Pokemon karta pokemon Pikachu

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dobry den prodám kartu pikachu z Itálie z roku 2016 prvni edice nabízím za ni ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

Pokémon PIKACHU 58/102 Jumbo/Oversized karta 100% stav
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pokémon PIKACHU 58/102 Jumbo/Oversized karta 100٪ stav
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Pokémon PIKACHU V SWSH061 Jumbo/Oversized karta 100% stav
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pokémon PIKACHU V SWSH061 Jumbo/Oversized karta 100% stav
Moravskoslezský kraj
120
 Kč
Dobry den prodám pokemon kartu
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Lugia legend nehodnocena v dobrém stavu jen vážný zájemci
Středočeský kraj
3 999
 Kč
Pikachu V-Union [Jumbo] #SWSH142 Pokemon Promo
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pikachu V-Union [Jumbo] #SWSH142 Pokemon Promo 100% stav
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Dobry den protam kartičku pokemon Alph Lithograph
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Pokemon karta z roku 2010 nehodnocena v hezkém stavu po 14ti letech jen vážný zájemci
Středočeský kraj
599
 Kč
POKÉMON KARTY - originální
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím originální Pokémon karty z edic 2021-2024: Shrouded Fable, Twilight Masquerade, Temporal Forces, Paldean Fates, Paradox Rift, 151, Obsidian Flames, Paldea Evolved, Scarlet & Violet, Crown Zenith, Silver Tempest, Lost Origin, Pokémon GO, Astral Radiance, Brilliant Stars, Fusion Strike, Evolving Skies a Chilling Reign (velmi vzácné i z dřívějších edic) Vytvořte si vlastní balíčky nebo můžu namíchat kartičky sám. Na množství nezáleží. Orientační ceny karet: Common (obyčejná): 2Kč/ks Uncommon (neobyčejná): 3Kč/ks Rare (vzácná): 6Kč/ks Holo Rare: 10-15Kč/ks Reverse... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodám pokémon karty
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám pokémon karty z různých edic Energy 0,5 kč Common 2 kč Uncommon 3 kč Rare 6 kč Holo 20 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pokémon karty - Nidoking holo
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Pokémon kartičku Nidoking Holo a edice Evolution XY (2016) Stav-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Pokémon karty z let 1999, 2000, 2001
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím celkem 74 Pokémon karet z let 1999-2001. Jedná se o karty z edic Fossil, Jungle, Team Rocket, Base set 2, Gym Heroes, Gym Challenge, Neo Ge... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Pokémon karty zlaté kovové Pikachu NOVÉ
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pokemon karta zlatá kovová Pikachu (kovové karty Charizard nabízím v jiném inzerátu) Výrobce Takara Tomy Standardní velikost jako papírové karty Nové Cena za 1 kus IHNED K ODESLÁNÍ 1. Pikachu VMax 2. Pikachu se ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Pokémon karty - Armored Mewtwo
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodávám Pokémon kartičku Armored Mewtwo z edice Sun & Moon Stav - celkem špatný Na internetu jsou ceny velice vysoké ikdyz vím že v tomhle stavu ta ce... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Magic The Gathering MTG velký rodinný herní box 600ks karet
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji plný herní box karet Magic The Gathering, rodinný set 600ks karet, sestavený a určený pro zábavu a hraní celé rodiny. Set je vyvážený co se barev karet týče a obsahuje ty největší herní klasiky zastoupené každou barvou, z karet lze vytvářet nepřeberné množství balíčků a herních kombinací. Pro ty kdo neznají jedná se o nejpopulárnější fantasy karetní hru na světě, která je ve své podstatě velmi jednoduchá a kdo do ní pronikne zjistí, že může být i nesmírně složitá a svými kombinacemi předčí i ty nejsložitější hry. Set je vhodný pro celou rodinu, začínající a mírně pokročilé hráče. Obsah Setu: 20ks Rare karet (vzácné karty, zlatý znak edice, vždy 2 silná monstra od každé barvy 5 silných z... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
