letech se nedařilo získat povolení pro výrobu, ale celý projekt zachránila myšlenka označit vozítko jako dopravní prostředek pro invalidy. Tříkolka dostala jméno Oskar, které bylo přesmyčkou zkratky „kára na ose“, a v roce 1951 s velkým úspěchem vstoupila do sériové výroby. Název Velorex – l... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 490
 Kč
Nabízím 3 vzácné Duesenberg od Franklin Mint 1:24
Před 10 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Vzácná již značka i výrobce charakteristický velikostí 1:24.Ceny o... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 500
 Kč
Šéf prodejny
Před 6 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost zabývající se výrobou a prodejem dveří, hledáme vhodného kandidáta na pozici Šéf prodejny. Máte zkušenosti s prodejem a skvělou organizací práce? Máte rádi výzvy a chtěli byste se stát klíčovou součástí naší prodejny? Připojte se k nám! Co vás čeká? tvorba cenových nabídek, zpracování objednávek, komunikace se zákazníky, výrobním závodem, dodavateli doplňkového zboží a s montážníky, řešení reklamací, zodpovědnost za chod a fungování prodejny. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš st... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej, domy/rodinný, 140 m2, Vysoké nad Jizerou, Semily [ID
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej, domy/rodinný, 140 m2, Vysoké nad Jizerou, Semily [ID 62025] Milujete hory a hledáte ideální místo pro rodinnou rekreaci? A nebo byste rádi pronajímali chalupu, která pojme až 10 osob? Pak by Vaší pozornosti určitě neměla uniknout tato chalupa v centru města Vysoké nad Jizerou, jednoho z nejvýše položených měst v ČR, na pomezí Krkonoš a Jizerských hor. Nemovitost se nachází přímo v centru města, takže do obchodu, restaurace nebo kavárny to budete mít pár kroků, ale zároveň v klidné ulici, díky čemuž si můžete užít nerušený odpočinek na terase za domem. Pozemek má celkovou výměru 426m2, z čehož samotná zahrada má necelých 300m2 a najdete na ní kromě zmíněné terasy i ohniště a malý dřevěný zahradní domek. Dům je dispozičně řešen jako 5+1 a vyspí se v něm pohodlně až 10 lidí. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbovými kamny, šatna (lyžárna), koupelna s WC a sprchovým koutem a prostorná jídelna s kuchyní a vstupem na terasu. V obytném podkroví jsou dvě větší a jedna menší lož... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 300 000
 Kč
Hokejové holeně Bauer Vapor X100 SR vel. 16”
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Hokejové holeně seniorské ve velikosti 16”/41cm Bauer Vapor X100, druhý nejvyšší model pro sezonu 14/15. Když jsem hrál v dorostu, natlačili mi tuhle velikost před xxx lety v prodejně Bauer, hrál jsem s nimi maximálně pár tréninku, zápas nikdy. Neseděli mi, vrátil jsem se v té době k holením ve velikosti 15. Holeně maji perfektní chráněni ze všech stran včetně lýtek, kde to opravdu bolí když dostanete pukem nebo hokejkou. Stav: jako nové, lehké oděrky na kolenech (viz. foto), všechny pásky a suché zipy v pořádku. Srovnatelné s nejvyššími modely, které jsou nyní na trhu za 4000,- až 6000,- Kč Přikládám popis produktu z heuréky: Seniorské holeně Vapor X 100 jsou novinkou pro sezónu 14/15. Hokej je hra, kde rozhoduje rychlost, hbitost a obratnost. Proto, aby jste v těchto aspektech dosáhli maximálního výkonu potřebujete výzbroj, která Vám bude nápomocna než-li tu, která Vás omezuje. Dostaňte se ze sebe to nejlepší díky nové výzbroji Vapor X 100! Pou... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Prodej ubytovacího zařízení 9+1, 332 m2 - Velké Hamry
