Japonský Starožitný Samurajský meč Tanto Kunisada

Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Izumi no Kami Kunisada 2. generace - tanto s NBTHK Tokubetsu kicho. Certifikace specificky zmiňuje 2. generaci. Později známý jako Inoue Shinkai! Masivní zdravá těžká čepel absolutně bez vad. Shirasaya, hedvábný vak, NBTHK Tokubetsu kicho certifikace. Nagasa 27cm Moto kasane: 8mm! Moto Haba: 27,4mm Stáří: Edo era, Kanbun (1661n.l.) Izumi no Kami Kunisada (和泉守国貞) – druhá generace, později známý jako Inoue Shinkai (井上眞改) který je považován za jednoho z nejlepších kovářů shinto mečů v Osace, a byl přezdíván „Masamune z Osaky“. Jeho otec a mistr, „Izumi no Kami Fujiwara Kunisada“ 1. generace, také zvaný Oya Kunisada, byl také velice slavný a uznávaný kovář. Inoue Shinkai je jeho starší syn, a později přesáhl otcovo dovednosti, a stal se jedním z nejlepších kovářů Osaky. Inoue Shinkai, se zpočátku podepisoval „Izumi no Kami Kunisada (和泉守国貞), a nepoužíval před svým jménem „Fujiwara“. Okolo 1661 předvedl své umění imperiálnímu dvoru, a dostal povolení používat v inskripcích „kikum... (více v detailu)
Ústecký kraj
189 000
 Kč

Podobné inzeráty

Obouruční turnajový meč
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám obouruční turnajový meč na šerm i k dekoraci, meč byl několikrát použit na vystoupení, takže není nový ale je pořád ve skvělém stavu, žádné záseky, jen na záštitě na jedné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900
 Kč
Japonská starožitný set Fuchi / Kashira pro japonský meč
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Japonský starožitný set Fuchi a Kashira po tsuku Japonského meče. Velmi pěkně zpracovaný set s motivem Chryzantémy. Set je z mé soukromé ... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 900
 Kč
Japonská Starožitná Tsuba - Záštita Japonského Meče
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Japonská starožitná tsuba signovaná: Goshu 藻唐子入道宗典 Mogarashi Nyudo Soten 江州 彦根住 Koshu Hikone Ju. Hikonebori tsuba od známého umělce z městečka Hikone. ""rozměry doplním" Stáří: Edo era Zahrnuje polstrovaný tsuba kir... (více v detailu)
Ústecký kraj
46 000
 Kč
Japonská Starožitná Tsuba - Záštita Japonského Meče
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Japonská starožitná HIGO sukashi tsuba s pěkným vkladem zlata. Motiv - Ginko. ""Rozměry doplním"" Stáří: Edo era Zahrnuje polstrovaný tsuba kiri box z japonské magnolie - v... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 900
 Kč
Japonská Starožitná Tsuba - Záštita Japonského Meče
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Japonská starožitná sukashi tsuba. NBTHK atribuce Myochin! Stáří: Muromachi / Edo era Zahrnuje polstrovaný tsuba kiri box z japonské magnolie - viz foto. Tsub... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 500
 Kč
Španělský meč Toledo
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Španělský meč Toledo. Na hlavici stojí: CONCA IVI ACIDARI VICTORIA DE CALLIS AD CANNAS CONSALVVS ACIDARIUS TVP CAL DEI PRCD DICTAV TORIII ARTA ITALIE PACE IANVM CLAVSIT se značení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Jezdecký meč
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Meč na historický šerm datace: 17. století - třicetiletá válka výrobce: Zdeněk Mundl celkov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500
 Kč
Výsadkářský nůž - výroční
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím výroční – pamětní nůž vo7. Nůž je komplet nově vyroben včetně včech komponentů dle dobových parametrů, ze kterých se nůž skládá - ručka, čepel, pochva, zaštita a šroubení. Vyrobeno bylo k 70. výročí vzniku výsadkových jednotek celkem k dnešnímu dni 55kusů těchto pamětních nožů. V dřevěné ručce z ... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 999
 Kč
masajský nůž / meč / mečík, 54cm
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím masajský nůž (meč, mečík). Dobrý stav (viz foto) Celková délka cca 54cm Délka ostří asi 38 cm Osobně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 799
 Kč
Samurajský meč
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
čepel 46 cm, celý 61 cm, zachovalý stav viz foto, schválně nečištěno, krásná patina. Podívejte se i na další moje nabídky. PŘI VĚTŠÍM... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Meč Théodena Rohanského "HERUGRIM" Pán Prsteňov
