Filtry



Ostatní sběratelství a starožitnosti

Více než 10 000 výsledků

Angličák - MC-TOY - Citroen 2CV
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Citroen 2CV od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková... (více v detailu)
32
 Kč
Angličák - Maisto - Ferrari F40
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Ferrari F40 od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková... (více v detailu)
32
 Kč
Angličák - Maisto - 2002 Autonomy Concept
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák 2002 Autonomy Concept od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, ce... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - Peugeot 206 CC
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Peugeot 206 CC od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celkov... (více v detailu)
34
 Kč
Angličák - Maisto - Nissan MID-4
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Nissan MID-4 od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková... (více v detailu)
32
 Kč
Angličák - Maisto - "Firetruck"
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák "Firetruck" od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - Rosewood
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Rosewood od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková c... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - BMW Mini Cooper S
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák BMW Mini Cooper S od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celk... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - Fire Truck
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Fire Truck od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková ... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - Street Sweeper
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Street Sweeper od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celkov... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - Lexus SC 430
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Lexus SC 430 od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - Slayer
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Slayer od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková ce... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - RV770
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák RV770 od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková ce... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - E7
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák E7 od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková cena... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Maisto - Porsche 911 Carrera S4
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Porsche 911 Carrera S4 od firmy Maisto. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, ce... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - SIKU - Porsche Cayenne Turbo
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Porsche Cayenne Turbo od firmy SIKU. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, cel... (více v detailu)
39
 Kč
Porcelánový HRNEK, zn. Nescafé, Dolce Gusto
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
* Porcelánový HRNEK, atypický úchop, bílá glazura ... ... průměr horního okraje cca 8,9 cm, výška cca 8,8 cm ... ... tištěná značka: Nescafé, Dolce Gusto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Angličák - Malaysia - Toyota AE-85 Corolla
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Toyota AE-85 Corolla od firmy Hot Wheels. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, c... (více v detailu)
21
 Kč
Angličák - Realtoy - Porsche?
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Porsche? od firmy Realtoy. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková ... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Realtoy - Range Rover?
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Range Rover? od firmy Realtoy. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celkov... (více v detailu)
29
 Kč
Angličák - Majorette - Audi TT
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím angličák Audi TT od firmy Majorette. Angličák je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů, celková ... (více v detailu)
34
 Kč
Model v měříku 1:43 - De Agostini - Škoda Garde
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím model Škoda Garde od firmy De Agostini. Model je v původním stavu, zabalený, mohu jej případně detailněji vyfotit. K modelu je i časopis. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více... (více v detailu)
850
 Kč
Model v měříku 1:43 - De Agostini - Luaz 969 M
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím model Luaz 969 M od firmy De Agostini. Model je v původním stavu, mohu jej případně detailněji vyfotit. K modelu je i časopis. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákup... (více v detailu)
199
 Kč
Model v měřítku 1:24 - Hachette - Tatra 603
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím model Tatra 603 od firmy Hachette. Model je v původním stavu a k modelu je i časopis. Mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více nákupů... (více v detailu)
799
 Kč
Model v měřítku 1:24 - Hachette - Škoda 100L 1974
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím model Škoda 100L 1974 od firmy Hachette. Model je v původním stavu, zabalen a k modelu je i časopis. Mohu jej případně detailněji vyfotit. Cena je pevná, už tak dost příznivá. Poštovné je možné sloučit do jednoho za více... (více v detailu)
299
 Kč