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01177 Snadnější cestu k podnikání v ubytovacích službách jen tak nenajdete. Tuto vybavenou horskou chatu s vyhřívaným vnitřním bazénem, kapacitou až 20 lůžek a navíc v krásné přírodě na okraji Jizerských hor můžete totiž okamžitě pronajímat! + 322 m2 + pozemek 1 900 m2 + 7 pokojů + vyhřívaný vnitřní bazén s protiproudem + vybavená kuchyně + jídelna + zimní zahrada + ping pong + zahradní posezení s grilem + atraktivní lokalita + potenciál celoroční obsazenosti + 8 parkovacích míst + k okamžitému pronajímání Vyžití po celý rok Tohle místo si zamilujete vy i vaši hosté! Umístění uprostřed krásné přírody v nadmořské výšce 680 m. n. m. dává s možnostmi celoročního vyžití na samotné chatě, ale i v jejím okolí skvělý předpoklad ke stálé obsazenosti. Objekt je ideální pro větší skupiny a to i s dětmi. Vyhřívaný bazén a zimní zahrada s ping pongem Tato horská chata leží v obci Velké Hamry a nabízí kromě aktivit v okolí také vyžití přímo v chatě. Hlavním lákadlem této nemovitosti je be... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 990 000
 Kč
Obchodní konzultant/zástupce - Brno
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jsme personální agentura PŘEDVÝBĚR.CZ, která pomáhá firmám z různých odvětví vyhledávat nové zaměstnance a rozšiřujeme náš obchodní tým! Hledáme nové kolegy na pozici Obchodního konzultanta/zástupce, kteří se nebojí výzev, mají chuť se rozvíjet v obchodu a rádi komunikují s lidmi, a hlavně rozšíří náš mladý obchodní tým. Co by byla Tvoje náplň práce? Akvizice nových zákazníků a tvorba vlastního portfolia klientů, Aktivní prodej služby v oblasti náboru zaměstnanců, Komunikace s klienty přes telefon nebo formou osobní či online schůzky, Budování a udržování dlouhodobých vztahů s klienty. Jak si Tě představujeme? Komunikativní člověk, který se nebojí oslovit nové klienty a navázat kontakt, Máš zájem o obchod a chceš se v něm rozvíjet, Js... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Počítačová skříň Darkflash LEO (černá)
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Darkflash Počítačová skříň Darkflash LEO (černá) Skříň tohoto modelu vyniká možností osazení tří ventilátorů na její přední straně. Chladicí systém navíc poskytuje možnost namontovat tři další ventilátory a vodní chlazení pro PCU v její horní části. Jako většina moderních skříní má také port USB 3.0, dva porty USB 2.0 a HD audio port. A co víc, je vybavena průhledný bočním panelem, který zviditelňuje komponenty založené na podsvícení. Technické údaje Skříň má řadu portů, jako je jeden USB 3.0, dva porty USB 2.0 a HD audio port. Umožňuje osazení grafické karty o délce 330 mm, až 6 ventilátorů a 240 mm vodního chlazení. Skříň podporuje základní desky ATX, Micro ATX, ITX a 7 rozšiřujících slotů a umožňuje montáž 2 SSD či HDD. Součástí skříně je také restartovací spínač a vypínač napájení. A co víc, zadní panel umožňuje organizaci kabelů, díky vyhrazenému slotu. Moderní styl Skříň je vybavena průhledný bočním panelem z t... (více v detailu)
Plzeňský kraj
900
 Kč
Prodej stavebního pozemku - lokalita Bezručova - Polička
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Město Polička je známé jako rodiště světově známého skladatele Bohuslava Martinů. Pyšní se svými kamennými hradbami, které v délce 1220m obepínají celé historické jádro města a patří mezi nejzachovalejší hradební opevnění ve střední Evropě. Město žije čilým kulturním a společenským životem. V posledních letech dochází ze strany města k vybudování nových lokalit pro výstavbu rodinných domů. Stavebních pozemků je ale stále nedostatek a veškeré stavební parcely nabízené městem jsou většinou vždy hned prodané. Poptávka stále převyšuje nabídku. Jednou z posledních lokalit zhotovených ze strany města byla lokalita Bezručova, kde se nachází i náš pozemek. Parcela je tedy zcela připravena k výstavbě. Na hranici pozemku jsou připraveny veškeré potřebné inženýrské sítě. Okolní zástavba v lokalitě je již dokončena a budoucí majitel tedy bude moci hned po případném dokončení stavby využívat možnosti, které tato lokalita nabízí - 2 dětské hřiště, dokončená dopravní ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500 000
