Optické zařízení na navádění střel flak

Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den jedná se o část zařízení protiletadlových střel z dr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Střela - kulka - náboj - PLATÍ do SMAZÁNÍ
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím starou kovovou střelu průměr 37mm a délka 133mm. Nálezový stav. Střela je dutá, prázdná a na širší straně je šroubovací zát... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Bankovka Rakousko - 1 Schilling 1944 - Military
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám starou bankovku Rakouska - 1 Schilling 1944 - válečná bankovka. Platná po druhé světové válce po osvobozen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
89
 Kč
Bankovka KARLŠTEJN - Československo 1000 Kčs 1945
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám starou bankovku Československa s motivem nejvýznamnějšího českého hradu Karlštejn. P... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
899
 Kč
Stříbrná investiční mince Orel 2022 stand - 1 oz
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji minci od ČM, první majitel, TOP stav. Emisní náklad 3000 ks. Světové investiční mince bývají věnovány silným národním symbolům a a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 790
 Kč
Stříbrná 2 oz investiční mince Orel 2023 stand
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji minci od ČM, první majitel, TOP stav. Emisní náklad 500 ks. Světové investiční mince bývají věnovány silným národním symbolům a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 750
 Kč
Střela - kulka - náboj - PLATÍ do SMAZÁNÍ
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím starou kovovou střelu průměr 37mm a délka 133mm. Nálezový stav. Střela je dutá, prázdná a na širší straně je šroubovací zát... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Zlatá mince Obrněná technika - Mk VIII Cromwell
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím minci, která je první zlatou mincí České mincovny z cyklu Obrněná technika - připomíná ji britský tank Mk VIII Cromwell, který sloužil za druhé světové války. Mince je zasazena do výpravného balení v podobě katalogové karty plné dobových f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Mým národům 1
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Mým národům byl manifest, vydaný císařem Františkem Josefem I. dne 28. července 1914 v lázních Išlu. V něm oznámil všem obyvatelům Rakouska-Uherska vyhlášení války proti Srbsku. Rakousko tak odpovědělo na atentát na arcivévodu Františka Ferdinanda d’Este v Sarajevu. Tím vlastně začala první světová válka, protože následně došlo k řetězové reakci mezi evropskými velmocemi, které byly svázány různými smlouvami a pakty. Říkalo ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
390
 Kč
Půjčení minibagru 1,2t + dumper 1 válcový aktuální
Výkonný 3-válcový motor DIESEL (nízké vibrace oproti jedno a dvouválcovým motorům) Kopací hloubka 1950 mm (s rychloupínákem 2100 mm) Mimoosé kopání (např. obkop domu) Otoč 360 Lžíce 40cm Po domluvě k zapůjčení hydraulická (naklápěcí) svahová lžíce 80cm Snadno s ním vykopete jakékoliv drážky, výkop zámkové dlažby, ale i bazén nebo jímku na vodu Cena půjčení se skládá z půjčovného za den a k tomu nutno připočíst odpracované motohodiny. Je to z důvodu, že pokud pracuje s bagre... (více v detailu)
300
 Kč
DOBRÝ VOJÁK ŠVEJK 1924
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Předmětem nabídky je toto vydání Dobrého vojáka Švejka za světové války z pozůstalosti Jaroslava Haška. Jedná se o 6.vydání z roku 1924, které se na voln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Zařízení pro značení výrobků CO2 laser LINX SL 1
Před 2 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodáme použité zařízení pro průmyslové značení výrobků CO2 laser LINX SL 1, r. v. 2021, výrobce: Linxglobal. Zařízení je v top stavu (po servisní prohlídce) v záruce do 12/2023. Laser je k prodeji ihned, nyní není připojený, ale máme doklad o servisní kontrole se základními údaji o stavu zařízení z 29.8.2023. Laser má naměřený výkon 11,7 W (katalogová hodnota je 10 W), naběháno má 5400 hodin, což je považováno téměř za nové zařízení. Na konci životnosti jsou zařízení s náběhem 30-40... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Bankovka Carské Rusko - 100 Rublů 1910 - carevna
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám bankovku Ruska - 100 Rubl 1910 z období vlády cara Mikuláše II., posledního ruského cara, jež byl s celou rodinou zavražděn bolševiky v roce 1918. Jedná se o druhou největší bankovku na Světě... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 299
 Kč
Originál obal na německou plynovou masku Wehrmacht 1944
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Originál německý armádní obal na plynovou masku z Druhé světové války. Na obalu je originál válečná barva. Jedná se o pozdní výrobní verzi v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 200
 Kč
Stříbrná mince Obrněná technika - Mk VIII Cromwell
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím minci, která je první stříbrnou mincí České mincovny z cyklu Obrněná technika - připomíná ji britský tank Mk VIII Cromwell, který sloužil za druhé světové války. Mince je zasazena do výpravného balení v podobě katalogové karty plné dobových fotografií, zajímavostí a takticko-technických dat. Jelikož se jedná o první minci sběratelské série, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 950
 Kč
Bonsai, Bonsaj, yamadori- Juniperus simpactu
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Juniperus simpactu exlusivni kultivar pro bonsajovou tvorbu jeden z top druh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
