České korunovační klenoty - 3D tisk - REPLIKA

Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím ruční práci korunovačních klenotů - celý set. Jedná se o 3D tisk na FDM a SLA ti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč

Podobné inzeráty

3D Tisk na zakázku
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zdravím Nabízím 3D tisk na zakázku Resinový tisk a FDM tisk ✅ Modely Figurek ✅Terén... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
3D Tisk
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím své služby v oblasti 3D tisku na FDM tiskárně. Zároveň nabízím i prototypování dílů. Neváhejte mě k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
3D tisk výroba na zakázku FDM i SLA
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme službu 3D tisku na zakázku s tiskovou plochou o rozměrech 250x250x250 mm. Pokud potřebujete vytvořit nějaký specifický objekt nebo model, jsme tu pro Vás! S naší profesionální 3D tiskárnou Bambulab. Používáme materiály, jako je PETG,PLA,ASA,ABS,PC,PA aj. Díky našim rychlími stroji značky Bambulab, jsme schopni dosáhnout vysoké přesnosti ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Filament Aurapol 3d tisk PLA PETG
!!!! Stále aktuální !!!! Filament PETG PLA Aurapol Prodám filament značky Aurapol možnost většího množství. Cena za 1KG Pla a Petg 300kč Zasílám do Balíkovny nebo Zásilkovny, možnost osobního odběru. Dobírka jen do Balikovny Prosím psát na email. Zasilkovna 1-3ks 85Kč / 4-10ks 140Kč Balikovna 1-10ks 70Kč / dobírka 90Kč 3D , Průša , Ender , Bambulab , Filament , tisk PLA Bílá Černá Oranžová Natural Žlutozelená Medo... (více v detailu)
300
 Kč
3D tisk Brno
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím zakázkový 3D tisk Případně zájmu napište ;) Tiskárny: P1S AMS pro barevný tisk ze 4 barev a voron 2.4 35... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
České korunovační klenoty
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
České korunovační klenoty s certifikátem i původní kazetou.
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
3D tisk na zakázku
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím 3D tisk na zakázku, podle vašeho modelu nebo mohu model vytvořit dle vaší představy/návrhu. Možné tisknout figurky, funkční součástky a vše podobné. Materiál je plast PLA nebo PETG, dobře se s ním pracuje, dá se brousit, barvit i tvarovat pomocí tepla. Možnost také specializovaných materiálu jako je ABS, Polykarbonát (i s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1
 Kč
FDM 3D Tisk
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím FDM 3D Tisk na zakázku. Tisk na Bambulab P1S pracovní prostor max 256x256x256mm. Materiály PLA,PetG ASA atp. Nezávaznou poptávku můžete zaslat na email info@customcreations.cz, obratem... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Turistická vizitka České korunovační klenoty 2024
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová nenalepená turistická vizitka ČESKÉ KORUNOVAČNÍ KLENOTY 17.-30.9.2024 (č. A 1410) včetně razítka a brožury.
Hlavní město Praha
250
 Kč
3D tiskárna Creality Ender 3 V2 neo
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den. Prodám 3D tiskárnu Creality Ender 3 V2 neo. Odkaz na konkrétní kus zde na Alze: https://www.alza.cz/creality-ender-3-v2-neo-d7515699.htm Je vhodná pro začínající tiskaře. Základní informace: Tiskový prostor: 220x220x250 mm Tiskový materiál: ABS, PETG, PLA Technologie 3D tisku: FDM Rychlost tisku: až 120mm/s PLATBA + DO... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 990
 Kč
3D tisk na zakázku
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, Jsem mladý, rozvíjející se živnostník, který se přes 5 let aktivně věnuje 3D tisku FDM metodou a touto cestou Vám nabízím své služby. Pokud máte jakýkoliv výrobek pro 3D tisk, tak se na mě můžete obrátit a určitě najdeme společné řešení. Preferuji výrobu dle výkresů nebo Vámi zaslaných modelů ale určitě můžu dle Vašich požadavků a spec... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1
 Kč
Ohebný 3D tisk DRAKA (bezzubka)
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ohebný 3D tisk draka Nabízím k prodeji ohebného draka vytištěného na 3D tiskárně. Tento model je skvělý jako dekorace, hračka, nebo originální dárek. Drak má pohyblivé části a je k dispozici i varianta s křídly! Možnosti: - K dispozici varianta s nebo bez... (více v detailu)