BMW R 1150 R
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám z hýčkaného stavu motorku BMW R 1150 R s poctivým BMW motorem typu boxer a kardanem s r.v. 2002. STK do 06/2027 Motorka je přiškrcena pro řidičák A2 takže výkon 35KW - dokupovala se sada , která spočívá jen v dotazu na škrtíci klapce ,každopádně není problém vrátit výkon na původních 62KW. Jsem od 6/2019 první majitel v ČR jinak je to dovoz z Itálie při 64000 KM ,nyní má 79961 KM. Na motorce bylo dělané: Každý rok olejový servis,včetně výměny oleje v převodovce i kardanu. Výměna palivových hadic vč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
75 000
 Kč
Blastoise 1996 Holo PSA 9 Mint Pokemon
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji vzácnou sběratelskou kartu Blastoise 1996 – Japonská verze, která získala hodnocení PSA 9 (MINT). Tato karta patří mezi nejvyhledávanější kousky z původní série Pokémon karet a je ikonou pro každého nadšence i investora. Proč by právě tato karta měla být vaší další akvizicí? 1. Legendární vodní Pokémon Blastoise je jedním z nejoblíbenějších Pokémonů první generace, známý svou sílou a majestátním vzhledem. Tato karta z roku 1996 zachycuje Blastoise v jeho klasickém designu, který zůstává nadčasový a je důležitou součástí historie Pokémonů. Pro každého, kdo si pamatuje první dobrodružství Pokémonů, je tato karta nezbytným kouskem nostalgie. 2. Skvělá investiční příležitost Karty z první série Pokémonů, zejména japonské edice, neustále rostou na hodnotě a jsou považovány za velmi stabilní investici. Tato karta je gradována jako PSA 9 (MINT), což znamená, že se nachází ve vynikajícím stavu, s minimálními známkami opotřebení. Vzácnost této karty, v kombinaci s jejím pe... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 299
 Kč
Neoriginální POKÉMON karty
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přibližně 1000 NEoriginálních POKÉMON kartiček včetně plechových krabiček, alb a obalů... Některých karet je více stejných. Karty jsou v poměrně dobrém stavu, bohužel jsou n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 200
 Kč
Pokémon TCG Celebrations Pikachu Prem Figure Collection
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pokémon TCG Celebrations Pikachu VMAx Premium Figure Collection ENG. Originální balení, neotevře... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 490
 Kč
Pokémon TCG Pikachu Charizard Collector Chest ENG
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pokémon TCG Fall 2020 Pikachu Charizard Collector Chest Anglický.... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 990
 Kč
Pokémon TCG Pikachu Zekrom Premium Collection Box
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pokémon TCG Pikachu Zekrom Premium Collection Box Anglický. Papírový obal ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
KUSOVÉ KARTY TCG POKÉMON (ORIG. KARTY) (1)
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytečné originální karty TCG Pokémon včetně nejnovější edice STELLAR CROWN... Ceny jsou uvedeny ve fotografiích. VĚTŠINA KARET JE V NEAR MINT STAVU (ZELENÁ CENOVKA), ZBYTEK DLE BARVY CENOVKY V OBRÁZKU A JSOU 100% ORIGINÁLNÍ. AKCE MĚSÍCE: KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ZÍSKÁTE KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER PACK ZDARMA + ZVÝHODNĚNOU CENU DOPRAVY PŘES ZÁSILKOVNU ZA POUHÝCH 29,-KČ (KARRLOSS HALLOWE... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pokemon TCG - Balíčky 50/200 karet + Ultrarare Karta
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím balíčky originálních Pokemon TCG karet z edic z let 2019 až 2023 Balíčků jsou 3 typy: Balíček 50 karet papírový (119Kč,-) karty se NEopakují! • 47ks základních karet • 2ks nonholo rare • 1ks reverse foil • V každém třetím balíčku je navíc holo/foil karta. Mini plechovka 50 karet (149Kč,-) karty se NEopakují! • 47ks základních karet • 2ks reverse foil • 1ks holo/foil • V každé třetí plechovce je navíc bonusová Ultrarare karta (V, Ex, Trainer Gallery, Radiant, Celebrations CC) • PIKACHU ZDARMA!!! při odběru 3 a více plechovek. • Můžete si vybrat z 3 různých vzhledů plechovek (viz třetí foto). Maxi plechovka 200 karet (499Kč,-) karty se mohou opakovat • 165ks základních karet • ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