 Kč
Xbox Game Pass ULTIMATE 12+1 měsíců na Váš účet
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Předplatné Xbox Game Pass Ultimate na 12 měsíců + 1 měsíc zdarma přímo na VÁŠ ÚČET Cena 2 999 Kč - 230 Kč měsíčně ( ❌ 5 268 Kč na oficiálních stránkách Microsoftu) ❗ Nejedná se o žádné sdílené účty, nejedná se o aktivační klíče které musíte aktivovat přes VPN, opravdu ho budete mít na vlastním účtě ✅ Je určené pro nové i stávající účty - pokud máte předplatné ještě aktivní, vyčkejte, až členství doběhne, teprve potom je možné ho aktivovat přes naši službu ✅ Předplatné obsahuje: Game Pass pro Xbox One (S) / Xbox Series S / Xbox Series X Game Pass pro PC Windows 10 / 11 Xbox Live Gold pro Xbox One (S) / Xbox Series S / Xbox Series X EA Play pro Xbox One (S) / Xbox Series S / Xbox Series X EA Play pro PC Window... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
Masážní křeslo Senior, už jen ČERNÉ
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Masážní křeslo Senior nové originálně zabalené v kartonové krabici s originálním popisem, nijak nepoškozené, vhodné i jako dárek. Masážní křeslo v černé barvě. VELKÁ SLEVA! Jde o starší sklady, zboží delší dobu skladované, nelze již prodávat běžně v obchodech, prodej je tedy v režimu jako ostatní věci (zboží) prodávané zde běžně na Bazoši. Masážní křeslo Senior s dálkovým ovladačem představuje komplexní systém masáže celého těla s pěti různými masážními programy, třemi stupni... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 990
 Kč
MiniDisc minidisk prémiové řady SONY PRISM, MAXELL PLATINUM
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nevolat a nepsat SMS (telefonní číslo není funkční ), používejte pro komunikaci klasicky formulář pod inzerátem přes mail. Děkuji Uvolňuji několik desítek minidisků exkluzivních řad, ze své sbírky. Jedná se o raritní minidisky, vhodné i do Vaší sbírky SONY PRISM PRODEJ PRO MALÝ ZÁJEM UKONČEN V nabídce je řada exkluzivních minidisků SONY PRISM - které se u nás neprodávaly (to balení na foto, nerozbalených kusů, již není k dispozici) Nepoškrábaný a zachovalý minidisk ve skvělém stavu - sloužil jen k archivaci nahrávky a nebyl opakovaně používán - byl jednou nahraný. Krabičky má z měkčeného plastu (podobného jako u DVD krabiček), tudíž jsou velmi odolné proti poškození pádem, prasknutí a tlumí nárazy na minidisc médium uvnitř uloženého. i krabičky jsou ve velmi dobrém stavu. Součástí je i vnitřní nepoužitý řádkovaný list (viz. foto) pro popis obsahu uloženého na médiu (nahrané nahrávky ). Často jsou v nabídkách prodávány minidisky bez těchto listů (možno dodat i s použitým listem se z... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
TP Link 4G LTE, model M7200
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím zcela nový, nepoužity WIFI modem. Hotspot M7200 podporuje nejnovější generaci sítí 4G FDD/TDD-LTE a díky tomu poskytuje praktické a snadno přenosné vytvoření Wi-Fi sítě ve většině zemí a regionů. Nyní si můžete vychutnávat video v HD rozlišení bez zadrhávání, rychlé stahování souborů a stabilní videohovory kdekoli, kam vás život povede. Toto kompaktní zařízení bez problémů spolupracuje s ohromující škálou bezdrátových „hračiček". Hotspot M7200 dokáže snadno zprostředkovat p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
650
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sběratelství a starožitnosti