Rámeček secesního stylu s ikonou

Před 343 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Rámeček secesního stylu s ikonou s ikonou Bohorodičky je obvyklým způsobem adjustace malých obrázků, která se používá třeba na nočních stolcích, ale i v kuchyních a na pracovních stolech. Dokáž... (více v detailu)
Karlovarský kraj
440
 Kč

Podobné inzeráty

STAROŽITNÝ SECESNÍ KOVOVÝ PIJÁK FRANCIE 1925
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám francouzský starožitný secesní piják se zdobeným kovovým držadlem datovaný rokem 1925 (viz foto). Piják je ve velmi dobrém stavu, je funkční a značen ochrannou známkou. Délka 14,5 cm, šířka 7 c... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 490
 Kč
STAROŽITNÁ SECESNÍ MĚDĚNÁ RYCHLOVARNÁ KONVICE SIMPLEX
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám starožitnou secesní originální měděnou rychlovarnou konvici SIMPLEX vyráběnou ručně od roku 1903 v Anglii. Konvice nečištěna, ale ve velmi pěkném zachovalém stavu, nepoškozená. Vyjímečný téměř nesehnatelný antik starožitn... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 990
 Kč
Ikona Panny Marie, stříbro 950, původ Řecko
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Obraz - ikona Panny Marie, stříbro 950 na dřevě 15,5 x 2,5 cm, původ: Řecko, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
Zeiss Ikon 4 x 6 1/2
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Box Zeiss Ikon 4 x 6 1/2, funkční + pouzdro.
Hlavní město Praha
350
 Kč
Staroruská ikona Kazaňské Matky Boží 19 stol.
Před 14 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám ruskou ikonu Kazaňské Matky Boží v původním kiotu. Ikona pochází z 19 st... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
STAROŽITNÝ SECESNÍ KOVOVÝ PIJÁK FRANCIE 1925
Před 17 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám francouzský starožitný secesní piják se zdobeným kovovým držadlem datovaný rokem 1925 (viz foto). Piják je ve velmi dobrém stavu, je funkční a značen ochrannou známkou. Délka 14,5 cm, šířka 7 c... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 990
 Kč
STAROŽITNÁ SECESNÍ MĚDĚNÁ RYCHLOVARNÁ KONVICE SIMPLEX
Před 17 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám starožitnou secesní originální měděnou rychlovarnou konvici SIMPLEX vyráběnou ručně od roku 1903 v Anglii. Konvice nečištěna, ale ve velmi pěkném zachovalém stavu, nepoškozená. Vyjímečný téměř nesehnatelný antik starožitný... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 990
 Kč
Hezká stylová secesní Dóza na Doutníky
Před 24 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Stylová ručně malovaná secesní dóza na doutníky, pravděpodobně Čechy, Rakousko, 1 čtvrtina 20 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 540
 Kč
Ikona reprodukce Treťjakovská galerie-Moskva
Před 25 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím ikonu na dřevě (reprodukce)váha 8,5kg, 25.2.1989
Plzeňský kraj
6 900
 Kč
Horská krajina s jezerem, secesní
Před 26 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Horská krajina s jezerem je nádherným příkladem krajinomalby. Tento obraz je pravděpodobně vytvořen technikou fine art tisk v nádherném secesním rámu o celkových rozměrech 113x47 cm. Umělecký fine art tisk se liší od běžného tisku tím, že se vyrábí na speciálním papíru nebo jiném materiálu s vysokou kvalitou a trvanlivostí, aby byl zachován výtvarný efekt a kvalita díla. Umělecký tisk se obvykle produkuje v omezeném počtu, aby byla zachována jeho hodnota a unikátnost. Tady se jedná o vysoce pro... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 490
 Kč
Starožitný kovový secesní rámeček na fotky
Před 32 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Secesní kovový rámeček na fotografie, se starou fotografií, bez skla Celkový rozměr 23,8x15,3 cm, rozměr výřezu na fotku je 13,7x... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 290
 Kč
VINTAGE PORCELÁN VILLEROY BOCH IKONA
Před 49 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
VINTAGE PORCELÁN VILLEROY BOCH RUSKÁ NÁBOŽENSKÁ IKONA SYNAXIS ARCHANDĚLŮ
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Ikona Bohorodičky v zaskleném rRESERVOVÁNO
Před 77 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Ikona Bohorodičky v zaskleném rámu s věnováním k Vánocům 1948 tady pochází z 1. pol. minulého století, jedná se tedy o krásně zachovalou starožitn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
450
 Kč
Bohorodička Panna Marie Čenstochová.
Před 226 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Bohorodička Panna Marie Čenstochová. Černá madona čenstochovská je uctívaná ikona představující Pannu Marii s Ježíškem, která je umístěna v klášteře Jasná Hora v polském městě Čenstochová. Je to ta, která ukazuje cestu. Maria na ikoně odvádí pozornost od sebe a pravou rukou ukazuje na Ježíše jako na zdroj spásy. Dítě na oplátku natahuje pravou ruku směrem k divákovi v požehnání, zatímco v levé ruce drží knihu evange... (více v detailu)
