Giny Žufánek – Hvozd, Ginesis, Pepperfield aj.

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Rozprodám sbírku ginů od Žufánka. Vše CZ kolky, nepoškozené lahve i balení. Předání osobně v Brně, pro více info mě kontaktujte. Možné i po lahvi. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

100 Kč 1995 série B39, 200 Kč 1996 série B48
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám následují bankovky ve stavu UNC: 100 Kč 1995 série B39-cena 1500 Kč 200 Kč 1996 sér... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Repliky Katan
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám své repliky mečů z videoher, anime a filmu. Všechny meče krom oranžové katany "Babydoll" jsou tupé ocelové repliky. Po dohodě dám ke katanám zdarma stojánky dokud mi nedojdou. (stojánek pro 4 katany na zavěšení dám pouze pokud si někdo objedná více katan zároveň nebo za 300 Kč navíc) Všechny meče jsem kupoval přes stránku chladnezbrane.eu "BABYDOLL" z filmu Sucker punch (oranžová katana) je ocelová replika OSTRÁ! - prodám pouze dospělé osobě nebo se souhlasem zákonného zástupce - 3000 Kč, součástí je hedvábný háv pro katanu "Kusanagi" - meč Uchiha Sasukeho z an... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Žufánek kopřivový Bohemian gin
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kopřivový Bohemian gin Žufánek, ročník 2023, limitovaná edice. Skladováno v suchu, temnu, při pokojové teplotě. P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
GIN G10 DŽIN DŽEJN LANDCRAFT
Kategorie: Gin Výrobce: Land Craft Spirits Objem: 500 ml Lahvováno: 31. srpna 2020 Alkohol: 45% Číslo láhve: 235 Nabízím k prodeji GIN G10. Láhev je originální, neotevřená, kolkovaná a etiketa je v naprostém pořádku. Každý gin má svůj princip. Jalovec v něm vždycky funguje jako základ, ale všechno ostatní se podřizuje myšlence jeho příběhu. Příběhem tohohle ginu je ženskost. Jeho tváří je Jana, dcera paličova. Inspirovala se tím, co roste kolem, a postupně si vyladila svůj vlastní recept. O jemnou citrusovost se tu kromě citronové kůry stará trio meduňka, šanta a popenec. Pryskyřičnou hloubku mu dodala špetka rozmarýnu... (více v detailu)
800
 Kč
Dřevěná dětská přístavná postýlka s přírodní matrací
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám skoro nepoužitou dětskou dřevěnou přístavnou postýlku Klups s matrací z přírodních materiálu a potahem z organické bavlny + 2x chrániče matrace z bio flanelu od Kaarsgaren. 1. Dětská přístavná postýlka PICCOLINO 90x40 cm Materiál: borovice Barva: přírodní Stav: jako nová Vnější rozměry postýlky: 99 x 49 x 75,5 cm Cena: 1500 Kč - Plynulé nastavení výšky dna postele, podle výšky postele rodičů - Odolné dno s otvory pro cirkulaci vzduchu. Hygiena matrace bude zachována. - Pogumovaná kola s brzdou. Zajišťuje stabilitu postýlky 2. Dětská matrace Baby Natural 40x90 cm Stav: jako nová Rozměr: 40x90 cm Výška: 8 cm Materiál: kvalitní biopěna s vysokým obsahem přírodních olejů a mořské trávy, která neobsahuje žádné pyly a alergeny, a mořská tráva se získává ekologicky a působí na tělo blahodárně svými aromaterapeutickými účinky Česká výroba. Potah: organická nebělená bavlna Cena: 1300 Kč Mezi vlastnosti matrace patří výborná elasticita, díky které si matrac... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Sběratelská kartonová KRABICE, zn. KORD GIN
Před 441 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sběratelská kartonová KRABICE, zn. KORD GIN - firma Kord GIN / Hradec Králové, 2. polovina 20. století, made in Czechoslovakia, velikost cca 21,5 x 9,5 x 6 cm ... ... vhodné pro sběratele, dobrý stav, cena 50,- Kč + poštovné 110,- Kč ČP doporučený balík (nebo 75,- Kč ČP - Balíkovna) nebo osobně. ----- Na počátku firmy Kord Ptáčník, výroba likérů a lihovin v Hradci Králové, stál velkoobchod s nápoji Kocan-Ptáčník, kte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
filatelie
Před 556 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám razítkované známky Československa 5000 kusů cena 3000 k... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Skleničky Gina 5x60 ml a 1x340 ml ceny v textu
Před 167 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam sklenice Gina z Crystalexu. 5x skleničky na destilát (parametry ve fotkach) 1x sklenice na vino (parametry ve fotkach) Sklenice nemaji žádný oťuk. Cena... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
STAROŽITNÉ SKLENĚNÉ MISKY Art Deco - čtyři kusy
Před 177 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabídka skleněných starožitných misek -talířků z první republiky na nožičkách v nepoškozeném stavu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sběratelství a starožitnosti