119
 Kč
KUSOVÉ KARTY TCG POKÉMON (ORIGINÁL KARTY) (2)
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytečné originální karty TCG Pokémon z různých edic... Ceny jsou uvedeny ve fotografiích. VĚTŠINA KARET JE V NEAR MINT STAVU (ZELENÁ CENOVKA), ZBYTEK DLE BARVY CENOVKY V OBRÁZKU A JSOU 100% ORIGINÁLNÍ. AKCE MĚSÍCE: KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ZÍSKÁTE KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER PACK ZDARMA + ZVÝHODNĚNOU CENU DOPRAVY PŘES ZÁSILKOVNU ZA POUHÝCH 29,-KČ (KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
KUSOVÉ KARTY TCG POKÉMON (ORIGINÁL KARTY) (3)
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytečné originální karty TCG Pokémon z rŮzných edic... Ceny jsou uvedeny ve fotografiích. VĚTŠINA KARET JE V NEAR MINT STAVU (ZELENÁ CENOVKA), ZBYTEK DLE BARVY CENOVKY V OBRÁZKU A JSOU 100% ORIGINÁLNÍ. AKCE MĚSÍCE: KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ZÍSKÁTE KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER PACK ZDARMA + ZVÝHODNĚNOU CENU DOPRAVY PŘES ZÁSILKOVNU ZA POUHÝCH 29,-KČ (KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Kusové Pokémon VINTAGE karty (KARTY STARÉ PŘES 20LET)(1)
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytečné originální karty TCG Pokémon staré přes 20let!!! Všechny karty jsou nafocené i z druhé strany a očíslovány pro Vaši lepši orientaci, než kartu zakoupíte pečlivě si prohlédněte její stav z obou stran. Ceny jsou uvedené přímo ve fotografiích... KARTY JSOU V RŮZNĚ ZACHOVALÉM STAVU VIZ. BARVA CENOVKY (VYSVĚTLIVKY 1.FOTO) A JSOU 100% ORIGINÁLNÍ. AKCE MĚSÍCE: KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ZÍSKÁTE KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER PACK ZDARMA + ZVÝHODNĚNOU C... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Kusové Pokémon VINTAGE karty (KARTY STARÉ PŘES 20LET)(2)
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytečné originální karty TCG Pokémon staré přes 20let!!! Prodej pouze po dvojicích karet v modrém rámečku za celkovou cenu uvedenou u něj!!! Všechny karty jsou nafocené i z druhé strany a očíslovány pro Vaši lepši orientaci, než karty zakoupíte pečlivě si prohlédněte jejich stav z obou stran. KARTY JSOU V RŮZNĚ ZACHOVALÉM STAVU VIZ. BARVA CENOVKY (VYSVĚTLIVKY 1.FOTO) A JSOU 100% ORIGINÁLNÍ. AKCE MĚSÍCE: KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ZÍSKÁTE KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER PACK Z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM Fender Parallel Universe II Maverick Dorado Made in USA
Před 8 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Z důvodu nutnosti pořízení jiného životně důležitého kusu gearu musím rychle prodat kytaru Fender Parallel Universe II Maverick Dorado Made in USA v barvě Firemist Gold. Historie modelu Maverick sahá do let 1968/69, kdy v továrně Fenderu leželo strašně moc krků z jejich dvanáctistrunného modelu Electric XII, který ale nikdo nechtěl, protože dvanáctistrunkám zrovna odzvonilo (pun intended). A protože to byli lišky podšitý, řekli si, že vyrobí nový model, kde tyto podivné pálky využijí. Vznikl šestistrunný model Maverick (později to přejmenovali na Custom), který se vyráběl jen pár let, ale pak jim ty krky došly a tak se na to zase vybodli. Z podobně krátké epizody znovuobjevení tohoto osobitého modelu pochází i kousek, který vám právě nabízím. V roce 2020 vyrobili v Americe limitovanou edici Mavericků, které ale osadili tremolem Bigsby, “filtertron” humbuckery, které pro tento účel navrhl Tim Shaw a nádherným ebenovým hmatníkem. Vznikl úplně neuvěřite... (více v detailu)
Hlavní město Praha
42 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sběratelství a starožitnosti