Sběratelská Barbie - Marzipan in the Nutcracker

Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám ze své sbírky tuto roztomilou Barbie baletku z první edice Classic Ballet Series. Barbie má husté, reálné řasy. Chybí jí ozdobné rukávky a baletní špičky. Panenka byla vydána roku 1998. U mě byla po celou dobu vystavena ve skleněné vitríně. Je z nekuřáckého prostředí. K prodeji je Barbie vč. neoriginálního stojánku. Pokud by Vás zajímalo... (více v detailu)
Liberecký kraj
750
 Kč

Podobné inzeráty

Sběratelská Barbie - Nutcracker Sugar Plum Fairy
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám ze své sbírky tuto roztomilou Barbie baletku z první edice Classic Ballet Series. Barbie má husté, reálné řasy. Chybí jí ozdobné rukávky a na pravé straně šatů má drobné flíčky, viz foto - nezkoušela jsem odstranit. Barbie má nepatrně jiný odstín trupu, snad je na fotografiích dostatečně zachyceno. Tyto starší Barbie to bohužel občas dělali. Panenka byla vydána roku 1996. U mě byla po celou dobu vystavena ve skleněné vitríně. Je z nekuřáckého prostředí. K prodeji ... (více v detailu)
Liberecký kraj
650
 Kč
Sběratelská Barbie - Swan Ballerina from Swan Lake
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám ze své sbírky tuto něžnou Barbie baletku z první edice Classic Ballet Series. Panenka byla vydána roku 2001. Barbie má husté, reálné řasy. Její šaty jsou překrásné. Obličej Barbie má nepatrně změněný odstín i přes to, že jsem 1. majitelka a panenka byla po celou dobu vystavena ve skleněné vitríně mimo přímé sluníčko. Je z nekuřáckého prostředí. K prodeji je Barbie vč. neoriginálního stojánku. Krabičku jsem k... (více v detailu)
Liberecký kraj
950
 Kč
Sběratelská barbie Ballerina - Ballet Masquerade
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám ze své sbírky tuto překrásnou Barbie baletku, která byla vydána v roce 2000. Barbie má šaty doplněné peříčky. Součástí Barbie je i maska, která je rovněž zdobená pírky. Barbie je ve 100% stavu. U mě byla po celou dobu vystavena ve skleněné vitríně. Je z nekuřáckého prostředí. K prodeji je Barbie vč. originálního stojánku a krabice. Krabice není v top stavu, viz fotografie, ale obsahuje originální plastový hřebínek. Pokud... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200
 Kč
Sběratelská porcelánová Barbie 1995
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nádherná panenka Barbie od Mattela. Nehraná. Nová. V originální krabici. Se stojánkem na vystavení. Vhodná pro holčičky... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
2x Plechová krabice Dóza Barbie a Chupa Chups
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
2x Plechová krabice Dóza Barbie a Chupa Chups.Plechovka Barbie na tužky Sun Ce/M... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sběratelská starožitná panenka značená koulící oči
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 40 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " Odesíláme zásilkovnou za 85Kč po platbě na účet předem nebo Českou poštou na dobírku za 170Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby V... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 700
 Kč
Mlýnek na kávu z plexiskla funkční
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pěkný funkční mlýnek na kávu z plexiskla. Rozměr Výška 20,5cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se stane,že nedojde e-mail s objednávkou,pokud Vám n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
650
 Kč
Královéhradecký kraj
961
 Kč
panáček k panence Barbie výška 30 cm
Před 5 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Panáček k panence Barbie výška 30 cm Podívejte se na mé další nabídky hraček, oblečení...
Liberecký kraj
149
 Kč
Porcelánová MISKA, ruční malba, made in China
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
* Porcelánová MISKA, jemný květinový motiv a zlacená dekorační linka - ruční malba, bílá glazura, servírovací kuchyňský porcelán ... ... průměr horního okraje cca 11,6 cm, výška cca 6 cm ... ... tištěná značka porcelánky, nápis: made in... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Velká keramická dóza tvaru ryby Francie
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím velmi pěknou velkou keramickou dózu tvaru ryby. Původ Francie. Rozměr cca 31 x 16 x 15,5cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se st... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 450
 Kč
Velká dřevěná skříňka na šití i s příslušenstvím