390
 Kč
Dámská bunda NELL vel. XL
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám téměř nenošenou (na sobě max. 3x) dámskou zimní bundu značky NELL. TOP stav - odepínací kapuci a s vyšší stojáček - po celé dálce zapínání na zip, v horní části je krytý lištou na druky - regulovatelný dolní okraj rukávů - 3 vnější kapsy na zip - 2 vnitřní kapsy – jedna náprsní kapsa na zip a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
800
 Kč
Stříbrná mince Obrněná technika - M4 Sherman proof
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím minci, která je třetí stříbrnou mincí České mincovny z cyklu Obrněná technika - americký tank M4 Sherman, který sloužil za druhé světové války. Mince je zasazena do výpravného balení v podobě katalogové karty plné dobových fotografií, zajímavostí a takticko-technických dat. První m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 950
 Kč
Stříbrná mince Obrněná technika - PzKpfw VI Tiger
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím minci, která je čtvrtou stříbrnou mincí České mincovny z cyklu Obrněná technika - německý tank PzKpfw VI Tiger, který sloužil za druhé světové války. Mince je zasazena do výpravného balení v podobě katalogové karty plné dobových fotografií, zajímavostí a takticko-technických dat. Prvn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 950
 Kč
Vyznamenání (velká lišta)
Před 3 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Rozprodej sbírky. Stříbrná medaile za statečnost II. třídy, uváděna také Tapferkeitsmedaille. Dělový kříž Takzvaný dělový kříž (německy: Kanonenkreuz, oficiálně Armeekreuz 1813/14)bojích proti Napoleonovi v letech 18131814. Německý čestný kříž 1914-1918 Kříž cti známý také jako čestný kříž nebo lidově nazýván jako Hindenburgův. Válečná pamětní medaile 1914 - 1918. FÜR ÖSTERREICH, bronz zlacený, stuha s me... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 000
 Kč
Vyznamenání (malá lišta)
Před 3 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Rozprodej sbírky. Železný kříž 1914 (Eisernes Kreuz 1914). Německý čestný kříž 1914-1918 Kříž cti známý také jako čestný kříž nebo lidově nazýván jako Hindenburgův kříž byla německá pamětní medaile zavedená 13. července roku 1934 říšským prezidentem Paulem von Hindenburgem pro ty vojáky císařského Německa, kteří bojovali během první světové války. Pamětní medaile 1914 - 1918 Pro Deo et Patrio. Komemr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 300
 Kč
Bankovky Československo - sada ČSR 1944 - Osvobození
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám sadu starých československých bankovek - Koruny - Korunové poukázky. Bankovky vydány v Československu na konci 2. světové války 1945. Platné na území Čech, Moravy a Slezska - ČSR. Bankovky platné během osvobození Rudou armádou a porážce Nacistického Německa. Poválečnými Korunovými poukázkami platili Ruští vojáci na osvoboz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
2x BARBIE MOŘSKÁ PANNA VÍLA PANENKA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Panenka Barbie mořská víla. jedna má blond světlé vlasy a druhá má hnědé vlasy. V zadní části těla jsou myslím baterky, aby ocas svítil? ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Vyznamenání (velká lišta)
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Rozprodej sbírky. Stříbrná medaile za statečnost II. třídy, uváděna také Tapferkeitsmedaille, byla vojenská medaile, která byla založena v roce 1789 a udělovala se za statečnost v boji. Dělový kříž Takzvaný dělový kříž (německy: Kanonenkreuz, oficiálně Armeekreuz 1813/14) bylo rakouské vyznamenání udělované císařem Františkem I. vojákům za účast v bojích proti Napoleonovi v letech 1813–1814. Původně se mělo jednat o vyznamenání za účast v bitvě u Lipska (proto někdy bývá nazýván Lipský kříž), později však byl význam rozšířen na celé tažení. Název je odvozen od toho, že materiál na vyznamenání pocházel z roztavených francouzských děl. Dělový kříž byl udělován od roku 1815, a to všem účastníkům tažení nezávisle na hodnosti. Dekorováno jím bylo asi 200 000 vojáků. Výraz „dělový kříž“ se později v němčině částe... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 000
 Kč
Puky Vegum MS 2024 - Kompletní Sada 11kusů - Zápasy ČR - TOP
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
ORIGINÁL PUK Vegum - Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 - Puk je bez čipu 2024 IIHF International ICE Hockey Federation - World Championship Czechia - Prague - Ostrava Kompletní sada 11 puků k letošnímu mistrovství světa v ledním hokeji , které vyobrazuje zlatou cestu NAŠICH hokejistů k titulů mis... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490
 Kč
Model tanku ARMOURED Jeep Willys
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Model tanku nový zabalený. Jeep Willys (jiné názvy: Willys MB, Jeep) je americký terénní vůz z druhé světové války a poválečného období. První prototypy vozu byly vyrobeny v roce 1940 a sériová výroba probíhala v letech 1940-1945. V jeho průběhu vzniklo téměř 650 000 kopií! Hmotnost vozíku byla asi 1,1 tuny, s délkou 3,36 metru a šířkou 1,57 metru. O pohon se staral jediný motor o výkonu 60 HP. Maximální rychlost byla až 105 km/h. Jeep Willys byl vyvinut na zakázku a vyžádaný armádou USA, která v roce 1940 tváří v tvář válce požádala o zcela nový osobní vůz 4x4 s nosností až 250 kilogramů, který by mohl být sériově vyráběn. Sluší se dodat, že zpočátku byl jasným favoritem tendru americký Bantam Car s Bantam BRC. Americké ministerstvo obrany ve snaze z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sběratelství a starožitnosti