Karlovarský kraj
390
 Kč
Těžítko v moderním stylu
Před 90 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Těžítko v moderním stylu je vysoké 1, největší má 9 cm a váží 1050 g. Skleněná těžítka jsou krásným doplňkem každého interiéru, ať už slouží jako praktický pomocník pro zatížení papírů nebo jako dekorativní prvek. Naše moderní těžítko s abstraktním motivem je vyrobeno z opticky čistého skla, které je známé svou průzračností a minimálním zkreslením barvy. Toto těžítko je pro ty, kteří hledají něco jedinečného, je ručně v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
990
 Kč
Rámeček obdélník secese
Před 337 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Rámeček obdélník secese je velký 14,5x9,5 cm. V minulosti se takové rámečky dosti hojně používaly na adjustac různých třeba litografií, ale i autorských kreseb, ale i obrázků svatých ať již z prodejen ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
450
 Kč
Menora 7mi ramenný svícen
Před 157 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Menora, někdy též menóra, je tradiční židovský sedmiramenný svícen a jeden z nejdůležitějších symbolů judaismu. Slovo menora je odvozeno od hebrejského slova ner, což znamená lampa nebo světlo. Sedm ramen svícnu symbolizuje sedm dnů stvoření a připomíná hořící keř, který podle Tóry Mojžíš spatřil na hoře Sinaj. Podle knihy Exodus byla původní zlatá menora umístěna ve stanu setkávání během putování Izraele v poušti a později v Šalamounově chrámu v Jeruzalémě. Po zničení c... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 390
 Kč
Plachetnice s rudou plachtou u přístaviště
Před 339 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Plachetnice s rudou plachtou u přístaviště je originální obraz olej na plátně, podle provedení blindrámu pochází z druhé poloviny minulého století. Zachycuje poetickým přednesem polyfonii výrazných barevných tónů od lehce namodralých hor přes červenou plachtu na rybářské lodici až po zelené listy palmy na břehu a velmi realistcky pojatý dům. To vše svědčí o zkuš... (více v detailu)
Karlovarský kraj
520
 Kč
Zátiší v třešňovém rámu olej
Před 337 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Zátiší v třešňovém rámu olej na desce je kouzelně namalované věčné téma zátiší s ovocem. Bude šperkem ve sbírce a úžasnou dekorací prakticky v jakémkoliv prostoru. Milý námět je velmi precisně zpracován zkušenou malířskou rukou a signován i dobově ukotven do 2. pol. mi... (více v detailu)
Karlovarský kraj
950
 Kč
Rámečky
Před 425 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nové. Na 6 obrázků 15x10 cm Skleněné kryty.
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Secesní rámeček na fotku 19 st.
Starožitný postříbřený secesní stolní rámeček na fotku,2 pol 19 století, originál nálezový stav, rozměr 21,5×12,5cm.
1 900
 Kč
Ikona Bohorodičky Wladimirské s potvrzením
Před 343 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Ikona Bohorodičky Wladimirské s potvrzením Ikona Matka Boží Vladimirská je jedna z nejznámějších a nejuctívanějších ikon ruského pravoslaví. Je to palladium ruské země, její hlavní svatyní. Podle tradice ikonu namaloval apoštol evangelista svatý Lukáš a z Jeruzaléma se ikona v 5. století dostala do Konstantinopole. Ikonu na Rus přinesl řecký metropolita Michail II. roku 1130 jako dar ruskému knížeti Mstislavu I.Vladimiroviči V době napadení Rusi hordami Tamerlána roku 1395 byla ctěná ikona př... (více v detailu)
Karlovarský kraj
390
 Kč
Lvi Kastner olej na plátně
Před 334 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Lvi Kastner olej na plátně vypadá velmi mile na první pohled. Jakoby to ani nebyly největší šelmy, al párek zamilovaných kočiček. Možná už dospělo LGBT+ nebo jak se to teď zvráceně pojmenovává, až do světa šelem, protože se tady k sobě kloví a hlavami otírají dva evidentně lví samci podle hřív. Jinak je alw dílko velmi nádherné, má zvláštní barevnost, kterou zkušený a zručný autor poctivě vyjadřuje nálady na obraze a snaží ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
410
 Kč
Lodě v Gibraltaru je nádherný obraz lodí
Před 308 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Lodě v Gibraltaru je nádherný obraz lodí pod Gibraltarskou skálou někdy ve 2. pol. Předminulého století. Vyjadřuje zkušenou, školenou a zručnou rukou umělce náladu místa s velmi zajímavým využitím barevných tónů tak, že divák chápe tzv. Genius Loci místa stejně jako malíř. Dílo (olej na plátně)j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 590
 Kč