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím velkou dřevěnou rozkládací skřínku na šití s gobelínovým vrškem,ke skříňce nechávám i příslušenství co bylo v ní. Rozměr 56 x 48,5 x 22,5cm Rozložená 93cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 400
 Kč
Skleněná zdobená karafa na víno silnostěnná
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pěknou silnostěnnou karafu na víno se zdobeným vrškem s postříbřeného kovu. Rozměr Výška 24,8cm Šířka cca 17,5cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
2x starožitný masivní zdobený svícen váha 4 kg!!
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím dva kusy párových starožitných těžkých mosazných zdobených svícnů o váze skoro 4 kg!! Krásné a kvalitní svícny!! Rozměr Výška 40cm Spodek 11,4cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900
 Kč
Dřevěný funkční mlýnek na kávu do firmy Be Ha
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pěkný a funkční dřevěný mlýnek na kávu s regulací jemnosti kávy od firmy Be Ha. Rozměr Výška 23cm Spodek 13,5 x 13cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě... (více v detailu)
Plzeňský kraj
900
 Kč
Starožitná zdobená stolní lampa zinkocín a sklo
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starožitnou zdobenou zinkocínovou lampu se skleněným stínidlem. Pěkný kus kolem 1920,kabel už někdo dával jiný. Rozměr Výška 30,7cm Spodek 17,5 x 9cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Starožitná kuchyňská váha litina a smalt zdobená
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starožitnou funkční jednomiskovou kuchyňskou váhu. Materiál zdobená litina a předek je smaltovaný zdobený květinama. Opravdu velmi pěkná váha!! Chybí růžek nožky. Rozměr Výška 35cm Šířka 18cm Miska 23cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 850
 Kč
Sběratelská panenka značená koulící oči
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška 40 cm. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU " Odesíláme Českou poštou na dobírku za 170 Kč jako balík do ruky, doručení zpravidla druhý den po odeslání. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím o Vaši adresu a telefonní číslo, aby Vás pošta moha informovat o doručení. Zasíláme ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 400
 Kč
Svatý Antonín malá stará socha
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím malou starou sochu Svatého Antonína. Materiál masivní pryskyřice. Rozměr Výška 14,6cm Spodek 4,5 x 3,8cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Obča... (více v detailu)
Plzeňský kraj
450
 Kč
Myslivec dřevěná menší socha myslivec se zajícem
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím dřevěnou menší sochu myslivce s jezevčíkem. Pěkný kus!! Rozměr Výška 21cm Spodek 7,1 x 6,3cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
900
 Kč
Mnich sklepmistr dřevěná menší socha
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím velmi pěknou dřevěnou sochu mnicha sklepmistra. Pěkné jemné detaily. Rozměr Výška 17,6cm Šířka 7cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
800
 Kč
Starožitná litinová forma na bábovku modrý smalt
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starožitnou litinovou formu na bábovku s povrchem modrého smaltu. Rozměr 29,5 x 16 x 7,7cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se st... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Starý malovaný mlýnek na kávu v selském stylu
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starý funkční dřevěný mlýnek na kávu ručně malovaný v selském stylu. Rozměr Výška 22cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po domluvě. Občas se stan... (více v detailu)
Plzeňský kraj
880
 Kč
Bronzová kočka těžítko starožitné masivní kus
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starožitné těžítko kočky vyrobené z masivního litého pravého bronzu. Rozměr Délka 6cm Spodek 5 x 3cm Výška 3,5cm Váha 233gramů Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a menší věci Zásilkovnou !!! Na dobírku po do... (více v detailu)
Plzeňský kraj
750
 Kč
Starý dětský houpací kůň vycpaný slámou
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím starého dětského houpacího koně. Kůň je pevný vycpaný slámou a spodek je chromový,za hlavou je jedna prasklina u spoje látky. Jinak je opravdu pěkný. Rozměr Délka 85,5cm Výška celkem 72cm Výška k sezení 42cm Možnost osobního převzetí Třemošná u Plzně ( kde máme na prodej další opravdu veliké množství starých věcí ) nebo odesíláme PPL či na Parcelshop a me... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní sběratelství a starožitnosti