"Vpred! Nebojte sa žiadneJ tmy! Hor! Hor, jazdci Théodenovy! Kopije sa budú triasť, štíty budú praskať! Je deň mečov, deň červený, než slnko vstane! Do boja! Do boja! Choďte! Choďte do skazy a do zániku sveta ! Boj! Boj! Boj! Do boja, Eorlovci! " Meč ktorý po viac ako 500 rokov prechádzal líniou rohanských kráľov. Nám najznámejším je však Rohanský kráľ Théoden, ktorý ho držal v ruke v bitkách o Helmov žľab alebo pri jeho poslednom strete na Pelennorských poliach. Tento dlhý meč je tak stále dedičstvom rohanského kráľa, ktorý s ním neohrozene bude chrániť svoj ľud pred akoukoľvek hrozbou. Unesiete túto tradíciu aj Vy ?! Meč Théodena Rohanského "HERUGRIM" je ikonickou zbraňou z legendárnej filmovej trilógie Pán Prsteňov. Táto absolútne skvostná replika disponuje nielen kvalitným prevedením, ale aj úžasnými detailami, ktoré Vás doslova vtiahnu do Tolkienovho fantastického sveta. Čepeľ meča "HERUGRIM" je adaptáciou širokej varianty dlhého meča. Materiál použitý na výrobu tejto čepele je ne... (více v detailu)
2 150
 Kč
Samurajské meče dekorativní
Před 13 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodávám z důvodu stěhování. Bavlněné oplety místy opotřebené, přestože byly meče p... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 300
 Kč
Templársky meč
Templársky meč má rukoväť pozlátenou (nepravým zlatom), ktorá je nádherne bohato zdobená.Celková dĺžka meča je cca 120 cm Hmotnosť cca 1,8 kg Čepeľ je vyrobená z nerezovej ocele. Jedná sa o nádhernú repliku meča s do detailu prepracovaným bohatým zdobením. Pozlátená liatinová rukoväť je bohato zdobená ornamentmi. Na záštitě je umiestnená pečať Rádu templárskych rytierov a dvaja rytieri na koni. Na hlavici je vyobrazený červený templársky kríž. Neprehliadnuteľné sú aj píniové šišky a francúzska ľalie - prvky juhofrancúzskej heraldiky. Čepeľ je zdobená jemným leptom zlatistej farby, v ktorom opäť nájdete emblém templárskych rytierov. Rád temp... (více v detailu)
2 150
 Kč
Starožitný velký psací stůl Chippendale vyřezávaný
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Anglický psací stůl v oboustranném provedení, kde na jedné straně naleznete šuplíkovou část s 2x 4 šuplíky po stranách a jedním velkým středovým a z druhé strany trojici vrchních šuplíků a dvojici kontejnerů třeba pro šanony. Vrchní deska je čalouněná ve třech polích kůží zdobenou slepotiskem po stranách. Vrchní deska je dále bohatě zdobená jemným okrajovým vyřezáváním. Psací stůl je vyrobený z masivního ořechu s krásnou kresbou. Nohy jsou typické Chippendalovské. Kvalitní lité kování z mosazi. Stůl je pro přepravu možné rozdělit na vrchní desku s šuplíky a d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
78 500
 Kč
Japonský Starožitný meč Wakizashi Echizen Shigetaka
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Japonský starožitný samurajský meč katana wakizashi "Echizen Ju Harima Daijo Fujiwara Shigetaka" (první generace! - Wazamono), délka ostří 38.2cm! Moto Gassane 6mm. Aktivní období 1596 - 1644. Nagasa 38,2cm Moto kasane: 6mm Moto haba: 30mm! Masivní zdravá čepel podepsaná od slavného kováře, vykováno okolo Kanei ery - 1624-1644, brzké Edo, na vrcholu jeho kariery. Jeden z mála podepsaných, autentických orignálů od tohoto kováře. https://nihontoclub.com/smiths/SHI505 Viz víše odkaz na nihonto club. Hodnocení Hawley 60 / Toko Taikan ¥3.5M Brzké shinto, silné a široké, s velkým sori 12mm, nádherná kanmuri otoshi sugata s BO-HI, jigane je itame Hadadachi s Jinie. Hamon je Nie Deki Suguha s Ko-Ashi a Nezumi Ashi. Meč je podepsán a autenticita podisu je doložena NBTHK Tokubetsu Hozon certifikátem, který potvrzuje, že se jedná o kováře Shigetaka 1. generace. Jedná se o jednoho z nejslavnějších kovářů provincie Echizen v Edo ob... (více v detailu)
Ústecký kraj
119 000
 Kč
Starožitný velký psací stůl Chippendale vyřezávaný
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Anglický psací stůl v oboustranném provedení, kde na jedné straně naleznete šuplíkovou část s 2x 4 šuplíky po stranách a jedním velkým středovým a z druhé strany trojici vrchních šuplíků a dvojici kontejnerů třeba pro šanony. Vrchní deska je čalouněná ve třech polích kůží zdobenou slepotiskem po stranách. Vrchní deska je dále bohatě zdobená jemným okrajovým vyřezáváním. Psací stůl je vyrobený z masivního ořechu s krásnou kresbou. Nohy jsou typické Chippendalovské. Kvalitní lité kování z mosazi. Stůl je pro přepravu možné rozdělit na vrchní desku s šuplíky a... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
78 500
 Kč
Japonská Starožitná Tsuba - Záštita Japonského Meče
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Japonská starožitná tsuba signovaná: Goshu Hikone ju Mogarashi Soten 江州 彦根住 藻柄子宗典. Hikonebori tsuba od známého umělce z městečka Hikone. Odkaz na video: https://www.youtube.com/shorts/HfQrHI25NrQ Rozměry: A: 72mm B: 77mm C: 8mm D: 29mm Tloušťka u nakago-ana: 4,5mm Tloušťka na o... (více v detailu)
Ústecký kraj
17 000
 Kč
Japonská Starožitná Tsuba - Záštita Japonského Meče