Liberecký kraj
250
 Kč
Obraz 3D - papoušci (lentikulární tisk)
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím obraz viz foto. Jedná se o obraz, který se mění v závislosti na úhlu pohledu podobně jako 3D (tzv. "lentikulární tisk"). Velikost cca formát A3. Nab... (více v detailu)
Ústecký kraj
130
 Kč
3D tisk Replika Glocku
Před 15 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím 3D tisk fialovo-modré repliky Glocku za skvělou cenu 500 Kč! Tato detailní replika je vytištěna z kvalitního PLA filamentu a je vybavena několika vychytávkami. Díky přesnosti tisku jsou detaily naprosto autentické. Replika je skvělá jako dekorace, ale není funkční zbraní. Pokud hledáte jedinečný doplněk do své sbírky, určitě mě kontaktujte. Rych... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
3D tisk na přání
Chcete změnit vaše nápady na fyzickou podobu? Pak se nebojte nás oslovit a my vám s realizací pomůžeme. Nabízíme 3D tisk na zakázku. Z následujících stránek si můžete vybrat jakýkoliv model nebo jsme schopni i něco méně složitějšího namodelovat podle vašeho náčrtku / výkresu. Stránky s modely: https://www.printables.com/ https://www.thingiverse.com/ https://www.crealitycloud.com/ Jedná se sice místy o Free mode... (více v detailu)
Neuvedeno
3D Tisk
Před 17 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Zdravím, nabízíme 3D Tisk na zakázku. V našem týmu pracuje dohromady 5 lidí, kteří se starají o kvalitu, pečlivost a spokojenost zákazníků. Nabízíme typ tisku FDM s velkým výběrem materiálu od A po Z. Tiskárny jsou udržovány v co nejlepším stavu, aby zákazníkům přinesli radost z výsledku. Máme podkonkurenční ceny a ke každé objednávce nad 250Kč také jistota... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
3D tisk
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
3D tištěný Samuraj, výška 20cm x šířka 9cm, různé barvy. Osobní od... (více v detailu)
Hlavní město Praha
373
 Kč
PRODÁM ČESKÉ KORUNOVAČNÍ KLENOTY
Před 20 dny - Ústecký kraj - BAZOS
PRODÁM ČESKÉ KORUNOVAČNÍ KLENOTY info. na tel. 602 454 803 POUZE VOLAT
Ústecký kraj
1 200
 Kč
3D tisk na zakázku
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím kvalitní 3D tisk a modeling na zakázku -možnost tisku ze standardních materiálů PLA (pro domácí nebo okrasné použití) PETG (pro venkovní a náročnější využití) (pro představu pevnosti a využití PETG, už 2 roky bez problému drží SPZ na motorce i na autě) tisková plocha 256 x 256 x 256 mm možnost tisku až ze 4 barev Po domluvě a dodání nákresů mohu věc vymodelovat nebo upravit stávající model Cena je vyhodnocována podle komplexnos... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
České korunovační klenoty
Před 23 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodán české korunovační klenoty, mince i s certifikátem.
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Zakázkový 3D tisk
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím možnost spolupráce v oblasti 3D tisku na profesionální... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
České korunovační klenoty
Před 28 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám krásnou šestidílnou soupravu České korunovační klenoty. Jedná se pozlacenou měď s barevným potiskem. Váha mince 14,6 gramů. Průměr 33 mm.... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
Zakázkový 3D tisk
Před 54 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím zakázkový 3d tisk Je úplně co to bude hračka stojánek či model do školy Nemáte model ale třeba jen představu či nákres není problém umím vytvořit jednoduché až po komplikované model... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
3D tisk na zakázku
Před 66 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím 3D tisk na tiskárně Prusa MK3. Specifikace tiskové plochy je 25×21×21 cm. Možnosti materiálů: PLA (vhodné pro sošky, hračky,...) PET-G (vhodné pro funkčí části) Po dohodě jsem schopna nabarvit/nasprejovat výtisk dle Vašich požadavků. Cena: Počet hodin tisku * 25 V... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
České korunovačné klenoty
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
České korunovačné klenoty znamkovy sešitek možnosť osobného odberu v Prahe alebo zaslanie poštou cena plus 80 Kč
Hlavní město Praha
350
 Kč
Další nabídky najdete zde: Umění