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Japonská starožitná HIGO tsuba s pěkným fukurin okrajem. Motiv - Japonské "Kabo" ředkve. Velikost na dlouhou katanu. Rozměry: A: 78mm B: 87mm C: 8mm D: 28mm Tloušťka u nakago-ana: 3,5mm Tloušťka na okraji: 2,5mm Váha:99g Stáří: Edo er... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 500
 Kč
Valaška, obušek , tenčica, čupaga, sekera, vycházková hůl
Před 19 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Valaška je lehká sekera, nasazená na dlouhém toporu. Měla mnoho využití, například: - zbraň, obrana - cestovní hůl , často k zachycení o tetén a stromy při cestě do prudkého kopce a v horách - k porážení ovcí - označování hraničních stromů záseky - k odtínání větví - folklorní významy- zbrojný tanec, část mužského kroje, atribut mládenců- tyto valašky byly právě často tupé, zdobené a ověšené zvonícími řetízky a plíšky V posledních stoletích nosili valašku hlavně obyvatelé Valašska a některých částí Slovenska a Polska, zejména v oblastech kolonizovaných Valachy, kde se zachoval salašnický chov ovcí. Je to typická zbraň portášů střežících hranice a bojujících proti pašerákům a zbojníkům, kteří se s oblibou valaškami ozbrojovali také. Zajímavé je, že v 17. století se používala i v ostatních částech naší země. Roku 1838 bylo Valachům zakázáno jejich nošení, tento zákaz se však často porušoval. Říká se, že je to jeden z důvodů, proč je na valašku nasazováno toporo shora- stačilo s ní po... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 100
 Kč
Valaška, obušek, tenčica, čupaga, sekera, vycházková hůl
Před 19 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Valaška je lehká sekera, nasazená na dlouhém toporu. Měla mnoho využití, například: - zbraň, obrana - cestovní hůl , často k zachycení o tetén a stromy při cestě do prudkého kopce a v horách - k porážení ovcí - označování hraničních stromů záseky - k odtínání větví - folklorní významy- zbrojný tanec, část mužského kroje, atribut mládenců- tyto valašky byly právě často tupé, zdobené a ověšené zvonícími řetízky a plíšky V posledních stoletích nosili valašku hlavně obyvatelé Valašska a některých částí Slovenska a Polska, zejména v oblastech kolonizovaných Valachy, kde se zachoval salašnický chov ovcí. Je to typická zbraň portášů střežících hranice a bojujících proti pašerákům a zbojníkům, kteří se s oblibou valaškami ozbrojovali také. Zajímavé je, že v 17. století se používala i v ostatních částech naší země. Roku 1838 bylo Valachům zakázáno jejich nošení, tento zákaz se však často porušoval. Říká se, že je to jeden z důvodů, proč je na valašku nasazováno toporo shora- stačilo s ní po... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 100
 Kč
STAROŽITNÁ MAJOLIKA VÁZA VICENTE GIMENO MANISES
Před 27 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pro keramické výrobky z oblasti španělského poloostrova (a známé manufaktury jsou ve všech provinciích, od jihu na sever) jsou typické barvy sytě okrové, zelené a modré, vysoce lesklá glazura a najdeme na nich výjevy ptáků, rostlin i postav (odkud asi čerpala inspiraci naše habánská keramika?). To je poklad! Nebo spíš pokládek. Maličká vázička hrnčíře Vicente Gimena (1883-... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
starožitný masajský nůž / mečík
Před 28 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím masajský nůž (meč, mečík). Dobrý stav (viz foto) Celková délka cca 54cm Délka ostří asi 38 cm Osobně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 799
 Kč
Jedenapul ruční meč plamének
Před 30 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám jedenapul ruční meč plamének, od českého kováře, určen k šermu i k dekoraci, meč je ve skvělém stavu a skoro nešermován, délka čepele 92 cm, délka rukojeti s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Starožitný trezor Popelka Wien
Před 31 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám Starožitný trezor Wien, známý také jako trezor Popelka. Trezor je kompletně zrenovovaný, nový fládr Všechny zámky funkční, sada klíčů Tyto trezory sloužily ke konci 19 a ve 20. Století především Rakouské šlechtě. Dnes s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
42 000
 Kč
Párové starožitné křesla (107005)
Před 42 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Párové starožitné křesílka ve stylu Louis XVI. ve světle modré barvě jsou skvostným příkladem elegance a rafinovanosti, která byla typická pro období vlády Ludvíka XVI. Tento styl je známý svými neoklasicistními prvky, čistými liniemi a delikátními zdobnými detaily. Světle modrá barva dodává těmto kř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sběratelství a starožitnosti